oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (19.2.2013 19:12:27)
|
majakla o ti šment, to pa je ornk cifra [sm=zmeden.gif] matcar še iščeš stanovanje? kolko je maximalna cena za najem? samo menda ti je 2sobno (56 kvadratov premalo), hm. kava jaaaaaaaa, prideva [sm=smiley1.gif] drugače pa... z mojim se še vedno ne meniva. mi je kar tečno, bemumilo [sm=zmeden.gif] ki še je konec večera, saj ne vem kaj še naj počnem. pa že tretji večer zapored bom brez tv, ker se bo on zasidral tam [sm=smiley13.gif] jaoooooooo, spet bo branje knjige v nedogled, da bom cela zakrnela poleg. no, vsaj konkretno sem se nasmejala prej... jaz sem pri rač neke slike in videe urejala, sem se kar v sobo zaprla. mali in veliki sta se pa družila. prav čakala sem kdaj se bo veliki naveličal in šel z malim k dedeku in babici... ampak me je "presenetil" ker je začel sesati... kaj je pa najbolj smešni del? včeraj zjutraj sem že jaz vse posesala [sm=smiley36.gif] tako da mamo sedaj definitivno čisto [sm=jezicek.gif] hm, edino če sem tak slabo posesala da se ni opazilo. takole, grem razmišljat kaj še naj 3 ure počnem [sm=zmeden2.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley24.gif][sm=smiley22.gif][sm=zaspan.gif]
|
|
|
|