|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
10.1.2013 15:59:16   
nikky887
ja na csd-ju see ureja vse po po rojstvu...sam lohk p apred oddaš vloge,ampak pač stojijo tam do rojstva (v mojm primeru,k bom uzela starševsko nadomestilo -porodniško)mi tut to pol urejajo...tisto pomoč ob rojstvu pa dobiš,če ne presegaš cenzusa...dobi se pa sam denar ne več paketkov-od junija letos majo to neke nove zakone...
na občini tole pa zdej prvič slišim da bi blo obdavčeno..je pa spet od občine do občine odvisno če ti dajo in kako ti dajo (kam in kako moraš oddajat te vloge-za ene porodnišnce sporočijo občinam,ponekod daš na csd,ponekod na občino...)
joj,punce...dns ful tečn danuser posted image user posted image in pol moj meni še začne težit,da njemu je pa ime k sva ga zbrala predolgo (seveda se smeji,ker njemu je pa očitno dan za zafrkavanje..jst se pa komi zadržujem,da ne popi*** nanjga)

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
10.1.2013 16:29:39   
matejad
Današnji dan je res tečne narave, ampak za nas bo pa morda celo vesel nazadnjeuser posted image
Imela sem pregled, točno na 39. teden. Na CTG-ju je bila črta popadkov itak ravna, za kar imam tudi jaz občutek, da se nič ne dogaja, ker me nič ne špika, nič ne boli...Zvečer, ok, malo križ, trebuh otrdi za sekundo ali pet, drugih znakov pa ni. Mi je pa danes gin. rekel, da me bo še vaginalno pregledal, če se res nič ne dogaja, kot jaz vedno trdim. Porcija skrajšana, odprta 2-3 cmuser posted image  Me je prežokal, prežnaral...mejčken je bil neprijeten občutek, po moje je imel celo roko notruser posted image user posted image  Če se v teh dneh ne začne, imam v nedeljo pregled pri njem, ker je dežuren in se odloči, če ostanem notri za rodit.
V glavnem, moji občutki, da bom nosila čez rok, verjetno niso realni, ali pačuser posted image  Bomo videli...

Evo, to je to... trebuh sicer otrdeva, mala je kr živahna, peče pa tud, ko grem na vodouser posted image  Kaj češ, takšni so čari zadnjih dni, heheuser posted image

Pa pri vas kaj dogaja?

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
10.1.2013 16:41:04   
nikky887
matejad...ooo supr user posted image user posted image
jst sm že skor tedn čez rok,pa nič pd nič se ne dogaja-že zarad tega iz dneva v dan tečna sama seb...na2dni me mora moj pelat v P na preglede,k itak že predn se splo odpraviva vem,da se bova sam obrnila(sicer bebi se je spustila dol,ampak popadkov nič-črta skor ravna,oz neki valovčki k ni vse skupej nič,odpra 2cm in to je to)...user posted image dns sem bla po pregledu tolk tečna,da sm šla raj kr za 2h spat...
jst sm mela tut v tork prvič vaginalni pregled (razen unega prvega),pa me je v tork ginekologinja kr mau na boleče pregledala-sam nimaš kaj...dns pridem v p in vidim da je ginekolog,sm mislna kr ven zbežat,k sm bla kr zihr, da če me je že pri ženski bolelo, da tuki bom skup padla...no,pa me ni čisto nič...hvala bogu...
mene prou to iz tira vrže,k prideš na pregled,pa pričakuješ,da ti bo povedau,no pa ste mal več odprti kot zadnjič al pa kaj podobnega...user posted image

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
10.1.2013 17:07:15   
nitta
pa je res tečen dan :( sm mojga nahecala da greva v trgovino (2 sm si lahko zbrala za cotke za malo, več se mu bi zmešal) in jst čist vesela da grem iz hiše, pridema do trgovine, mu zvoni telefon-kliče kolega da je pred hišo da bi motor nekam pelala na servis. Full dobr, kupla sm eno dekco k sm jo prvo zagrabla ker me je že v avtu čaku in sma šla nazaj domov. Moj zadnji izhod iz hiše se je torej končak po 15 minutah (od tega 10 vožnje), zdej grem pa spet lahko peglat pa kuhat...al neki, TV prav sovražim že...

