|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
12.1.2013 15:04:54   
Inigo
ja jst res upam, da sm mela to sam predpripravo in da dans/jutri pride tapravo
user posted image

beli tok sm jst mela povečan neki čsa nazaj. zdj pa nč kj. mi je pa takrat G rekla, da sluz pomaga tkivu pri raztezanju. tko, da nč narobe. lahk je pa tut kako vnetje, kot je rekla Pikica. te kj srbi? peče? ima čuden vonj? če ni nč od tega, pol ni vnetje. če pa kj od tega opažaš, pa prosi G, da ti da kake svečke al kj.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 12.1.2013 15:06:47 >

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
12.1.2013 15:12:40   
Pikica_82
Ko smo glih pri tem... A še katero ful zbada v nožnici? Mene včasih tak zareže, da moram kar sapo zajet... Me je že en čas nazaj, pa je minilo, zdaj pa spet...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
12.1.2013 15:32:36   
jst123
Pozdravljene!
Se opravičijem ker vdiram v temo... pišem diplomsko nalogo in bi rabila pomoč nosečnic, ki imajo nosečniško sladkorno bolezen. Če jo katera med vami ima, bi bila hvaležna, če bi rešila anketo.

www.mojaanketa.si/anketa/269922700/

Hvala in lepo pozdravljene

Neposredna povezava do sporočila: 3453
12.1.2013 15:34:01   
jst123
Pozdravljene!
Se opravičijem ker vdiram v temo... pišem diplomsko nalogo in bi rabila pomoč nosečnic, ki imajo nosečniško sladkorno bolezen. Če jo katera med vami ima, bi bila hvaležna, če bi rešila anketo.

www.mojaanketa.si/anketa/269922700/

Hvala in lepo pozdravljene

Neposredna povezava do sporočila: 3454
12.1.2013 16:14:20   
nitta
evo ga v ****u dan čist, sma šla ja, pa v prvo trgovino k sm zavila je on zavil z očmi tk da sm rekla da bolš da grema domov, tk da sma bla doma po eno uri (od tega več ko pol ure vožnje). In sm spet doma, med temi štirimi stenami sitna ko drek, Tv-ja videt več ne morem, tle na netu viset pa osveži klikat se mi več ne da, boli ne ko stojim tak ko da mi bo tamala vn padla direkt, vn ne morem it ker me preveč boli dol, po hiši mam vse zrihtano, kopalnice ne grem pucat ker ne morem.... lahko sam še koga napizdim tak da sm tel raje izklopla predno me kdo "prijazno" vpraša če sm še doma al smo že rodili---sm rekla da bom povedla ko bo jebe***

eh sitna ko vrag, naj grem spat? pol pa ponoč ne bom mogla pa bo isto sranje. Prej sm v avtu sedela pol ure k sma domov pršla, jst teh štirih sten več videt ne morem.

Neposredna povezava do sporočila: 3455
12.1.2013 18:31:23   
matejad
Evo, najedli smo se, tako da, če jutri dobim klistir, me ne bo eno uro ven iz WC-jauser posted image user posted image

Inigo, sej vidim, da s temle cartanjem res ne bo nč... Sma se z mojim smejala, ko sem se pohecala, da me bo jutri gin. kao pocartal (ne mislim dobesedno, da ne bo katera kej mislila), da bo kej haska....
Lušna zgodbica, men bi srce padlo v hlače, če bi kr takle ratala mokra, hehe... Čeprav si pripravljen na vse, a ne, pa vendar ko tako razmišljaš, še vedno nisiuser posted image

Lep večer želim, jutri pa srečno vsem vam/nam, da se potem komaj konec tedna kaj beremo tukaj, a ne.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
12.1.2013 18:58:33   
nusika2013
hei punce..

nitta kot da bi svoj dan opisovala, no ce odstejem obisk v trgovini, ki sem ga jaz dans opravila s kolegico, ker je moj delal. jaz se od vceraj komaj premikam. vsak korak, ki ga nardim mi je muka. ne vem kako lego ima ona naenkrat, ampak pocutim se podobno kot ti...kot da mi bo spodaj vse skupaj ven vtrgalo in mi bo padla na tla user posted image mislite, da je kaj hujsega, ce mi tak pritiska na nek zivec? to je neka taka cudna bolecina, ki je sploh opisat ne morem...

beli tok no saj jaz ga imam ze v celi nosecnosti dost, zdaj se mi zdi malce vec, je pa res, da ze od zacetka nima nobenega vonja, barve ali da bi me srbelo kaj. po smoje ni neke panike. sam sem mislila, da ce bi povecana kolicina pokazala kaksno dogajanje.

pikica mene tud vcasih tak spikne v noznici, da joj. ampak kr hitro mine. po moje je to kaj v zvezi z maternico.

po moje se je moja pupa kr lepo zredila zadnja 2 tedna, ker me spodnji del trebuha kr kontretno boli...se mi zdi, da mi kozo kr dol vlece. a se vam je ze vsem trebuh spustil?

