|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
19.6.2012 20:10:49   
Ruby81
Na nuhalni je bilo super user posted image  Z detetom je vse ok, riziko za vse tri sindrome resnično minimalna.
Dobila sem en kup slikic in še slikice na CD-ju.

Dve slikici obraza sta še posebej uspeli - dete je tako cuuuuuteeee taki mali lubani nosek;);););)

Gin je sproti razlagal kaj se dogaja na ekranu, tako, da sem res zadovoljna.

Dete je sicer na začetku ležalo v malo neprimernem položaju in mi je ginekolog malo "potrkal" po trebuhu - kako je dete začelo premetavat hjuj user posted image  Sem rekla mojemu, kako le mora dete šele premetavat, ko imava kakšno akcijo zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa mi je izračunal datum 30.12.2012, ampak itak je +-6 dni, tako da ni panike.

V materinski pa imam zapisan januarski datum ;)

Vsem nosečkam želim, da bi tudi ve videle čimprej vaše user posted image .

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   Januarke 2013
19.6.2012 20:41:17   
malisrcek
Hejjj nosecke =))

Lep poletni pozdrav še od mene user posted image

Jaz imam pa jutri prvi pregled, in tako že komaj čakam, da si mi še te ure tako vlečejo da adijo user posted image

Komaj čakam, da vidim na čem sem in upam da bo vse ok user posted image

Še učiti se ne morem za še zadnji izpit, skos imam v glavi jutrišnji pregled user posted image

Imejte se lepo in želim prijetno počutje vsem user posted image

Lep pozdrav =)

(odgovor članu Ruby81)
Neposredna povezava do sporočila: 552
19.6.2012 22:17:11   
Klementina15
Hej hej nosečke!

Že vidim da vas ne bom uspela dohajat... kot ponavadi user posted image Meni moja dva junaka tok popestrita dneve da na srečo nimam nič časa za razmišljat o tem kaj vse gre lahko narobe.. komaj že čakam 28.junij ko mam naslednji UZ da vidimo srček!! Najbolj se veselim tistih dni ko že čutiš brcanje ker potem stalno veš da je vse ok. Zdaj se tolažim s tem da mi je za umret slabo (prejšnjič mi je blo do 5 meseca user posted image ) in da to najbrž pomeni da je vse ok???

Na nuhalno pa jaz tud ne grem... me tud te procenti sam zbegajo, pa pol ne bi vedla kaj nardit.. sem drgač po poklicu specialna pedagoginja in tam kjer sem delala videla take reči da se mi zdi DS zelo mila stvar.. večine stvari itak ne morejo ugotovit! Tako da sam zaupam da je vse kot more bit.. čim manj mislit na to res...

Dans je blo noro vroče in smo se cel dan namakali v bazenčku, sta potem tamala omagala že ob osmih kar je za nas super ura ;)

Mirno nočko vsem pa čuvajte svoje pikice!

(odgovor članu malisrcek)
Neposredna povezava do sporočila: 553
20.6.2012 8:26:47   
carica
Hej hej pozdravljene drageuser posted image !
Bolj malo se oglašam, ker kar umiram v tej vročini...Včasih sem lahko cele dneve ležala na sončku, danes pa če ga samo vidim:( Vidim da ste kar pridne in redno pišete..pridne!!!Dobila sem datum za NS 18.7.2012, grem pa v Domžale k Strahovi-ima katera izkušnje z njo? Upam da bo fajna:) Naslednji pregled pa 10.07.2012. Slabosti me še kar držijo, bolj so v valovih:) En dan sem super, drug pa čist bedna...

