Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 11.5.2012 21:27:56
|
|
|
|
Buska
|
da vsem vlijem malo upanja .... stare borke me poznajo ... po 7 neuspelih umetnih in nekaj letih, samo 3x smo prisli do transferja z 1 celico, ker ali nisem imela celice ali pa niso bile zrele oz. oplojene .... ... vceraj sem na 36. dan delala test in je pokazal , ne morem verjet, ratalo je po naravni poti .... kljub temu, da imama manj kot 2% moznost na zivljenje -> zgodil se je cudez i ; delalal sem kar 2 testa, da sem se prepricala v cetrtek imava ze pri Resu pri UZ in upam, da bo vse OK za vse borke, ki ste/boste v postopku mocno mocno stiskam pesti, da tudi ve ugledte magicni +
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 11.5.2012 22:00:10
|
|
|
|
lučka 25
|
buska, še tu- Že cel dan razmišljam o tebi, vama, o najbolj lepi sliki, ki si mi jo poslala :))))))) ČESTIIIITAM!!! Zdaj pa vse do januarja čim več lepih nosečniških doživetij-
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 11.5.2012 22:09:21
|
|
|
|
ninocka26
|
Buska super novica in dokaz, da se čudeži dogajajo. Vse naj naj še naprej!
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 11.5.2012 22:37:23
|
|
|
|
SILVA
|
Buska super, sem zelo vesela zate Želim ti zelo lepo in zdravo nosečnost Mene pa jutri čaka drugi UZ in upam, da pade jutri že stopka
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 11.5.2012 23:18:55
|
|
|
|
Buska
|
Hvalaaaa SILVA: drzim pesti, da bodo dovolj veliki za stopko in da se mi cez pridruzis
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 12.5.2012 9:03:18
|
|
|
|
S*
|
Buska, ja super novica Č E S T I T A M Silva, kako je bilo na UZju, pade stopka danes? Jaz pa grejem dva mala pingvinčka. Upam, da vsaj eden ostane pri meni.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 12.5.2012 9:14:08
|
|
|
|
HANYBANY
|
Buska čestitam, to je pa res lepa novička
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 12.5.2012 11:00:55
|
|
|
|
limonca*
|
Buska, iskrene čestitke!!!!! To je pa res lepa novička!!!!
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 12.5.2012 12:11:29
|
|
|
|
k4pa0510
|
Buska, iskrene čestitke, to pa je nekaj lepega, najlepšega! Poznam kar nekaj primerov, podobnih tvojemu. Vse je mogoče, za vsa dekleta, za vse pare! Tudi tist 1% je možen pri uresničitvi. Samo da ni nula :) Jaz bi vas pa nekaj vprašala. Jutri začnem s špikanjem Suprefacta. To bo zame prvič. Vmes bo nastopila M. Je katera vzela kak Nalgesin S? Namreč, imam izredno boleče M in sem pozabila vprašat, če je dovoljnea uporaba Nalgesina skupaj z Suprefactom...
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 12.5.2012 14:37:33
|
|
|
|
SILVA
|
Danes pade stopka, v ponedeljek punkcija
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 13.5.2012 19:35:45
|
|
|
|
HANYBANY
|
SILVA srečno jutri na punkciji in naj bo čimveč celic k4epa po moje lahko vzameš nalgesin. Mene pa zgornji del trebuha danes neznosno boli, pod rebri, da sploh ne morem globoko vdihnt, kaj mislite da bi to bilo. Hiperca po moje ni, ker normalno odvajam vodo.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 13.5.2012 19:48:05
|
|
|
|
sonček 13
|
Silva Vso srečo jutri!!!
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 13.5.2012 20:19:00
|
|
|
|
vesper
|
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY SILVA srečno jutri na punkciji in naj bo čimveč celic k4epa po moje lahko vzameš nalgesin. Mene pa zgornji del trebuha danes neznosno boli, pod rebri, da sploh ne morem globoko vdihnt, kaj mislite da bi to bilo. Hiperca po moje ni, ker normalno odvajam vodo. hanybany jaz sem tudi normalno odvajala vodo, pa sem imela hiperco. Ampak sem imela pa tudi zelo napihnjen trebuh in kot sama praviš tudi neznosne bolečine. Sem se šla pokazat in so bili jajčniki močno povečani. Na dan sem mogla spit tudi po 4l vode. Je trajalo kr cel teden Če te bo fejst bolelo in boš še napihnjena zraven, pa se le idi pokazat raje.
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 13.5.2012 22:28:39
|
|
|
|
natke
|
Moja osma zgodba se je ponovno končala 12 dan z . Ne bom se udala, jeseni grem v nove zmage! Punce, držim pesti za vse vas , da čimprej ugledate .
