Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hubika zvezdica01 ja vodnarčka bomo imeli, itak da se že full veselim . Glede hrane pa je pri meni enako, sploh nesmem hladilnika odpret, že se mi začne želodec obračat. S tako muko skuham, da je groza.. Pa saj bo tudi to slej ko prej mimo . Meni tudi paše najbolj sadje, večkrat pa malo, pa kaki jogurt + štručka, vglavnem nekej lahkega. Drugače pa meni ta vročina sploh ne paše, nonstop sem utrujena, tak da sem skozi dan v hiši na hladnem, v postli pred tv-jem, al pa na računalniku.. Jutri bomo že malo lažje zadihali . Jaz že tudi komaj čakam na NS, ki jo imam 12.7., pri svojem G, mi bo naredil še normalen pregled.. . Meni je rekel, da more bit partner zraven na NS, pred tem pa se še morma oba udeležit predavanja o NS. Punce za spol bote vprašale, ali se bote pustle presenetit? Jaz bom ziher vprašala, samo mojmu bom mogla usta dol zalepit , da bo tiho, ker že zdaj ko sva zvedla da boma dobla, ni mogel bit dolgo tiho . midva bova tudi vprašala za spol. čeprav smo prvič meli punčko do 27 tedna... ko so ugotovili, da je naši pupi zrastel lulek. toliko o tehniki! tako, da karkoli bodo rekli, bom vzela z veliko rezervo in ne mislim kupit nič v roza ali modri barvi.
|