Bodite pridne, čuvajte se in pozdravite svoje pikice:)

(odgovor članu Klementina15)
Neposredna povezava do sporočila: 554
20.6.2012 9:00:46   
šičko
Buska - verjamem da se vseh ne moraš spomnit user posted image user posted image  nas je tam bilo čisto preveč.
V drugo nama je uspelo na IVF tako da zdaj komaj čakam to soboto ko imam NS da si potem vsaj deloma oddahnem.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 555
20.6.2012 9:14:05   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: šičko

Buska - verjamem da se vseh ne moraš spomnit user posted image user posted image  nas je tam bilo čisto preveč.
V drugo nama je uspelo na IVF tako da zdaj komaj čakam to soboto ko imam NS da si potem vsaj deloma oddahnem.

user posted image user posted image user posted image mi2 mama sele 28. - se mi ze vleeeceee - jst bi user posted image vsak dan gledala user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 556
20.6.2012 10:21:50   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: šičko

Buska in šičko, jaz se vaju obeh spomnim z IVF teme. Jaz sem letošnja januarka in smo našega Lojzeka tudi v laboratoriju naredili. Srečno.

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 557
20.6.2012 10:23:08   
Inigo
js se pa dans tk fajn počutim... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 558
20.6.2012 10:28:05   
Pikica_82
Jaz pa zanič... user posted image  Včeraj sem bla ful ok, cel dan nič bruhala, polna energije,  danes pa sem, kot da bi me tovornjak povozil. Še malega nisem bla sposobna v vrtec peljat... Hvala bogu, da je on tud celi neki mlahav, tak da kraljujeva pred TVjem in bereva knjigice...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 559
20.6.2012 11:06:14   
HANYBANY
Jaz sem tudi danes za en drek, komaj s pojstle vstanem, ker me dobesedno pece v spodnjem delu trebuha, bolecina se mi siri od enega jajcnika do druzga pa od kriza do sramne kosti, sploh ce se premikam. Hvalabogu imam jutri pregled.

Ruby cestitke za uspesno nuhalno.

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.6.2012 11:22:49   
Cacharel
Inigo, jaz tudiiiiuser posted image Upam, da ne govorim prehitro user posted image Imam celo voljo do ucenjauser posted image , skratka fino je!
Inigo, iz katerega konca Velenja si? Jaz sem sicer bolj spodnja Savinjska dolina, ampak mi Velenje ni niti malo tuje, sem leto nazaj prezivljala vecji del casa tam, vse od Gorice do Saleka, pa jezero itd..

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.6.2012 12:23:46   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Cacharel

Inigo, jaz tudiiiiuser posted image Upam, da ne govorim prehitro user posted image Imam celo voljo do ucenjauser posted image , skratka fino je!user posted image
Inigo, iz katerega konca Velenja si? Jaz sem sicer bolj spodnja Savinjska dolina, ampak mi Velenje ni niti malo tuje, sem leto nazaj prezivljala vecji del casa tam, vse od Gorice do Saleka, pa jezero itd..

čist center user posted image v stolpnicah na prešernovi (tam pri parkirišču za sodiščem). če boš kaj vandrala tukaj, pa sporoči prej user posted image

Pikica in hanybany - o ti revce... bo mogoče proti večerju bolje, ko se bo ohladilo. user posted image

(odgovor članu Cacharel)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.6.2012 16:45:20   
HotCat

Ruby81: jeeeej čestitke za nuhalno, super novičke :)) user posted image user posted image

carica: jaz sem bila naročena prvo pri Strahovi, sedaj sem se pa prestavila v Velenje. Bojda je dobra diagnostičarka, ampak na hitro zaključi pregled, pomojem bo ok, boš videla user posted image

upam da se take vročina kmalu poleže, čeprav smo hvala bogu naročili klimo da se bom malo hladila user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 563
20.6.2012 17:12:15   
aksuram
jaz se poslavljam od vas. srečno vsem

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 564
20.6.2012 19:08:19   
Anonimen
Pozdravljene.

