|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
7.6.2012 10:23:38   
nejka000
hejla

Vas že kr lep čas berem , pa sem rekla da se vam javim, ker tudi upamo na januarčka.
PDP bi po mojih izračunih naj imela 13.1.2012
čakamo še na 100% potrditev + in upam da se vam pridružim v čvekanju.
Sicer imam že 2 sončka tako da bi bil to naš 3.

Vsem veselo pričakovanje!

Bipa želela odgovorit še katji984
Katja v prejšnji nosečnosti semimela tudi jaz hematom v velikosti tenis žogice. krvavitve sem imela celo nosečnost in jo po večini preživela po bolnicah. Hematom se je sčistil šele ob porodu ampak rodila sem normalno brez težav in to lepo in zdravo punčko. Res pa da sem mela zarad hematoma bolj rizično nosečnost. Upam da se ti vse lepo reši in da ti bo 9 mesec lepo minilo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 401
7.6.2012 10:26:49   
lejca
Dobro jutro vsem, kako ste? Mene spet utrujenost matra, pa sej ni vec res:( zvecer grem ob devetih spat, pa sm zjutraj ko ena cota. vceraj zvecer me je mal strah ratalo,ker me je nekaj zacel zvijat kot pred menstro in sm kr naprej hodla na wc gledat,ce se kaj dogaja. Na sreco nic,ampak dones sem kr lepo doma, lezim na kavcu, malega sem ze zjutri peljala v vrtec, tak da je mal mira.

Tajalaja, cestitke za dva srcka, a ze ves kaksna sta?

Aksuram, po mojem si mela pozno ovulacijo in zaradi tega kasneje zanosila, zato se pa ne vidi srcek. Drzim pesti,da bo vse v redu.

katja, zakaj pa imas tako pozno UZ?

Indigo, eheheheh, itak da ze razmisljava o imenih in bolj ali manj sva skoraj ze odlocila, oziroma za puncko sem cist ziher kaj bo, za fantka pa se ni cist jasn, ker men je vsec eno ime, pa je to ime zbirala moja tasca ko je bila noseca, vendar je tega otrocka potem splavila, zdej pa pravi moj moz da zaradi tega noce dat tega imena:(((pa ne vem al jo naj vprasam ce bi jo motilo, al ne?

pik ipoki, porocaj!!!

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Tajalaja)
Neposredna povezava do sporočila: 402
7.6.2012 10:43:42   
Katja984
hvala za tolažbo nejka000 user posted image prebrala sem že toliko stvari o tem, večinoma pozitivne in nič kaj groznega, ampak vseeno...šele 22. imam UZ, da vidijo kako in kaj! G je reku v tor na pregledu, da sumi na hematom, sploh ni nič potrdil. v sob sem pa bla pri dežurnemu, ko se je vse začelo, pa so mi že v soboto nardili UZ in pravijo, da je vse ok. v tor se mu pa ni zdelo potrebno, da ga dela! in zdaj čakam, pa še bom ta debela dva tedna! men se pa mešaaaaa!!! user posted image enkrat sm pozitivna, spet v drugem trenutku se jočem ko nora... k sreči imam doma malo navihanko, ki me zna nasmejat user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 403
7.6.2012 10:49:37   
nejka000
Katja984 vem kako se počutiš, ampak poskusi bit čimbolj mirna. zdej si v najboljobčutljivem obdobju in kar je najpomembneje miruj, čuvaj se, ne delaj nič težkega,... Vse bo vredu!

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 404
7.6.2012 11:17:31   
Katja984
sej poskušam, pa se trudim bit pozitivna... resnično upam, da nam uspe in, da imam v trebuščku malega borca user posted image nejka imaš pa zelo lep pdp - na moj roj dan user posted image hvala za vse lepe besede! user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 405
7.6.2012 11:36:32   
malatejkica
Hej punce!
Jaz pa sem prišla točno zdaj od G, ker sem zvečer in zjutraj imela izcedek...sej ne vem ali je bila zraven kri ali ne, ker je bil tak čuden... no in me je dala na prvi ultrazvok in je srček bil, ampak je rekla da tak počasi bije user posted image . Plodek pa je bil velik 3,7mm in potem je rekla da bi to naj bilo okoli 5 tednov in 6 dni, ker je pogledala v neko tabelo... torej da sem manj noseča?! Jaz sem čisto adios... pa napisala mi je za ziher še Utrogestan pa Canesten ker je rekla da je tudi malo glivic in vnetje prisotno... pa da možno, da je tud zato bil izcedek. Jaz sem čisto žalostna in ne vem kaj si naj mislim user posted image . Zdaj morem it spet nazaj za Mb, ker se ne dobijo pri nam te tablete...

