Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (20.2.2013 9:23:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Oktober-daj mi kaj več povej,me mika tole stanovanje,čeprav je bolj malo.Kje pa je? pobrežje... ti pošljem link na fb, ok? Hjo,pa glih pobrežje.[sm=smiley19.gif] saj Pobrežje ni tak slabo [sm=smiley1.gif] vem,da ne,samo je meni anti že od nekdaj,enako Tezno.Stanovanje je pa ful lepo,so slike gor. če pa si tak blizu mesta, pa še vse trgovine maš na kupu,. in med 15h ter med 17h se edino na pobrežje da brez problema priti, v vse ostale dele mesta je pa gužva [sm=smiley36.gif] Hja,lubica zlata,to je res,samo v največji gužvi zjutraj moram otroke vozit,enega v mesto,ostale pa na studence,pa ob 15-h po njih it. Hja, pol pa bi bila recimo varianta, da daš tamale v naš vrtec, kjer ni problema z vpisom, pa jih pelješ hkrati s Sašem, samo eno turo in cesta res ni problematična. Mi z AC vedno čez Pobrežje gremo, ker si tam daleč najhitreje v centru.
|
|
|
|