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
12.1.2013 19:25:25   
mika
Punce hvala vsem za čestitke user posted image user posted image

Rada bi klepetala z vami na tej temi, pa komaj pridem na RR, ker mi enostavno ne odpira strani. A ima še katera s tem težave? uporabljam pa Google chrome....a je v tem težava ?

Mala BB iskrene čestitke za Filipauser posted image

Inigo, tista s plastenko je bla pa dobrauser posted image

Mi se imamo fajn, pupa je zlataaaaa, starejša pupa tudi. Sestrico z veseljem čuva, ji poje in bere pravljice user posted image . user posted image je ful pridna, zvečer ima rahle krče, ampak jih odpravimo s kapljicami. Zbudi se 2x na noč za dojenje in sva oba z možem spočita. Imam pa jaz hude bolečine v vratu, desni lopatici in desni roki. Včeraj ponoči mi je od bolečin šlo na jok. spila sem lekadol, da sem sploh lahko zaspala. Cel dan sem na lekadolih, koliko je max. doza, da lahko sploh sedim. Mislim, da je ta bolečina od poroda, ampak zaenkrat ne pojenja.

Toliko zaenkrat....

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
12.1.2013 19:45:39   
makr
Evo....še malo, pa bomo še en dan bliže dnevu Duser posted image
Inigo - tale z vodo je pa TOPuser posted image user posted image
Kar se tiče krčev v nožnici tud mene špikajo občasno - so pa kr močni, tako, da mi za trenutek kar moč v nogah vzamejo, samo k sreči v parih sekundah popusti....

Lep preostanek večera vam želim in čim bolj mirno nočuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
12.1.2013 20:30:49   
neonaia
haha user posted image flaška preplaha...

sej to odtekanje vode je tok smotan k ne veš a je al ni...js sm si dons vročo kopel naštimala k baje pomaga pri sprostitvi mišic in odpiranju. proti koncu se mi pa kr naenkrat ulije ful vode kot da bi lulala. sej veretn sm, ampak čez par minut med splakovanjem pa spet mal manj.tko ene trikrat u ene 10minutah. sm se kr mal ustrašla, ampak tamala se premika, sicer manj ampak se, tko da veretn ni nč narobe. jutr je pa itk kontrola, pa upamo na najbolš user posted image

mateja&inigo: ja, tale sex zgleda res ne učinkuje glih. midva sva še zmer ful aktivna..js celo ležim pol še ene pol ure da učinkovine začnejo kej delovat in ne stečejo vn user posted image
za hojo sm pa lihkar ugotovila, da bolj učinkuje prava ženska hoja (miganje z boki), kot navadna.prou u medenici sm čutla širitev, pa tut trebuh je začel ful dol prtiskat. heh..se je treba torej mal "poafnat" s catwalk-om user posted image

držimo pesti za jutr!

lep večer!

(odgovor članu makr)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
12.1.2013 20:56:26   
nitta
sej ne vem al naj bom jezna al kaj, moj dragi pravi da je naveličan bit skos doma in pred Tv in je lepo šou k enmu kolegu na vikend, pridem ko pridem. In kaj naj zdej jst, bom jezna ker ne morem zraven al kaj naj, sej po eni strani ima prav, zakaj bi oba mogla čepet notr, po drugi strani pa je to le najin zadnji vikend ko sva sama. Eh sej tut bodočim očkom ni luštno ne... Bi šla spat pa sm tok naspana da ne bo šlo, bi šla s kako kolegico na pijačo pa me tok boli spodaj trebuh da ne grem se na tiste neudobne stole matrat... Eh samo jamranje mi je že celi dan, nej se že neha enkrat....

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
12.1.2013 21:03:10   
Pikica_82
Nitta podajva si roke... Moj je tud šel h kolegu na RD. Saj smo bli povabljeni vsi trije, sam mali nekaj smrka, pa ga raje ne vozim kam bacile širit. In tako sem doma, sitna za pop***, od same sile sem se spravla diplomsko seminarsko skup pacat (tole pri meni nakazuje že na resno krizo...).

