RE: Mariborčanke,24.del! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (5.2.2013 16:44:01)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Meni je vseeno glede lokacije za kavo, itak se moram v avto vsest, pa v vsakem primeru priletim iz službe pač.

meni je tudi vseeno.
Arwenko bi pa te prosila za prevoz, če boš res šla iz službe in nazaj. Sicer, če bo tu pri Tušu pridem peš [sm=smiley2.gif], če pa bi bilo kje drugje, pa te prosim no.

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (5.2.2013 17:22:49)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Meni je vseeno glede lokacije za kavo, itak se moram v avto vsest, pa v vsakem primeru priletim iz službe pač.

meni je tudi vseeno.
Arwenko bi pa te prosila za prevoz, če boš res šla iz službe in nazaj. Sicer, če bo tu pri Tušu pridem peš [sm=smiley2.gif], če pa bi bilo kje drugje, pa te prosim no.

Komot...samo ful dolgo jaz ne bom mogla v nobenem primeru [sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (5.2.2013 18:43:57)

meni je tudi vseeno.

Komot...samo ful dolgo jaz ne bom mogla v nobenem primeru [sm=smiley1.gif]

Te pa res najboljše,da se pri Tuš-u dobimo.Bi jaz tudi pripešakala.Pa Sammy lahko zraven pride![sm=bravo.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (5.2.2013 19:32:17)

vprašanje če bo sploh kaj iz moje kave. mislim, da sem včeraj pri P v ZD spet angino pokasirala [sm=smiley29.gif]. vročina 38, gnojni mandlji.... grem zdaj na urgenco malo pogledat. če dobim ospen, bo to že tretji različni AB, ki jih trenutno jem, v zadnjih dveh dneh [sm=hudicek1.gif]. pol še mi pa samo kako vnetje tam doli fali od vseh teh AB [sm=lev.gif] in po možnosti še četrti antibiotik!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (5.2.2013 20:46:46)

vprašanje če bo sploh kaj iz moje kave. mislim, da sem včeraj pri P v ZD spet angino pokasirala [sm=smiley29.gif]. vročina 38, gnojni mandlji.... grem zdaj na urgenco malo pogledat. če dobim ospen, bo to že tretji različni AB, ki jih trenutno jem, v zadnjih dveh dneh [sm=hudicek1.gif]. pol še mi pa samo kako vnetje tam doli fali od vseh teh AB [sm=lev.gif] in po možnosti še četrti antibiotik!

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 9:12:33)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 9:14:00)

O joj. [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pujs.gif][sm=pujs.gif][sm=pujs.gif][sm=pujs.gif][sm=pujs.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 10:59:03)

Dan!

Poslala ponovno vlogo za izredno.Pa upam tokrat,da se bodo držali 60-dnevnega roka(sem jim noter to napisala).Drugače pa za en drek,študiram,kak do nekega dnara prit,ker sem čisto brez vsega že,pa nič ne morem naumit.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Bambi-kak si ti?AB prijeli?Porihtaj se čimprej pa roj[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Ly-ti prideš na kavo jutri?

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 12:01:24)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dan!

Poslala ponovno vlogo za izredno.Pa upam tokrat,da se bodo držali 60-dnevnega roka(sem jim noter to napisala).Drugače pa za en drek,študiram,kak do nekega dnara prit,ker sem čisto brez vsega že,pa nič ne morem naumit.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Namen imam prit, če nas bo več. Če bova pa same bi pa jaz prestavla. Pa brez zamere. Sem finančno na istem kot ti.

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 12:04:53)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Dan!

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Namen imam prit, če nas bo več. Če bova pa same bi pa jaz prestavla. Pa brez zamere. Sem finančno na istem kot ti.

jaz pridem za 1 urco v vsakem primeru.

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 12:19:05)

Bambi-kak si ti?AB prijeli?Porihtaj se čimprej pa roj[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

hvala, gre nekak no. sem danes šla še k mojemu zdravniku. in sem dobila še eno škatlo AB Amoksiklav zraven, tak da sem še 1 teden na teh antibiotikih. Test na streptokok je bil sicer negativen, ampak to je po moje zaradi tega, ker sem že jedla AB preden sem se okužila z angino. kaj te vem, nisem več pametna [sm=zmeden.gif] Zdravnica na urgenci je napisala tonzilitis in rekla naj grem na odvzem brisa grla za test, ki traja 48 ur. moj zdravnik je rekel gnojna angina in me dal na navaden hitri presejalni test, ki je bil negativen. zdaj pa bodi pameten [sm=smiley13.gif].

hitra kava jutri, načeloma ja, ker mislim, da nisem kužna, je pa odvisno od mojega počutja in vremena. če bo mrzlo, mi glih ni zunaj za sedet z vročino.