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 406
7.6.2012 11:39:34   
Katja984
malatejkica, tut js mam utrogestan, v sob mela uz, kjer je blo vse ok, zdaj pa morem čakat dva tedna kaj bo!user posted image user posted image drugače pa kr fajn krvavim, ko grem na wc, pa mal mam bolečine v spodnjem delu. tak da... ne vem kaj naj si mislim! vem, da si čist adijo, ker tut mene nič ne potolaži! verjamem, da morma mislit pozitivno, ampak je v taki situaciji zelo težko! drži se, pa upam, da bo kljub vsemu vse ok!

(odgovor članu malatejkica)
Neposredna povezava do sporočila: 407
7.6.2012 11:52:38   
zvezdica01
Se še jst malo oglašam po dolgem časuuser posted image verejtno sem se preveč hvalila kako mi ninič slabo, v zadnjem tednu sem pa to dobila 3x povrnjenouser posted image Drugače pa je vse pod kontrolo, edino kar se mi je zgodilo da mam vnetje zoba...vem, da bi mogla iti do zobozdravnika sam imam že od majhnega panični strah pred njim tako da tuhtam kaj naj... Lep dan vsem še naprej in čim manj skrbiuser posted image

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 408
7.6.2012 12:01:17   
cebelica6
Halo miske user posted image
vceraj sem imela tudi krce kot pred menstruacijo.Verjemite da je to normalno,saj se maternica razteza in plodek potrebuje prostor.Meni pomaga magnezij in res vecerni pocitek z user posted image dobesedno dvignjenimi nogami.Se vedno imam izcedek vendar je vedno svetlejsi...mislim svetlo rjav.user posted image
sprememb na dojkah nimam, upam da je to normalno,slabo mi je
bilo samo 1 dan sem pa res brez mozoljckov kar se mi zdi fajn
user posted image

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 409
7.6.2012 13:15:29   
carica
Pozdravljene...Da se javim, da malo poročam....Mene je danes zbudila slabost ob 4:30 zjutraj. Pa še kar traja...Upam da bo popoldan kaj bolje:) Vse poteka pod kontrolo...krvavitve nimam, kar je dober znak:)
Katja in malatejkica probajta se umiriti in se s čim zamotoiti...držim pesti:)

Lepo vas pozdravljam:)

(odgovor članu cebelica6)
Neposredna povezava do sporočila: 410
7.6.2012 14:05:18   
malatejkica
Katja984 joj res držim pesti za naju! Vem kako se počutiš, ker sem jaz zdaj v totalno isti situaciji. Ampak bo se dobro izteklo!!!! Sej vem da G morajo povedat realno stanje, ampak ko ti tak rečejo, češ da srček tak slabo bije pa da počakajmo 4 tedne... No zdaj je mogoče dalo doma mojim malo mislit, da bi pa lahko jaz le počivala, ker sem res skoz bila na nogah in sem vse delala... Tako, da očitno se je otrok moral na nek način razkurit pa pokazat, da je odvisen od mene...

Punce držite se, carica tebi pa hvala za držane pesti user posted image !

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 411
7.6.2012 15:03:40   
Katja984
malatejkica in carica - HVALA!!! more nama uspet...nama in malim pikicam v trebuščku! skos se sprašujem, pa zakaj ravno js...user posted image ampak vem, da ne bo nič pomagalo! enostavno smo prepuščene usodi in samo pozitiva bo pomagala! ne vem sicer, od kje naj še kaj potegnem, vem samo, da bom neizmerno srečna, če se vse dobro izteče. malatejkica, skupaj stiskajma pesti, bo mogoče bolj pomagalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 412
7.6.2012 15:17:32   
MaxKlara
Živjo punce,

Vam še jaz držim pesti, da bo vse v redu z vajinima pikicama! Pozitivne misli (saj vem, da je težko, se tudi jaz skozi sprašujem, kaj pa če - ampak se moramo trudit)!

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 413
7.6.2012 15:36:11   
malatejkica
Katja984 bova skupaj stiskali pesti in bo zagotovo pomagalo user posted image ! Moja mami, ki je dala v treh nosečnostih (dve na žalost ponesrečeni) marsikaj skoz... mi je danes, ko sem prišla domov lepo rekla: "nosečnost ni bolezen, ampak vseeno počivat, počivat in še enkrat počivat, vsak dan, večkrat na dan!" Je rekla da sem ji tudi jaz skoraj šla, ampak ko je začela počivat se je vse dobro izšlo. ti izcedki pa so baje tako... ona jih je baje celo nosečnost po malem imela... nikoli pa ne veš kaj je. ampak jaz verjamem, da se bo pri nama vse dobro izteklo in da sta najina pikeca močna in hočeta prit na svet user posted image !!!