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
12.1.2013 21:04:12   
pinkaponka25
Tako smo me nosečnice boge ja sploh januarke ko vse nestrpno čakamo kdaj bo jst bom tretjič pa sm bolj nora ko une ko so prvič user posted image
sploh ne vem a naj pričakujem da mi bo voda otekla al bom zakrvavela al bojo popadki čeprav to da mi vsak dan bolj pogosto otrdeva trebuhuser posted image
fajn je sicer čakamo imam še 14dni ampak upam da bo prej INIGO jutr je najin datum mogoč pa bo :)a mi da kera link oz me sprejme na fb

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
12.1.2013 21:26:14   
nitta
ma ja, jst mam res že poln kufr in sebe in predvsem tega da sm skos sama, pa v teh letih user posted image . Sicer mam jst tut dost dela za naslednji članek ampak ne morem za mizo sedet več ko 5 minut ker me tako rebra pečejo da je groza, tako da se prestavljam skos iz postelje na stol na kavč... Glede dedov pa nimam besed, mal me je res razočaral, on gre vsaj na šiht in med ljudi in mal okol hiše kaj naredi pa tako, jst pa bi pa ne morem :( kaj bol pomaga da se jezim al da jočem :)

(odgovor članu pinkaponka25)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
12.1.2013 23:25:59   
araucaria
Drage moje,

Joj, ne bi zoprne... tud jest sem zoprna in tecna in to tudi povem, ko me kdo vprasa kako sem, da se ne bi slucajno presenetili, ko bi zabrusila kaksno nazaj. Sem danes cist popizdevala v zastojih, enkrat celo potrobila, ker moj ni hotel, pa sem mu se rekla, da ce bo kaksen sofer kaj sikal, da bom sla pa ven iz avta, pa naj se pol krega z nosecnico, ce hoceuser posted image Mojmu sem se pa itak opravicila parkrat, ke ubogi on pa res ni nic kriv.

No pri nama pa je bilo obratno danes, on bi zapravljal, jaz pa ne, pa sva tko samo isofix narocila, ker ga nimajo na zalogi.

Punce, jaz sem tud zejna 100/uro! Pijem, kaj cem, ponoci pa dvakrat na WC. To ni problem. Bolj je problem, ker me zacnejo bolet kolki, mali bi pa spal samo na levem boku...

Se 23 dni, jutri moram napakirat kufre.user posted image

< Sporočilo je popravil araucaria -- 12.1.2013 23:27:26 >

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
13.1.2013 7:14:35   
austen
Punce samo na hitro da se javim iz P, kjer ze od cetrtka cartam naso Karlo. Vsem ki ste vmes rodile cestitke vsem ki se cakate pa srecno.

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
13.1.2013 7:19:21   
austen
Opa skori pozabla:) lepe pozdrave vam posilja tudi moja cimra fjonda in njena Liza:)

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
13.1.2013 9:42:22   
nusika2013
super austen...cestitke obema in veliko lepih trenutkov!user posted image user posted image

eni bi naj v petek sprozili porod al ne? pa se ne spomnim katera je bila to. mogoce celo katera od vajuuser posted image no upam, da zdaj nadaljujejo. dans je dan D user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
13.1.2013 10:27:12   
nitta
evo pa je malo boljši dan kot včeraj :D vsaj snežinke lahko opazujem skozi okno :) jst ne razumem moje stare mami ki je takole v "penziji" že 25 let in ne dal nič drugega kot spi in je in čaka da bo kaka čenča iz vasi priletela da ma potem kaj za razmišljat...

Danes je en kup pregledov in CTGjev pa da vidimo katera je srečnica :)

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
13.1.2013 12:05:57   
noseckec23
austen in fjonda iskrene cestitke vama zelim in vse lepo z struckama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
13.1.2013 12:08:04   
Aylica
Pozdravljene pupike..a ima katera stevilko od Apn,to je v lj.porodnisnici ambulanta za patolosko n0secn0st.rabim vprasat za neko napotnico ce j0 rabim v torek.ce ne b0 ze kaj prej,se mi je namrec cep odluscil sin0ci:)jupii.ze k0maj cakam...a vsem mamicam cestitkeeeee

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
13.1.2013 12:21:08   
matejad
Austen, še od mene čestitke! Lepo se cartajte.

Evo, jst pa doma, hehe... Na CTG-ju so se risali popadki do 50, čutila sem jih, vendar mi ni bilo hudega. Pravi ginekolog, da se nekaj dogaja in če me še malo pregleda, pa sem mu smejaje odgovorila nazaj, da mi ni hudega user posted image  Če čutim popadke... jih ja, vendar mi ni hudega in da tako raje diham doma, kot pa v P... In sem šla domov. V torek ponovi vajo...