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 12:21:29)

hvala, gre nekak no. sem danes šla še k mojemu zdravniku. in sem dobila še eno škatlo AB Amoksiklav zraven, tak da sem še 1 teden na teh antibiotikih. Test na streptokok je bil sicer negativen, ampak to je po moje zaradi tega, ker sem že jedla AB preden sem se okužila z angino. kaj te vem, nisem več pametna [sm=zmeden.gif] Zdravnica na urgenci je napisala tonzilitis in rekla naj grem na odvzem brisa grla za test, ki traja 48 ur. moj zdravnik je rekel gnojna angina in me dal na navaden hitri presejalni test, ki je bil negativen. zdaj pa bodi pameten [sm=smiley13.gif].

hitra kava jutri, načeloma ja, ker mislim, da nisem kužna, je pa odvisno od mojega počutja in vremena. če bo mrzlo, mi glih ni zunaj za sedet z vročino.

Te pokličem jaz ko štartam tukaj iz službe, pa boš videla kako boš. Ob kolkih bi se sploh dobili, 10h?

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 12:41:55)

Ja,saj se lahko ob 10h dobimo.

Torej:KAVA,JUTRI OB 10H V CAFE LUNA(za planetom tuš)če še katera pride!

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 14:00:51)

Ja,saj se lahko ob 10h dobimo.

Torej:KAVA,JUTRI OB 10H V CAFE LUNA(za planetom tuš)če še katera pride!

Se vidimo. [sm=smiley1.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 15:22:08)

Te pokličem jaz ko štartam tukaj iz službe, pa boš videla kako boš.

zmenjeno [sm=smiley1.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 15:55:06)

Dan
vsak dan slabša, Nik pa še z vročino, drugače pa kot da mu nič ni, pa koliko poje, ni mi jasno kam da.
Uživajte na kavi

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 16:04:24)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Dan
vsak dan slabša, Nik pa še z vročino, drugače pa kot da mu nič ni, pa koliko poje, ni mi jasno kam da.
Uživajte na kavi

Kaj če bi ti tudi malo do Z stopla?Pa roj[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 19:19:52)

Dan
Uživajte na kavi

Kaj če bi ti tudi malo do Z stopla?Pa roj[sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif]

Za1x ne, imam isto, ampak v lažji obliki, kot nečaka, ki pa še zdaj po treh tednih nista čisto ok in so bili pri P in so to pač neke viroze, nimaš kaj.
Šit je samo, ko me zaradi ležanja hrbtenica mantra in posledično noge,
ampak bo že.
Pa hvala za pikapokice

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (6.2.2013 21:21:05)

Majakla [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] zate in za Nika.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (7.2.2013 7:12:54)

Jutro!

Zunaj zgleda lep dan,kak pa je mrzlo pa ne vem še.Je pa nek plus napovedan čez cel dan.Vglavnem,jaz pridem,samo ne vem,če bi Sammy zraven vzela al ne.[sm=zmeden.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (7.2.2013 7:13:49)

Dan
Uživajte na kavi

Kaj če bi ti tudi malo do Z stopla?Pa roj[sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif]

Za1x ne, imam isto, ampak v lažji obliki, kot nečaka, ki pa še zdaj po treh tednih nista čisto ok in so bili pri P in so to pač neke viroze, nimaš kaj.
Šit je samo, ko me zaradi ležanja hrbtenica mantra in posledično noge,
ampak bo že.
Pa hvala za pikapokice

Aja,ufff,nič lepo se ne bere.Obema z Nikom pokic ogromno.[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (7.2.2013 8:16:45)

Babike,lahko na 10.30 premaknemo?Moram mamo k zobarju peljat.[sm=smiley13.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (7.2.2013 8:29:00)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (7.2.2013 8:30:36)

Zaradi mene lahko.

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (7.2.2013 8:37:21)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Zaradi mene lahko.

Komot, bom verjetno itak morala vmes po mojega, pa ga peljat k staršem, ker ima operacijo zoba zdaj ob 9h...

Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>