k4pa0510 -> RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI (15.6.2012 19:02:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetacveta :) jaz sem šla na urgenco za stopko v prejšnejm postopku, in ker je blo ravno sred zime, je bla prepolna čakalnica, pa sm bla 1 uro prej tam, za vsak slučaj. In med čakanjem sem ugotovila, da niti približno ne bom pravočasno na vrsti, zato sm punci zraven na hitro obrazložila situacijo, in šla zraven nje do sestre točno ob uri :) ostali so me precej grdo gledal, ampak mi ni bilo, da bi vsem pojasnjevala. Tko da za naslednjič sem rekla, da si jo raje sama dam :)) Mislim, da je ura stopke kar pomembna in naj ne bi blo prevelikega odstopanja, pomoje +- 10 minut ni panike. Ja, sej to je zelo neprijetno. Mene je sestra na GK samo vprašala, če sem si že kdaj dala stopk pa sem rekla, da ne in je takoj dodala, da nej grem v ZD, ker so ampule zelo občutljive in se lahko zdrobijo[sm=zmeden.gif]. Če bi vedela, da v ZD-jih tako komplicirajo, bi ji rekla, naj mi pokaže, kako se jo da..... Sej se ja že 33 dni špikam, madonca, bom pa ja sposobna dat še zadnjo špiko [sm=smiley1.gif] NO, bom drugič šla na to varjanto.
|
|
|
|