|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI
8.5.2012 15:29:15   
Anonimen
Jz sem dobila user posted image 14. dan po et, srečno

(odgovor članu HANYBANY)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
8.5.2012 16:33:45   
Tanja_Jes
Hanybany....jaz sem dobila 9 dan po ET....rjavi izcedek pa lahko pomeni vgnezditev...tko da, počivat in pozitivno razmišljat...pa srečno! Upam da user posted image ne dobiš naslednjih 8,5 mesecev !!!!

Limonca....greješ? Pestkam user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
8.5.2012 16:37:30   
lenča_flenča
ojla, pozdravljene punce... zanima me, ali je katera imela nizek hormon beta HCG na13 dan? Jaz ga imam 74, in imam drug teden ponovno test.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 103
8.5.2012 16:55:55   
limonca*
Tanja_jes, grejem dva zarodka. Sta sicer samo 4 celična, ampak baje, da sta lepa, tko, da verjamem, da bosta ostala pri meni. user posted image user posted image

(odgovor članu lenča_flenča)
Neposredna povezava do sporočila: 104
8.5.2012 16:59:45   
HANYBANY
Hvala anonimna in Tanja za odgovore.
Lenca, kar je nad 40 naj bi bila nosecnost, tako da bos videla na naslednjem ko se bo vrednost zvisala. Drzim pesti.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 105
8.5.2012 17:51:46   
lenča_flenča
hvala Hanny, upam da je to res in da bo na naslednjem testu beta višji.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 106
8.5.2012 19:36:08   
lučka 25
HANYBANY, jaz sem imela krvav in rjav izcedek 10.-12. dne po ET (ki je bil na 3. dan). Izkazalo se je, da je to vgnezditev. V drugo pa sem imela krvavitve na 11. dan po ET (ki je bil na 2 dan). Jaz mislim, da je tudi pri tebi vgnezditvena krvavitev. Nekatere jo pač imamo, spet druge je nimajo. SREČNO!!!

LIMONCA.........mislim nate. user posted image

Tanja_Jes, tudi nate mislim. Kako kaj pri vas?

Lenča_flenča, jaz sem si samo lansko leto merila beto, ker sem imela krvavitve, da smo vedeli ali gre za nosečnost. Ampak vse to nekje od 15. dne dalje. Boš videla, če bo beta lepo narasla. Zakaj pa jo imaš šele naslednji dan? Saj lahko ti jo merijo na 2-3 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 107
8.5.2012 21:05:56   
Anonimen
Že 3x isto... 10 dan po ET user posted image :((
Mislim, da ne bom več šla naprej.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
9.5.2012 9:01:59   
latka
Jaz sem dobila rjavo-roza izcedek 9. dan po ET(ET na 5. dan), 10. dan pa že krvav, torej user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 109
9.5.2012 13:03:14   
lenča_flenča
moja beta je narastla na 100,5, mislete da je to ok

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 110
9.5.2012 13:34:29   
Monaco
Živjo punce!
Jaz sem v prvem ivf postopku v Ljubljani. Imam dolgi protokol (Suprefact in Puregon).
Danes sem bila na UZ : folikli na levi od 10-15, na desni zelo majhni.
Ponovni UZ v petek.
Srečno vsem!
user posted image

ko prideš do križišča in ne veš kam it...vse poti so prave, ena je bolj ravna, druga strma, tretja ovinkasta... vednar vsaka je premagljiva

Neposredna povezava do sporočila: 111
9.5.2012 21:18:58   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: lenča_flenča

moja beta je narastla na 100,5, mislete da je to ok

Hormon raste, kar je dobro. Je pa bolje, če test delaš vsaj točno na dva dni, ker se vidi kako se podvaja. Ampak za 14. dan je to lepa beta.

Neposredna povezava do sporočila: 112
9.5.2012 22:37:18   
Tanja_Jes
Limonca....user posted image user posted image user posted image tudi jaz verjamem, da sta to tista zmagovalna!!!! Lepo ju grej pa upam da bomo čez 8,5 meseca tetke ratale!!!! Vso srečo!!!

Hany bany....kako kaže? Navijam za belino!!!!

Lučka 25...ja pri nas proizvodnja rasteuser posted image ene 5 foliklov je naštel...v petek UZ, pa bomo vidl...Kako si ti? Si se vsaj mal pobrala? user posted image Če boš kej hodila v naše konce...zgornja Gorenjska, Bled pa to...javi, da se pupi mal igrata in pihata regratove lučke user posted image

Monaco...lepi foliklčki, naj le rastejo...tudi jaz sem bila danes na UZ, pa sem tudi v petek naročena. Katera si bila? Jaz sem bila v takih sivih pajkicah, rjave na paž ostrižene lase...

Lenča...naj beta raste!!!! Jaz tut mislim, da je ok!!!

