Mala BB
|
Takole, drage januarke, čisto na hitro povem svojo zgodbo, medtem ko naj bi mali zaspal, v resnici se pa "žuli" z atijem v postelji . Moj PDP je bil 3.1., ko se ni nič dogajalo,začelo pa se je v noči iz petka na soboto. Sem štopala...20, 15, na koncu že 5 in okoli 7. zjutraj se vse umiri. Na koncu je že ful bolelo. Sem čakala, ker sem imela pol CTG. Pridem tja, popadki kažejo največ 30!!! Halo, sem rekla, da je to nemogoče, da pa nek prag bolečine že imam... Na pregledu je ugotovila, da je mali še ful visoko, ampak me vseeno obdržala noter. Cel dan me je po rahlem špikalo, okoli 21. ure se odločim it spat, pol pa se je začelo.... komaj sem prišla do sestre, me da na CTG in spet max 30, tu in tam mogoče malo višje. Smo vseeno šli v porodni blok do zdravnice, pogleda - 7, 8 cm odprta. Na hitro sem poklicala domov dragega in se je začelo. Noter sem šla ob 23.30 in rodila ob 2.11. Hmmm, kaj drugega ne bi rada še pisala, sem še popolnoma prevzeta nad vsem. Nočem pa pisati o bolečini, bom že kdaj drugič. Danes je z nami en prelep fantek, s katerim se spoznavamo in vsak dan odkrivamo nove radosti. Želim vam vsem, ki vas to še čaka lep, malo boleč porod in veliko veselja z malčki. Samo še nekaj - Sadrika? Kaj je s tabo, z njo? Ne vem ali sva bile skupaj v bolnici, res pa je da še nisem prebrala foruma za nazaj. Katera ve kaj? In druge Celjanke, Hot Cat?
|