Vidim, da ste že v večini imele preglede in tudi veliko vas je bilo že na nuhalni. Jaz sem pri sinu lani bila in kaj naj rečem. Na koncu zabeleži, da je vidna nosna kost in da je minimalna verjetnost za sindrom ni pa izključena. Poznam primer v katerem je nuhalna bila več kot odlična in se je kljub temu deklica rodila s sindromom. Vem da na Švedskem ne prakticirajo nuhalne ker ni dovolj natančna. Če bom sedej šla še ne vem.

moja počutje--- občasna slabost in zaspanost ter vročina me čist utruja

(odgovor članu HotCat)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
21.6.2012 8:58:08   
HANYBANY
aksuram žal mi je user posted image

Jaz pa sem včeraj letela na urgenco, ker sem poleg bolečin še fajn zakrvavela, naredili so mi UZ, vendar sta bila oba pikca v redu, še pomahala sta, ko pa sem prišla domov so se začele bolečine še stopnjevat tako da nisem mogla čisto nič več, ne po stopnicah v stanovanje, ne na ležalnik zunaj, nič, sam zvijala sem se. DAnes imam pregled pri G (sicer nadomestnemu, ker mojega ni in ga tudi ne bo več), tako da bom še tam malo zatežila naj me malo bolj pogleda... sama malo sumim celo na torzijo jajčnikov, pa ne vem če se to z UZ sploh vidi.
V glavnem pestro, celo noč nisem spala od skrbi, ker ne vem kaj se dogaja in če bo vse v redu z mojima user posted image user posted image
Lepo bodite user posted image pa da bo danes vročina malo bolj znosna vam želim user posted image
Aja, a katera ureja seznam, al ste vse na fb, saj jest bi šla tud na fb, sam sem že iskala skupino pa je ne najdem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
21.6.2012 9:27:21   
Ruby81
Hjoj punce, kar zvije me, ko berem takšne novice :S:S:S
Saj še malo, pa bodo nevarni tedni za večino mimo...
Držim pesti, da bo za vse vse ok, tistim, ki so se od nas poslovile pa želim, da bi se kmalu pridružile kakšni temi o spomladančkih 2013 ;););)

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 567
21.6.2012 9:37:07   
Cacharel

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

če boš kaj vandrala tukaj, pa sporoči prej user posted image

Obvezno! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 568
21.6.2012 11:15:05   
Inigo
hej hej!

aksuram - žal mi je... želim ti vso srečo user posted image user posted image user posted image

kako ste drugače? so slabosti že mimo?

js se kr držim zadnje dni... muči me samo utrujenost. spala bi in spala in spala... komaj čakam vikend! že včeraj sem zaspala pred sinom, danes bom pa najbrž še šrej. do 16h sm v službi, ob 17h pa predavam na raziskovalnem seminarju na fakulteti za management... mislim, da bom padla dol, še preden se sezujem doma user posted image

(odgovor članu Cacharel)
Neposredna povezava do sporočila: 569
21.6.2012 11:47:45   
zvezdica01
Hubika krasno potem boste pri vas tudi imeli vodnarčkauser posted image pa ddrugačeuser posted image , kako ste kaj? Moje slabosti so obupne,, v križu me špika...sam, da hladilnika ne odprem pa sm v redu :) drugače ppa uživam vsako sekundo v vsem novem...13.julija imam nuhalno tako, da komaj čakamo, da spet vidimo našega bejbija.
Aja pa še eno vprašanje? Kaj jeste ko vam je zares slabo, če sploh kaj? Meni pomaga kakšen čokkolino...zadnjič sem zjutraj jedla celo grozdje in nektarineuser posted image Lep dan še naprej pa uživajte na sončku ;) :)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 570
21.6.2012 11:48:08   
carica
O revčka Inigo-si pa kar dejavna-pohvalno:) Tudi mene zelo zgodaj pobere-samo spala bi;)Dodatno pa me še utrudi tale vročina.Upam da danes zberem dovolj moči za obisk bližnjega hriba:)
Bodite pridne in čuvajte se;)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 571
21.6.2012 11:58:18   
Inigo
zvezdica - meni paše praktično vse, razen sladkega. jem na uro in pol do dve uri. ne smem postati lačna. kakor postanem lačna, mi je slabo in je cela štala! ampak zdaj že opažam, da mi tudi zjutraj, ko imam popolnoma prazen želodec, ni več tako slabo... tako da slabosti resnično izginjajo user posted image user posted image user posted image ponavadi najbolj paše nekaj kar nima izrazitega okusa - kruh, žemljice, mogoče ti bo pasal fejst hladen jogurt, men so tut pasale ledene lučke (ne sladoledne, ampak une ledenke). sadje pa meni vedno paše - zdajle poleti sploh lubenica, breskve, češnje... to je moj čas!

carica - tale hrib te bom pa mogu počakat do večera, a? sva včeraj šli s prijateljico nosečko na sprehod ob 19h, pa je blo še čist prevroče. ob 20h je ratalo vzdržno...