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
10.1.2013 18:28:31   
nikky887
nitta, ma,vem da ni smešno,k je pr nas isto-ko ga in če ga prepričam da greva kam-recimo v trgovino je to bolj na hitro,ker je kot zakleto,ga takrat nekdo kliče,da ga rabi...user posted image za bebi ko sem kupovala je biu zmeri odgovor.jst ti bom dau dnar,povej kulk rabiš pa nakupi kaj bova rabila...no,sej takrat je blo to boljšuser posted image glede na to da sem pol lohk čist po žensko nakupla 10krt več cunjic,kot bi jih rabla...sm kaj čem,ko so pa tak lepe...user posted image

gremo raj kako veselo temo: Kdaj bo kak snegec še...user posted image al bo kr pomlad?

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
10.1.2013 21:52:25   
vijolica80

IZVIRNO SPOROČILO: matejad

Današnji dan je res tečne narave, ampak za nas bo pa morda celo vesel nazadnjeuser posted image
Imela sem pregled, točno na 39. teden. Na CTG-ju je bila črta popadkov itak ravna, za kar imam tudi jaz občutek, da se nič ne dogaja, ker me nič ne špika, nič ne boli...Zvečer, ok, malo križ, trebuh otrdi za sekundo ali pet, drugih znakov pa ni. Mi je pa danes gin. rekel, da me bo še vaginalno pregledal, če se res nič ne dogaja, kot jaz vedno trdim. Porcija skrajšana, odprta 2-3 cmuser posted image  Me je prežokal, prežnaral...mejčken je bil neprijeten občutek, po moje je imel celo roko notruser posted image user posted image  Če se v teh dneh ne začne, imam v nedeljo pregled pri njem, ker je dežuren in se odloči, če ostanem notri za rodit.
V glavnem, moji občutki, da bom nosila čez rok, verjetno niso realni, ali pačuser posted image  Bomo videli...

Evo, to je to... trebuh sicer otrdeva, mala je kr živahna, peče pa tud, ko grem na vodouser posted image  Kaj češ, takšni so čari zadnjih dni, heheuser posted image

Pa pri vas kaj dogaja?

Komaj, da se mi okno RR odpre. user posted image
Jaz sem si po pregledu privoščila 2 urni spanec, da sem tečnobo vun dala, ker nisem bla za nikam.
Tudi upam, da bo v teh prihajajočih dneh mali prišo vun (kontrolni UZ spet pokazal velikanauser posted image ). Meni so danes prvič naredili vaginalni pregled z roko in ugotovili, da sn ofjena 2 cm. jeeej, še 8 cm rabim user posted image in seveda popadke (se nekaj malo premika, ampak nič resno) user posted image Sn pa čula sestre, ki so se menile, da je juter neka luna (pojma nimam kaka) tako, da mislim, da v Lj pričakujejo malo več delauser posted image

Dober spanec še nocoj vsem! ;)

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
10.1.2013 21:55:48   
vijolica80

Dober spanec še nocoj vsem! ;)
[/quote]

Aja, še to. Jaz sem juter PDP, pa me je naročila na pregld šele čez 1 tedn. Da ne bo katera zaskrbljena, če jo doleti podobno.

(odgovor članu vijolica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
11.1.2013 7:27:30   
Inigo
dobro jutro!

matr, pa tale RR!!! user posted image da me mine do vsakega odgovarjanja, ko noče odpret okna...

vijolica - super! dejansko si že tik pred koncem... sm ti kr fauš! user posted image glede pregleda pa moja G tut naroča na en teden. tko da mamo več takih.

včeraj je bil pa en tak naporen dan. zjutraj sem pospravila vso novoletno dekoracijo in smrekco, vse počistila, pometla in pomila po tleh, pol sm ugotovila, da bi blo fajn oprat zaveso za tuširanje... sm se amtrala s tisto zveso. in ko sm že tko mela celo kopalnico v čistilih, sm še celo kopalnico spucala. pol se mi je narisala kolegica, ki mi je povedala da mi grozn smrdi v stanovanju po kisu in sm vrgla skup stvari in spekla en kolač, da se je razluftal.in glih gre, se mislim dol vležt, pride mama. opet ništa! pol sm se lotla delat kosila in sm mela glih pol urce počitka preden sta prišla fanta domov. tak je to... dans bom pa počivala vse do njunega prihoda. ne grem nikamr. pa lotla se bom knjige brat: 50 odtenkov sive user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3408
11.1.2013 7:32:00   
matejad
Dobro jutrouser posted image  Evo, da nam skuham eno moooočno kavo user posted image
Jst sem še tle, noč je bila katastrofalna, če sem spala kakšno uro v kompletu, je bil že čudež. Pa ne zato, ker bi se kaj dogajalo, ampak sem čakala, kje me bo kaj špiknilouser posted image
Naj bo pa danes ta dan, če je že, kot pravi vijolica, neka luna...Polna mislim, da je komaj konec mesecauser posted image  Pa še lep datum je, 11.1.