Punce srečno!!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 113
9.5.2012 22:59:42   
LIA PIA
Živjo,
Sem redna bralka foruma, pišem pa prvič.
Uspelo nam je, končno. Po dolgih letih poskusov, končno korak naprej, Imela sem ET pri dr. Rešu. Pri nas je potekalo vse tako hitro. Pregledi in posvet, odločitev za postopek in šli smo v akcijo.
Ne razumem pa ene stvari, kakšen konzilij, kakšne čakalne vrste, kakšni papirji,... toliko se piše o tem, mi pa smo šli takoj v postopek. Mi lahko katera razloži.
Prosim za odgovor, saj me bo verjetno vse to še kdaj čakalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 114
10.5.2012 9:05:14   
HANYBANY
Lenča tud jaz mislim da je ok, glede na to da si dala kri takoj naslednji dan. Tako kot pravi lučka, beta naj bi se podvajala nekje na dva dni, tako da kar korajžno

Pri meni so se izcedki umirili zaenkrat, sem pa dobila krče, tako da bomo videli. Sem pa komaj 7. dan po ET user posted image
Hvala vam še enkrat vsem, ki ste mi pomagale z odgovori!
SREČNO VSEM!!!!

(odgovor članu LIA PIA)
Neposredna povezava do sporočila: 115
10.5.2012 11:28:28   
limonca*
IZVIRNO SPOROČILO: LIA PIA

Živjo,
Sem redna bralka foruma, pišem pa prvič.
Uspelo nam je, končno. Po dolgih letih poskusov, končno korak naprej, Imela sem ET pri dr. Rešu. Pri nas je potekalo vse tako hitro. Pregledi in posvet, odločitev za postopek in šli smo v akcijo.
Ne razumem pa ene stvari, kakšen konzilij, kakšne čakalne vrste, kakšni papirji,... toliko se piše o tem, mi pa smo šli takoj v postopek. Mi lahko katera razloži.
Prosim za odgovor, saj me bo verjetno vse to še kdaj čakalo.

Pri Rešu tega ni, na GK LJ ali v MBju je pa to stalna praksa. Najprej se opravijo vse preiskave, nato grejo papirji na konzilij in potem greš v čakalno vrsto.

(odgovor članu LIA PIA)
Neposredna povezava do sporočila: 116
10.5.2012 11:30:00   
limonca*
hanybany, pa si naredila že kakšen test? KAr se tiče izcedkov - možna je vgnezditvena, možno je, da se pripravlja na M. Ni pravila. Ti želim vso srečo in en lep plusek!!!user posted image

tanja_jes, naj folikli lepo rastejo!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 117
10.5.2012 12:18:36   
HANYBANY
limonca nisem naredila testa, sem šele 7. dan po ET, če ne bo več izcedkov, ga niti ne bom delala, oz. bom šla direkt na krvnega, ki ga imam 18.5. Če bo belina seveda, če pa bodo spet izcedki potem bo pa sledil test, da vsaj vem na čem sem, pa da potem preneham z utrogestanom, tako sem naredila vsak postopek, ko so se začele krvavitve, sem kupila test in prenehala s tableti, razen v zadnjem postopku ko je bil plusek, sem nadaljevala celo do 12. tedna.
Limonca kdaj imaš ti test?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 118
10.5.2012 12:22:59   
SILVA
Prvi UZ je za mano.Sem kar zadovoljna, folikli veliki 15,14,12,12 in 10mm ter manjši.Dobila sem še cetrotide in v soboto spet UZ.Pričakujem punkcijo v ponedeljek ali torek.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 119
10.5.2012 12:40:47   
Anonimen

:) Pozdravljene, :)

dobila datum za prevzem zdravil 21.05. :)

user posted image

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
10.5.2012 13:45:41   
sonček 13
Pozdravljene!!!
Vas (nas user posted image ) berem in držim vse možne pesti za VSE nas, ki se tako trudimo za bebico, da nam uspe!!! Pa ja bo to leto naše...a ne?!? user posted image

Jaz pridno jem KT in odštevam dneve do prvega UZ! Joj se vlečejo ti dnevi..

Preživite čim lepše ta sončni dan! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
10.5.2012 15:30:16   
HANYBANY
eh brezveze, spet mam rjav izcedek user posted image ne vem kaj čem, kaj če delam čez dva dni test, se pravi na 9. dan, bo prehitro?

(odgovor članu sonček 13)
Neposredna povezava do sporočila: 122
10.5.2012 16:47:43   
limonca*
hanybany, pomoje lahko delaš test že 9 dan. Če bo negativen, ponovi test čez 2 dni.  Držim pesti, da se izcedki umirijo. poskusi čimveč počivat.

Jaz imam test šele 24ega.

< Sporočilo je popravil limonca* -- 10.5.2012 16:51:22 >

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 123
10.5.2012 18:48:08   
SILVA
hanybany jaz bi počakala še kak dan s testom, lahko da so te kaj na transferju pokškodovali in se izločuje stara kri.Jaz bi počakal vsaj dva tri dni s testom.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 124
11.5.2012 9:53:11   
spelcy3
Ojla!

Da še vem tukaj poročam...od ponedeljka se že pikam.KT mam še do nedelje.Potem oa imam prvi UZ 17.5. user posted image in takrat dobim gonal.

Me pa nekaj zanima..a ma mogoče kera izkušnje z noni sokom? pomagal naj bi pri izboljšanju kvalitete celic..

Glede na to da bo kmalu poletje - ko je počutje nasploh boljše upam da bo tudi ta postopek boljši :)

LP user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?