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 14.5.2012 7:52:45
|
|
|
|
S*
|
Natke SLIVA, srečno danes! hanybany jaz sem tudi normalno odvajala vodao, pa sem imela hiperco. Dej veliko počivat in res veliko pit.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 14.5.2012 11:09:10
|
|
|
|
sisi81
|
Ojli! Jaz sem tudi nova, v sredo se začnem špikat Puregon 200, v petek imam 1 UZ, ali vzamete bolniško za Uz? Kdaj je ponavadi punkcija pri kratkem protokolu? Koikokrat se moraš špiknit? Hvala za odgovore, in naj vam, nam čimprej rata:)
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 14.5.2012 13:00:34
|
|
|
|
gasilka
|
Spoštovane! Evo me po 3h letih spet z vami 17.4. sem začela s postopkom .tudi jaz sem že skoraj pri koncu s postopkom folikli hitro zrasli danes 1 uz uspešen ker so tako pohiteli ( 16,17,20,22,in še nekaj manjših) imam ju3 spet uz in verjetno v sredo punkcijo. sem pa v 3. icsi postopeku (pri Zornu):) SREČNO!!!!!!!!!!!!!! 15.5.2012 2. uz
< Sporočilo je popravil gasilka -- 14.5.2012 13:16:39 >
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 14.5.2012 13:56:31
|
|
|
|
k4pa0510
|
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka Spoštovane! Evo me po 3h letih spet z vami 17.4. sem začela s postopkom .tudi jaz sem že skoraj pri koncu s postopkom folikli hitro zrasli danes 1 uz uspešen ker so tako pohiteli ( 16,17,20,22,in še nekaj manjših) imam ju3 spet uz in verjetno v sredo punkcijo. sem pa v 3. icsi postopeku (pri Zornu):) SREČNO!!!!!!!!!!!!!! 15.5.2012 2. uz Veste kaj pa mene zanima. To, da imate dr.Zorna- je to le uradno ali se da zahtevati, da določeno fazo ICSI-ja oddela on? Jaz imam namreč dr.Ribičevo pa bi si želela, da me ima tudi ona kdaj, npr.pr transferju.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 14.5.2012 16:41:50
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Buška čestitke za . Kar predstavljam si, kakšen čudež doživljaš!!! Vse lepo še naprej!!!! k4pa0510...brez skrbi lahko vzameš tablet proti bolečinam, sploh potem, ko dobiš zdravila za rast foliklov....zna buča bolet...vsaj mene zmeraj boli od vseh teh umetnih hormonov. Glede dr. Zorn...sploh ne vem katera je to... prejšnji teden je bila dr. Korošec (v GK LJ) in zaenkrat moram rečt, da je bila super, posveti se pacientki, premeri vse folikle, sploh pa je bila pri meni na transferju 3 leta nazaj...in zame ima zlate roke , saj smo prišli do naše pupe. Hanybany....zna bit hiperca, sicer je baje to dobr, saj kakor vem, je več možnosti da se prime Sicer pa...kako kaže? Je belina? Natke.... Take zgodbe me ful potrejo! Ne vdaj se!!! Gasilka....stara borka...spomnim se da si bila ene 3 leta nazaj v postopku približno takrat kot jaz, ampak se ne spomnim, a ti je takrat uspelo . Če imaš jutri UZ, imaš verjetno u četrtek punkcijo...no, čimveč celic ti želim. Mi imamo danes štopko, v sredo pa punkcijo Srečno vsem, da čimprej zagledate
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 14.5.2012 17:52:20
|
|
|
|
limonca*
|
Tanja, super za stopko!!!!! NAj bo v sredo čimveč lepih, zrelih celic.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 14.5.2012 17:52:32
|
|
|
|
jagodka80
|
Buska Me veseli, da se tudi ta 2 % možnosti kdaj uresničita! Midva sva v soboto zaključila že najin 4. ICSI. Spet neuspešno. Upala sva, da bo št. 7 (toliko sva imela transferjev, vključno z zamrznjenčki) pravljična, a se očitno pravljice ne dogajajo več. Sedaj razmišljava, da bi zamenjala kliniko. Bomo videli. Naslednji teden imava posvet v MB, potem se bova pa odločila.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 14.5.2012 18:42:46
|
|
|
|
SILVA
|
Punkcija je za mano, pridelala sem 5 celic, upam, da bo zdaj katera od njih zmagovalna :-D V soboto imam transfer.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 14.5.2012 19:51:10
|
|
|
|
Goldy
|
Oh, punce, morala sem malo pokukat na to temo. Mi imamo iz 4 postopkov 2 otročka, ki zdajle spančkata v svojih posteljicah. Tako da vso srečo vam želim!!! In da čimprej rata!!!!
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 14.5.2012 20:32:21
|
|
|
|
HANYBANY
|
SILVA bravo za celice, naj te pričaka čimveč lepih pikic natke žal mi je za tvoj neuspel postopek, srečno naprej Tanja super za stopko, držim pesti za čimveč celic Pri meni je še belina, danes je 11. dan, bolečine so v zgornjem delu trebuha sicer iste kot včeraj, sam se mi je pa napihnil ko sodček, velik pijem pa na wc hodim, bom vidla če bo jutri še večji trebuh se bom šla vseeno pokazat.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 14.5.2012 20:34:18
|
|
|
|
HANYBANY
|
Aja, veste kaj lenčo flenčo pogrešam. Lenča kako je tvoja beta, je narasla?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?