Kako ste ve? Par rednih forumk se pogreša, so že kej rodile?

Naj vam bo lep dan, jst mam občutek, da bo eden (opet) tečnih... Pravi mož, da če se takoj po vstajanju zjutraj ne počešem in umijem, je to znak, da sem tečna cel dan, heheuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3409
11.1.2013 7:36:34   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: matejad

Dobro jutrouser posted image  Evo, da nam skuham eno moooočno kavo user posted image
Jst sem še tle, noč je bila katastrofalna, če sem spala kakšno uro v kompletu, je bil že čudež. Pa ne zato, ker bi se kaj dogajalo, ampak sem čakala, kje me bo kaj špiknilouser posted image
Naj bo pa danes ta dan, če je že, kot pravi vijolica, neka luna...Polna mislim, da je komaj konec mesecauser posted image  Pa še lep datum je, 11.1.

Kako ste ve? Par rednih forumk se pogreša, so že kej rodile?

Naj vam bo lep dan, jst mam občutek, da bo eden (opet) tečnih... Pravi mož, da če se takoj po vstajanju zjutraj ne počešem in umijem, je to znak, da sem tečna cel dan, heheuser posted image  

jst morm pa kr potrkat - dans sm spala prav solidno user posted image morm it pa pogledat kaka luna je dans... polna vem da je 27.1. to je ravno en dan po mojem najpoznejšem roku (po ZM). sam so že dostkrat govoril o tem, da ni nobene znanstvene podlage o porodih ob luninih menah... vprašanje kolk to drži user posted image morm pa rečt, da bi mi bil tale 11.1.2013 čist všeč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
11.1.2013 8:24:37   
nusika2013
dobro jutro punce!

mah meni se je ze zacel bedni dan...sma se z mojim ze v postli skregala, ker je tecn, da more v sluzbo in sem eno besedo prevec rekla, pa je blo konc. predvidevam, da bo cel tak cudn dan...

nitta moj je imel ful zegn, ker ni rabil iti nikamor nic kupovati. edino ko sma sla po previjalno, vozicek in postlco je sel poleg, ker je bil pac nosac. pa mislim, da je blo ze to dovolj. ostalo sem vse sama privlekla domov. drugace pa bi bilo isto kot pri vas. ko bi stal tam ko lipov bog al pa capljal za mano, kar pa me se bolj razp....

inigo jaz ne vem zakaj sem mela dans zjutraj obcutek, da tebe ne bomo dans vec slisali. pa vidim, da si se kr tu. no saj dan se je dolg...hehehe...

saj vem, da imam zadnja med vami rok, pa napovedan CR 24. samo vseeno upam, da se zacne kaj prej dogajat. res smo neucakane vse. moja miska se fuuuuul premika noter, vceraj zvecer in ponoci me je tako brcala v mehur, da se mi je kr bliskalo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
11.1.2013 8:26:47   
vijolica80

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

jst morm pa kr potrkat - dans sm spala prav solidno user posted image morm it pa pogledat kaka luna je dans... polna vem da je 27.1. to je ravno en dan po mojem najpoznejšem roku (po ZM). sam so že dostkrat govoril o tem, da ni nobene znanstvene podlage o porodih ob luninih menah... vprašanje kolk to drži user posted image morm pa rečt, da bi mi bil tale 11.1.2013 čist všeč user posted image user posted image user posted image