Sma si pa včeraj zvečer z možem privoščila toplo kopel, se po njej še pocartala, in skoraj da verjamem, da sex res malo pomagauser posted image  Pa ajmo še danes, hehe.... (sem čist norauser posted image )! Ponoči sicer nisem skoraj nič spala, ker me je zvijalo na momente, ampak je proti jutru vse ponehalo.

Neonaia, si ostala notri?

Pri nas v P je bilo vse mirno danes, porodna prazna... Ena je še prišla za mano na CTG, vendar tudi samo kot naročena tako kot jaz... ji ni bilo hudega.

Grem kosilo dokončat, malo počitka bo potem pasalo, potem pa akcija... Bi šla rade volje nazaj v P, dokler je še moj ginekolog dežuren... Njemu najbolj zaupam.

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
13.1.2013 12:33:05   
Inigo
grrrr! me že vse mine, da bi sploh kj napisala, kr treba pa 25x kliknat, da odpre to RR okno... user posted image user posted image

skratka... austen in fjonda! čestitke mamice! lepo klepetajte v P naprej in uživajte svojima princeskama user posted image

matejad - tooo bejba! pol pa bo, ne?! kk fajn... pr nas pa nč. nč od nč! user posted image naslednji ctg mam tko šele v sredo, če ne bo že kj prej... za edino kar sigurno bo, je moja tečnoba. tečna sm pa tk... ajme ajme! user posted image bi blo mogoč bolš, da bi bla sama, kot da se vsi sučejo okol mene.

nitta - dobr je, da kr tk gre ta tvoj... jst sm mojmu dala že mesec nazaj prepoved in ima, da je doma user posted image sploh pa mi ni jasno, da zamuja vajine zadnje "samske" trenutke. ko bi lahko še uživala sama drug z drugim, pogledala kak film, lahk bi te zmasiral, lahk bi se šla kako družabno igro... pol bo tole mal okrnjeno. vsaj nekaj časa. povej mu kk se počutiš. moškim treba vse 5x povedat pa še to tk po kmečko, da ... sj veš user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 13.1.2013 12:35:03 >

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
13.1.2013 16:55:50   
Mala BB
Takole, drage januarke, čisto na hitro povem svojo zgodbo, medtem ko naj bi mali zaspal, v resnici se pa "žuli" z atijem v posteljiuser posted image .

Moj PDP je bil 3.1., ko se ni nič dogajalo,začelo pa se je v noči iz petka na soboto. Sem štopala...20, 15, na koncu že 5 in okoli 7. zjutraj se vse umiri. Na koncu je že ful bolelo. Sem čakala, ker sem imela pol CTG. Pridem tja, popadki kažejo največ 30!!! Halo, sem rekla, da je to nemogoče, da pa nek prag bolečine že imam... Na pregledu je ugotovila, da je mali še ful visoko, ampak me vseeno obdržala noter. Cel dan me je po rahlem špikalo, okoli 21. ure se odločim it spat, pol pa se je začelo.... komaj sem prišla do sestre, me da na CTG in spet max 30, tu in tam mogoče malo višje. Smo vseeno šli v porodni blok do zdravnice, pogleda - 7, 8 cm odprta. Na hitro sem poklicala domov dragega in se je začelo. Noter sem šla ob 23.30 in rodila ob 2.11.

Hmmm, kaj drugega ne bi rada še pisala, sem še popolnoma prevzeta nad vsem. Nočem pa pisati o bolečini, bom že kdaj drugič.

Danes je z nami en prelep fantek, s katerim se spoznavamo in vsak dan odkrivamo nove radosti.

Želim vam vsem, ki vas to še čaka lep, malo boleč porod in veliko veselja z malčki.

Samo še nekaj - Sadrika? Kaj je s tabo, z njo? Ne vem ali sva bile skupaj v bolnici, res pa je da še nisem prebrala foruma za nazaj. Katera ve kaj? In druge Celjanke, Hot Cat?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
13.1.2013 18:43:20   
neonaia
čestitke in vse naj-naj Karli in Lizi user posted image user posted image

eh...pr ns tut nč! ponoč me je ful zvijal..na par minut, ampak po 2 urcah nehal...popoldne na ctgju pa čist nč user posted image

me ni niti pregledala..sm se sam polulala na palčko da smo se prepričal da ni bla voda učeri. sploh ne bom več upala na kej prej, ker bojo mogl očitno sprožt use skp, to bo pa šele 10dni po pdp (šele u petk!). pa še to baje traja do 3 dni, tko da skrajni skrajni datum za ns je 21.1.! to je pa že skor vodnar..user posted image
sploh ne vem zakaj dajejo te pdpje! loh bi že takoj prštel teh 10dni, pa bi ble ful bolj mirne user posted image

lep snežen večar

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?