Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux Hihi, ko sem jaz imela tak naval energije, je trajal tri dni, nato je sledil en dan, ko sem šla sama sebi na živce in jokala in bila sitna in sem si res nenormalno želela, da dan čim hitreje mine..no naslednji dan sem šla pa rodit MalaBB čestitke!!!!!!! uiii, vedno več nas je Na kratko poročam, kaj se pri nas dogaja...dojenje nam je kar steklo.. Zadnji večerni obrok pa še nadomestim s flaško (moje izbrizgano mleko ali formula), zato da je hitreje mimo in da se malček res naje, tako da potem malo dlje spi. Sicer se mi zdi, da je kar bolj pogosto lačen zdaj ko se samo dojiva, tako da ne vem...upam da dobi dovolj. No saj ga bomo naslednji teden spet stehtali, pa bomo videli. Sicer pa sem že čisto naveličana biti doma..zaradi tega čudnega vremena, ko so temperature nekje vmes in pogosto piha, se sploh ne upam iti na sprehod. Tudi sama bi rada že šla kam v kakšno trgovino in po opravkih, da ne bi bilo treba vse mojemu..pa tudi tega ne smem zaradi vse poplave viruskov, ki razsajajo. In dejansko sva ujeta v eni rutini med štirimi stenami. In zdaj še sneg napovedujejo, tako da še dlje nikamor ne bova mogla Pa še obiskov ne sprejemamo zaradi viruskov in ker so vsi bolni Se mi pa zdi, da se mu je ena učka malo vnela..ima katera že kake izkušnje s tem pri tako majhnih? Ko joka, se mu tak rumen izcedek pojavi..pa čistim s fiziološko in je malo bolje ampak vseeno me skrbi. Pa še vikend bo, tako da ne bom mogla patronažne dobiti, da bi jo vprašala, če bo karkoli šlo na slabše. a reees?! ja to bi blo več kot fajn, a bi blo tut pr men tk... super za dojenje! kr tko naprej. glede učk je pa točn tk kot je nusika rekla - kani mu notri malo svojega mleka. res pomaga. glede filinga, da se premal naje... jst mislim, da se ti to bolj zdi, kot bi držalo. ker se bojiš, da bi blo tko... lahko pa da ma poskok v rasti. takrat jih tut ne morš nafojtrat se spomnem kk je blo pr Brinu... sm tut misla, da nimam dovolj... pa je bil poskok v rasti, kr je minilo v nekaj dneh. itak pa ni nč narobe, če mu po podoju daš še malo dodatka. sj boš vidla kolk bo dejansko pojedu. če bo pol zbruhal... je blo zihr ful preveč. če pa ni in je bil miren, mu je pa ravno to manjkalo. sj tut če ostaneta na pol pol, je to super!
|