|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 22 23 [24]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI
16.7.2012 14:58:59   
tamala86
čao.

Pišem res pozno ampak smo v soboto zvečer prišli iz morja. Na morju nas je hecala povezava, tako da nisem mogla sporočiti rezultata testa. 14 dni po ET, 3.7., je bil CB negativen. Menstruacijo sem dobila 4 dni po testu, prej sem jemala prometrium. A tudi katera od vas ni dobila menstruacije že prej, pred testom, kjub temu da postopek ni bil uspešen? Zaradi zdravil? Drugače sem kar ok, sam me je tisti dan čist povozil, ker sem bila prepričana da bo uspelo,se mi je zdelo da imam take znake.:( Torej rezultat mojega 1. IVF: 3 celice, 2 zarodka, 1 vstavili, test -, 0 zamrznjenčkov. Sem žalostna tudi zaradi drugega zarodka, sem upala na zamrznenčka.:( Zdaj pa je potrebno čakat 3 mesece in vse spet znova!Upam, da v drugo uspe!
Vsem drugim, ki vam je uspelo čestitam in želim lepo nosečnost.
Tistim, ki vam pa tudi ni...pa pošiljam objemčke!
LP

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 576
7.8.2012 14:33:49   
MIHIKA1
ojla pupike...sploh ne vem, kje naj začnem brat...tako dolgo me ni bilo...mislim, da je že par mesecev, odkar sem nazadnje odštevala dneve do testa skupaj z vami...!
vsem nosečkam iskrene čestitke....superca..full sem vesela za vse...!res se opravičujem, če bom katero pozabla omenit....ker bom na hitro obdelala poste za nazaj...nazadnje sva bile midve skupaj, silva ?? obe trepetalki...obe nosečki...potem pa konec..kako si ti ? je kaj novega..lepega ?? joj pa lale..kje si ti moja pikica...??? takrat so bile tudi anonimen, ninocka...curkica...cukica..kako si ti srečka nosečka ??pa bile so še ananaska.., uh...pa bila je naša srečica...sedaj že mamica...jupi...punce, vse kar lahko rečem je, gremo naprej....!!! Mene čaka še zadnji postopek v oktobru, tako, da se moram sedaj fejst trudit...bit pridna...hodim na bioresonanco....čistim se proti kandidi, ki mi povzroča nenehna vnetja ...mo0rda je tudi to vzrok za nenehne splave...bomo videli...sedaj še začnem malo čajčeka smrdljičke kurit, pa bom kompletna oktobra...Skratka...obljubim, da bom sedaj bolj spremljala, kaj se dogaja...pridružite se mi stare navijačice, trepetalke, da bomo skupaj navijale za vse in se med seboj bodrile...! Kaj že pravi naš moto....GREMO V NOVE BOJE, KJER BOMO ZAGOTOVO ODŠLE KOT ZMAGOVALKE..! Lepa dan še naprej...LP, Mihika

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 577
7.8.2012 15:05:26   
MIHIKA1
silva...žal mi je, da ti ni uspelo...kakorkoli se boš odločila...verjemi, da se boš prav..morda pa je res boljše , da se malenkost ustaviš, zadihaš..medtem crkljaš svojega zlatega sinčeka..pa mogoče potem rata kar samo od sebe...!
buska...kaj ti to praviš...kako sem pa zate vesela...ne morem povedat...vidiš, da se čudeži še dogajajo..želim ti lepo nosečnost...pa javi se nam , da poveš, kako se počutiš ok ?

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 578
7.8.2012 15:48:46   
ninocka26
Mihika držim pesti, da bo tvoj postopek v oktobru uspešen ter da končno dobiš svoj zaklad. Jaz sem že rodila, smo ravno včeraj praznovali 2 meseca. Bom pa tudi jaz začela počasi razmišljati o novem postopku saj si želiva še enega.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 579
8.8.2012 17:52:56   
SILVA
O MIHIKA lepo, da si se oglasila...ja kot vidiš tudi v drugo ni ratalo ampak enkrat bo.Tudi midva greva v nov postopek sredi septembra, imam pa sedaj dolgi postopek in ful močno dozo zdravil, tako, da bova v oktobru lahko spet skupaj trepetali.In boš videla, oktober bo zmagovalenuser posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 580
8.8.2012 21:11:37   
andreja83
Oooo mihika pozdravljena, ravno zadnjič sem razmišljala če si že začela z novim postopkom. Zdej oktobra pa verjamem da bo uspelo priti do največje sreče v življenju, ti privoščim maksimalno iz srca!!!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.8.2012 14:32:16   
MIHIKA1
ninocka..silva..andreja..!.tudi ve lepo pozdravljene! andreja, nate sem tudi pozabla...seveda si bila ti tudi z nami...!hvala za vzpodbudne besede vsem..!
silva...lepo, da bova ponovno skupaj trepetale..tako, kot praviš, sedaj bo ratalo..!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 582
9.8.2012 14:53:23   
Meti7
Za vse, ki nam je v letu 2012 uspelo sem odprla na Facebook-u skupino/čvekalnico IVF/ICSI srečke 2012. Vabljene, da se pridružite :D

LP
Meti

Klikni: https://www.facebook.com/groups/267752903339715/

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 583
10.8.2012 7:01:57   
športnica
o mihika živjo, pa ostale punce tudi.

jaz sem nazaj. sva se odločila da bo tole zadnji 6. postopek. sem že na suprefactu 1 teden.
imam pa dolgi postopek, Suprefact in GonalF ter IMSI pri Tomaževiču.
v petek 17.8. imam prvi UZ.

mal je zmešnjave s temi meseci tu, je odprta tem avgust in september, vi ste pa še kar tle po maj in junij :)

nisem dolgo časa nič sledila. od januarja, tko da sem zelo zadaj kaj se je kej spremenilo in katere srečnice so na poti da svojega otročka ....

držte se....

(odgovor članu Meti7)
Neposredna povezava do sporočila: 584
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 22 23 [24]
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 22 23 [24]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?