Jutrooo. Jaz sn tudi odlično spala. Morem priznat, da sem se lotila nasvetov G včeraj od sprehoda naprej in vse ostalo kar mi je naročila, pa sn še vedno tu user posted image Špikanje isto kot do zdaj, to pa je to. No, dneva še ni konec.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
11.1.2013 9:07:07   
nikky887
dobro jutro...
jst sm pa dns sicer enkratno spala (če odštejemo to,da pri vstajanju na wc porabim 5min sm za vstajanje-mam občutek da mam kr kamen namest bušija)user posted image
no,pr meni se je neki včeri pred spanjem začelo špikanje...ampak j epopustilo,tak da je spet mirno...dns ne bo nič user posted image user posted image
nekam bi se spokala,da mam mir pred vsemi,k se mi spoloh ne da z nobenim ubadat-še sploh z tastom pa taščo:(
prideva včeri z pregleda (jst itak tečna ko rit) in me tašča vpraša,če nism gor ostala-pismo kaj sprašuješ,če me vidiš???sej vem,da ni hotla nč slbega,sm vseeno....user posted image bi šla najraj h svoji mami do poroda,mi vsaj ne bo zamerla,če bom kako besedo preveč rekla-oz. je itak moja mami,pa vidi ko mi ni do pogovora, še posebi do brezeznega blebetanja...
no,mi2 z mojim sva se pa včeri spičila-no jst sm se z njim,njemu je blo to smešno...in to zarad imena??halo kaj mu ni jasno,če sva že zmenjena da bo mela dva imena?on mene zdej s tem štrabcira,da je že eno predolgo,da kako jo bom pa poklicala (ja kako,po imenu-po obeh), pa da bo mogla znat že celo abecedo do šole,da bo znala svoje ime napisat...joj,mi je biu tolk bebec s temi izjavami,da sm ga hotla čez oko zabrisat...
pregledi:mene je tut nraočalaod38.tedna naprej na en teden...zdej morm hodit pa v p na 2dni,pa mi je to še bol bedn občutk,k že doma vem,da ne bo nič novega in se grem gor dam obrnt...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3413
11.1.2013 9:44:39   
makr
Punce pozdravljene!
Oglašam se po dolgem času....in ja....ugotavljam, da mamo kar podobne probleme in situacije. Včerajšnji dan je bil reeees težek, današnji se pa tud ni nič kaj obetajoče začel - že noč je bla težka....
user posted image
Nikky887, te čist razumem, kar se tiče vprašanj taščice, pa najhuje je to, ker res nič slabega ne mislijo, samo momentov ne znajo izbratuser posted image user posted image .... Upam, da bo kdaj boljeuser posted image
Pregledi: jst mam za enkrat še na 14 dni, pol bo pa najbrž tud pogam paosteje (zdej sem ravno 37 teden)
Beli tok: dons ga mam nenormalno veliko....ali ima mogoče še katera podobni problem??

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
11.1.2013 10:28:53   
Pikica_82
Jutro user posted image  Ne, saj sem vstala že ob 5h, sem šla smrekico podret pa pospravit, pa zajtrk pojest, pol pa nazaj spat user posted image  Mali je pri babici spal, grem popoldan po njega.
Men pa je bil včeraj čist ok dan, najprej sem šla k frizerju, potem z bratcem na kosilo, pa na en večurni čvek k mojim... Pa še nek delodiš sem dobila, mamo končno flat pospravljen. Zdaj moram še kavč presesat s peno, da bo spet neko normalno barvo dobil. Kopalnice bi se še mogla lotit, sam to bo menda kar na mojga počakalo, ni mi onega vodnega kamna z vrat tuša zdaj za čohat...

(odgovor članu makr)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
11.1.2013 10:59:43   
nitta
Jutro punce, mi spimo po obrokih tako da če hočem da čez dan kaj naredim moram do desetih se najmanj po postelji premetavat-pa sej itak sm sama doma tako da čim dlje ko spim raje vidim. Se moram pa pohvalit da sem včeraj vse komplet zlikala in oprala za našo bebo, košara kar ni hotela bit prazna za likanje, ko likam svoje al pa od mojga cote, vzamem vn ene njegove hlače pa je pol manj v košari, tukaj pa tiste male cotke :) Sm imela pa že zjutraj danes lepo presenečenje, moj prvi članek za doktorat je namreč objavljen user posted image jeje bravo mi, še 2 pa bo :) hehe.

drugače je pa moj klicu k svoji zdravnici danes in mu je rekla da ni še nikoli slišala da bi komu pripadal en teden bolniške za nego mamice in bejbija po CR---in zdaj spet ne vem in sm največji buksl jst k sm to rekla...eh :)

A katera že kaj o morju razmišlja? jst sm mojmu rekla da naj kar pri njih na firmi rezervira Nerezine k majo neke apartmaje dol, čeprav me malo skrbi trajekt :( na SLO obalo mi pa zaradi ne-čistoče morja kar ni za it...