MaxKlara: hvala za podporo, ampak je res težko ja imeti v glavi pozitivne misli... jaz imam tudi sorodnico, ki je noseča nekaj takega kot jaz pa se tudi ona sprašuje če bo ali ne bo pa se avtomatsko sekira, čeprav se noče. Res je težko, ampak zagotovo pa se strinjam s tem, da so pozitivne misli zlata vredne! Tako da jaz res vsem nosečkam želim super, lepo in čim manj zapleteno nosečnost user posted image !

(odgovor članu MaxKlara)
Neposredna povezava do sporočila: 414
7.6.2012 18:24:58   
lana83
Pozdravljene!!

Aksumar kako si? Saj lahko bo drugi Uz pokazal povsem drugačno sliko!!

Inigo ti si kar privošči!! Bebika že ve kaj je dobro user posted image Jaz sem ravno sladoled zmazala user posted image Njami!!

Malamatejkica jaz pa čakam na jutri!!! Drži pesti prosim!! Boš videla drugič bo tudi utrip ok! Jaz imam tudi rumene izcedke...včasih je prav zelen! Mi Canesten gel pomaga!

Cebelica6 super za že 8 tednov user posted image user posted image
Moji kg? minus 3,5 kg, sam itak sm štartala z veliko preveč kg, tak da je rekla da ni panike!! Me kislina za pop...peče in ne upam veliko naenkrat pojesti! user posted image

Katja984 vem kako je čakati, samo sedaj je to zate naboljše kar lahko narediš zase in bebiko!!
Drži se!! Počivaj, ne vzdiguj ničesar težkega user posted image

Carica super da se je že videlo!! Meni se je prejšnji teden samo Gv, plodu pa ne! Jutri upam da bo kaj videti, saj bom že 7t 2d user posted image Sem z živci kar na koncu, vse me spravi v jokuser posted image

Štrumfer boga...user posted image

Tweetek & Nejca000 Welcome to the club user posted image user posted image

Lejca te čist razumem ker sem jaz ista! Zvecer ob 21h spat, zjutraj pa s takimi podočnjaki, da bi jih človek z 11. štuka opaziluser posted image Za povrhu me pa še vse mišice bolijo, kot da bi delala fizično celi dan!

Tajalaja čestitam!!

Torej punce moje jaz se psihično pripravljam na jutrijšnji UZ! Upam da se bo OK!!! Priznam, da ko zanosiš, se pomisliš ne da bi lahko bilo kaj narobe in je potem kar šok!! Mene je streslo po celem telesu ko je rekla da Gv je, plodu pa ni videti!!user posted image

Držite pesti še zame prosim!!!

Punce pazite nase in počivajte!! Vse se bo uredilo in začetek 2013 bomo vse držale naše male user posted image v naročjih in se samo še smejale tem problemom sedaj!!

Neposredna povezava do sporočila: 415
7.6.2012 18:44:05   
aksuram
ta teden imam dopust, dopoldan sem sama in se počutim grozno. ko si sam razmišljaš in razmišljaš... pol pa sam jokam. ko pride moj domov in se pogovarjava kaj drugega sem pa ok. pozabim. mislim, da bo zelo težko se sprijaznit, če ne bo ok.

Katja984, malatejkica vse bo ok. držim pesti.

carica a je kaj boljš današnja slabost?

punce moje lep večer vam želim, pa božajte svoje buškote

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 416
7.6.2012 19:35:47   
Katja984
kak ste ve fajn user posted image z vašo pomočjo sem sigurno bolj pozitivna - HVALA VAM!!! na koncu bomo vse veselo zibale in se smejale vsemu, kar nas je spravljalo v obup! zdaj pa si le privoščite nekaj za razvajanje, pa hitro malo počivat, da se boste fajn počutile! lep večer vsem skupaj, jutri pa si spet kaj vzpodbudnega napišemouser posted image pobožajte trebuščke!!!

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 417
7.6.2012 19:52:54   
zimska_vrtnica
hej hej!

js še kar čakam na prvi pregled...komaj naslednji petek...takrat bom že v devetem tednu. upam na vse dobro!

komaj čakam dopust!! zj je konec šolskega leta in imamo tako natempirano v službi da joj!

še mesec in pol do dopustauser posted image

drugače pa se počutim dobro...slabo mi je le na trenutke , pa tečna sem kotuser posted image .

Iz srca vam želim vse dobro, lepo pazite na svoje pikice!!

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 418
7.6.2012 20:57:22   
Ruby81
Hjoj punce, jaz pa imam veliko težavo.
Pred 2 tednoma sem imela krvav izcedek, zato me je dala za 1 teden na bolniško, ki mi jo je sedaj podaljšala še za 2 tedna (se pravi cel ta in še naslednji).
Izcedka potem več ni bilo (bil je samo en dan), drugih težav nimam nobenih - niti malo slabo mi ni.

