MIHIKA1 -> RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI (7.8.2012 14:33:49)
|
ojla pupike...sploh ne vem, kje naj začnem brat...tako dolgo me ni bilo...mislim, da je že par mesecev, odkar sem nazadnje odštevala dneve do testa skupaj z vami...! vsem nosečkam iskrene čestitke....superca..full sem vesela za vse...!res se opravičujem, če bom katero pozabla omenit....ker bom na hitro obdelala poste za nazaj...nazadnje sva bile midve skupaj, silva ?? obe trepetalki...obe nosečki...potem pa konec..kako si ti ? je kaj novega..lepega ?? joj pa lale..kje si ti moja pikica...??? takrat so bile tudi anonimen, ninocka...curkica...cukica..kako si ti srečka nosečka ??pa bile so še ananaska.., uh...pa bila je naša srečica...sedaj že mamica...jupi...punce, vse kar lahko rečem je, gremo naprej....!!! Mene čaka še zadnji postopek v oktobru, tako, da se moram sedaj fejst trudit...bit pridna...hodim na bioresonanco....čistim se proti kandidi, ki mi povzroča nenehna vnetja ...mo0rda je tudi to vzrok za nenehne splave...bomo videli...sedaj še začnem malo čajčeka smrdljičke kurit, pa bom kompletna oktobra...Skratka...obljubim, da bom sedaj bolj spremljala, kaj se dogaja...pridružite se mi stare navijačice, trepetalke, da bomo skupaj navijale za vse in se med seboj bodrile...! Kaj že pravi naš moto....GREMO V NOVE BOJE, KJER BOMO ZAGOTOVO ODŠLE KOT ZMAGOVALKE..! Lepa dan še naprej...LP, Mihika
|
|
|
|