oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (12.2.2013 12:17:16)
|
dan [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] za vse bolančke! pozdravite se, te pa noret na sneg [sm=smiley1.gif] mi pa nismo nič za pusta, ta dan mi nikoli ni potegnil [sm=zmeden.gif] razen v osnovni šoli ko sve s sosedo hodle celo popoldan naokrog in tolarje nabirale [sm=smiley36.gif] služba eh, brezveze vse skup!!! bolj gledam in iščem, slabše je [sm=smiley19.gif] RES si želim neki j**** šiht, vsaj za minimalca. "doma" mi že totalno preseda biti. šiht je edina opcija da grem iz te bajte, res se mi že meša tu. j**** vtikovanje ter oprezanje skozi okna, vsega skup mam poln kufer že, sploh ne bi rabila pakirati [sm=smiley36.gif] jaz res ne vem kaj je to eno glupo obdobje, vse je šlo in še gre v maloro. keri pa ma šiht pa se samo buni in šinfa ljudi s katerimi ma opravka, ter to po možnosti javno na facebook piše. ma ja, te pa prepusti meni delovno mesto, z veseljem bom šla nekam delat. uf, znoriš [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|