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 572
21.6.2012 12:03:34   
julij82
oj, se vam malo oglašam po dolgem času...čakam na nuhalno, ki jo imam v torek, pa me zanima, če vzamete partnerja s seboj na nuhalno?? je cel pregled zraven? men je dobro da bo šel zraven, ker jaz si tko površno vse zapomnem kar mi povejo, ker sem čist navdušena, ko vidim slikco na UZ :)
Je pa opaziti, da ste se po večini res vse premaknike na fb user posted image , je bil pred ustanovitvijo skupine tam, ta forum ful bolj bralen....
jaz nimam več slabosti, imela sem jih samo 14 dni, tam od 6-8t, ter zaradi folne. Upam da je še vedno vse ok, ker se odlično počutim. kak teden nazaj me je rahlo bolelo v levem jajčniku, ampak ni bilo sile. napihnjena sem pa fullll, zjutraj malo, zvečer pa kot balonček. sem o tem povprašala G in je rekla da ene pač so in ene pa pač niso napihnjene; no jaz sem :) tko da se mi že samo od napihnjenosti pozna da se nekaj dogaja...pa prsa imam ogromna in težka...že sedaj, kaj šele bo; se sprašujem.
Sečno upam da bo na nuhalni vse ok....
user posted image  čestitke vsem, ki ste že imele nuhalno
user posted image  za vse tiste, ki ste nas zapustile

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 573
21.6.2012 12:13:56   
Cacharel
Punce, kako pa se lahko pridruzimo FB skupini tiste, ki tam se nismo?

Tudi sama opazam, da jutranja slabost malce slabi, ampak ce se slucajno zgodi, da postanem lacna, je se vedno zelo zelo hudo..se mi zdi, da me zacne kar oblivati po telesu, tresem se, moj se heca, da postanem kot lacna zivaluser posted image Groza, vcasih je slo pa brez hrane tja do poznega kosila..

Jaz se tolazim, da bomo tezko dihali se danes, potem bo menda malce lazje, upam!

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 574
21.6.2012 12:17:57   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: julij82

oj, se vam malo oglašam po dolgem času...čakam na nuhalno, ki jo imam v torek, pa me zanima, če vzamete partnerja s seboj na nuhalno?? je cel pregled zraven? men je dobro da bo šel zraven, ker jaz si tko površno vse zapomnem kar mi povejo, ker sem čist navdušena, ko vidim slikco na UZ :)
Je pa opaziti, da ste se po večini res vse premaknike na fb user posted image , je bil pred ustanovitvijo skupine tam, ta forum ful bolj bralen....
jaz nimam več slabosti, imela sem jih samo 14 dni, tam od 6-8t, ter zaradi folne. Upam da je še vedno vse ok, ker se odlično počutim. kak teden nazaj me je rahlo bolelo v levem jajčniku, ampak ni bilo sile. napihnjena sem pa fullll, zjutraj malo, zvečer pa kot balonček. sem o tem povprašala G in je rekla da ene pač so in ene pa pač niso napihnjene; no jaz sem :) tko da se mi že samo od napihnjenosti pozna da se nekaj dogaja...pa prsa imam ogromna in težka...že sedaj, kaj šele bo; se sprašujem.
Sečno upam da bo na nuhalni vse ok....
user posted image  čestitke vsem, ki ste že imele nuhalno
user posted image  za vse tiste, ki ste nas zapustile

Mene na FB sigurno ne bo. že zato ker nimam profila in si ga niti ne mislim ustvarit. Takoj, da mene boš vedno našla tukaj user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......