Težava pa je v tem, da kljub temu, da sem hodila delat te dni - vmes sem ostala doma res samo tisti dan po pregledu in pa v ponedeljek, ko sem imela pregled, ostalo sem hodila delat, kljub temu, da imam odprto bolniško še do konca naslednjega tedna. No danes mi je šef povedal, da mi ne bo konec meseca več podaljšal pogodbe, ker (citiram):"Nimam denarja, da bi plačeval nekoga, ki ga vsake toliko časa ne bo in ne morem več resno računat na vas."

Vsi mi svetujejo, naj si podaljšam bolniško ampak dvomim, da mi jo bo, ker mi res nič ne manjka, v laganju in igranju pa tudi nisem preveč dobra - naj Gin po pravici povem in upam na najboljše....saj vem, da bolniška ni temu namenjena, ampak sedaj pol leta biti brez denarja, pa potem še celo naslednjo leto za pol manjšo porodniško, v službo me tudi ne bo nihče vzel, prihkrankov ni, ker si delava stanovanje in gre ves razpoložljiv €, pa opremo je potrebno kupit, pa moj tudi včasih po 2 meseca ne dobi plače, pa eh...cela štala in sem že čisto živčna :(:(:(:(

Imate kakršenkoli nasvet, kaj mi je za storiti? Pa ne me popljuvat prosim, ker sem že itak čisto na dnu....:(:(:(:(

(odgovor članu zimska_vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 419
7.6.2012 21:10:42   
franka123
Ne razumem te čisto - zakaj bi ostala na bolniški? Da bi dobila podaljanje pogodbe? Ker če si za določen čas in ti pogodba konec meseca poteče, ne boš imela podaljšane pa če si na bolniški ali ne. user posted image
Razen, če ti pripada nadomestilo na zavodu, potem pa se da tam iti na bolniško in se ti nadomestilo zamrzne.

Če so pa kakšne spremembe na teh področjih pa mogoče katera druga kaj ve.

Sicer pa, držim pesti za vse, ki boste imele 1. pregled, da bi zagledale bitje malega srčka ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ruby81)
Neposredna povezava do sporočila: 420
7.6.2012 21:16:00   
Ruby81
Ja načeloma bi mi podaljšal do konca leta, če bi imela bolniško nad 30 dni (na stroške zavoda) in bi hodila delat za hvala lepa (seveda brez plačanega prevoza in malice) - no seveda (spet citiram):"Če imam interes po porodniški še prit nazaj." user posted image user posted image user posted image user posted image

Kriiiizaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu franka123)
Neposredna povezava do sporočila: 421
7.6.2012 21:21:03   
lana83
Ruby81 seveda pojdi na bolniško. Povej G kako in kaj in da te skrbi, da si živčna zaradi tega! Zihr ti bo odobrila! Franka123 motiš se! torej če si na bolniški ki je začela trajali pred pretekom pogodbe in je še "odprta" dobiš t.i.bolniško od države! Greš na zavod za zdr.zavarovanje v tvoji občini in poveš, daš dokumentacijo in to je to! Če prekineš bolniško pred porodniško, ti pa ostane edino zavod za zaposlovanje!

Čimbolje uredi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 422
7.6.2012 21:53:30   
franka123
Malo zmedeno sem napisala, prav imaš lana83. V tem primeru je seveda bolje ostati na bolniški. Tudi jaz ti želim, da čimbolje urediš user posted image in da boš potem lahko bolj uživala v nosečnosti. user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 423
7.6.2012 22:10:02   
pik ipoki
hej hej!!
no pa je končno čas, da se malo javim!! NA PREGLEDU SUPER!!!!! vse ok in veliki smo skoraj 2 cm user posted image
naslednji pregled imam 6.7 v 12 tednu user posted image jutri pa se bom naročila na nuhalno!

sicer pa tudi mene zanima tale odprta tema. namreč meni poteče pogodba konec meseca in malo verjamem da mi bojo podalšal. se pravi, če grem jest na bolniško še ta mesec in da me recimo da na bolniško do poroda dobim bolniško od zavoda?? se pravi vsaj nekaj denarja, kot pa nič, če mi ne podaljša pogodbe???? RES ME ZANIMA, ali lahko katera malo bolj razloži, FULLL HVALA!!!!

pa saj upam na najboljše, ampak nikoli ne veš...
hvala in pa lahko noč!!

Neposredna povezava do sporočila: 424
8.6.2012 8:27:57   
Katja984
dobro jutrooooo user posted image !

kako ste danes na ta sončkast dan? js upam, da mi sonček prinese malo več optimizma in pozitivnih misli... komaj čakam na 22. 6., ko imam UZ...ampak se mi zdi, da se bo vleklo, kot bi bilo 1 leto do takrat user posted image .

vsem želim lep in nasmejan dan, pa pobožajte trebuščkeuser posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......