Evo zdaj pa grem s pesonjo na kratek sprehod, potem v trgovino, pa skuhat kosilo pa bo popoldne :)

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
11.1.2013 11:11:39   
Pikica_82
Nitta čestitke! Bravo! user posted image user posted image

Trajekt naj te ne skrbi, če te zaradi bejbija. Mi smo bili na trajektu pri Aleksoih 6m, užival je ko zmešan user posted image  Pač je bil malo bolj oblečen ko mi, pa kapica gor, pa ni bilo težav.
Joooj, jaz bi tud na morje že šla...

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
11.1.2013 12:01:35   
vijolica80

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

A katera že kaj o morju razmišlja? jst sm mojmu rekla da naj kar pri njih na firmi rezervira Nerezine k majo neke apartmaje dol, čeprav me malo skrbi trajekt :( na SLO obalo mi pa zaradi ne-čistoče morja kar ni za it...

nitta čestitke za članekuser posted image

MORJE- midva sma rezervirala parcelo v kampu na Cresu za 3 tedne junija. Tako, da trajekt gre isti tja user posted image . Rabima pa še nabavit večji šotor, pa verjetno še kaj opreme. Tako, da midva imama že kratkoročne načrte, kako bo en del poletja in zaenkarat se mi še zdi izvedljivo user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
11.1.2013 12:22:58   
Mala BB
Drage januarke, samo na kratko.....FILIP je danes star 6 dni in se je prvič zbudil doma. Ob rojstvu je bil velik 54 cm in težek točno 4 kg. O vsem ostalem pa drugič bolj podrobno. Lepo se imejte!

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
11.1.2013 12:48:35   
pinkaponka25
čestitke MALA BB user posted image ja to spanje tud mene muči ponoči ne spim kr naprej se zbujamuser posted image se mi zdi da je te neki dni vse tk tečno mogoče vreme luna sicer je mlada luna.
INIGO jst mam uradn rok 28.1 tako da mogoče se srečava če rodiš v sg-ju sicer men je všeč datum 13.1.2013 ampak glede na to da sem 3user posted image nimam nekega filinga da bo prej user posted image upam da bomo vse januarke hitro rešene in potem čakamo pomlad in seveda poletje jeee user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
11.1.2013 13:11:55   
Inigo
nitta - BRAVO! čestitam! to je res dosežek. s katerga foha pa si ti? kje ti je uspelo objaviti članek? mene to še čaka.. user posted image

pinkaponka25 - dejma se midve zmenit, da se dobima 13.1. v SG, ne po 26.1. to je predauč! user posted image

(odgovor članu pinkaponka25)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
11.1.2013 13:13:21   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Drage januarke, samo na kratko.....FILIP je danes star 6 dni in se je prvič zbudil doma. Ob rojstvu je bil velik 54 cm in težek točno 4 kg. O vsem ostalem pa drugič bolj podrobno. Lepo se imejte!

ČESTITKE! no, pa je prišel korenjak user posted image lepo se spočijta, ko pa boš utegnila nam pa le kaj napiši user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
11.1.2013 13:20:18   
lejca
Lep pozdrav se od mene. Berem vas skoraj redno, sam pisat se mi ne da :(((( kr ni volje. Kot vse vas tudi mene matra zaspanost in utrujenost. PDP imam 29.1.....se mi zdi se tak dalec, jst pa ze sita same sebe:((( Cez noc 4-5 na wc, bolijo me ze vse misice, ne najdem polozaja za spanje:((( K sreci je moj na dopustu in poskrbi za vse. Vceraj sva opravila se zadnje nakupe, pa sem danes ko ena cota ,brez volje.
Cestitke vsem novopecenim mamicam!!!
A ni nobene,ki ureja seznam? Ko sem bila noseca prvic smo na forumu imele vse mogoce sezname, pa slike busijev in so punce urejale seznam vsak mesec . Skoda,res:((
Lp

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu pinkaponka25)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
11.1.2013 13:24:06   
pinkaponka25
INIGO sem takoj zato res bi lahko blo prej pa glih zdaj ko so prepovedani obiski no vsaj v sg-ju tk da inigo si še sobo sku zrihtama nama ne bo dolg čas najini user posted image
bojo tak spali pa bojo pridniuser posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
11.1.2013 13:25:14   
Inigo
jst sm danes tok zaspana... ko sta fanta odšla od doma, sem šla nazaj spat in spala do 11:30. in zdj sm spet zaspala... user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?