spelcy3 -> RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI (14.6.2012 10:35:47)
|
To če si dobila vzorčke je pa super. jst nism nič dobla, pa sm jemala po 2 tabletke tifola da sm imela zadostno količino. Mi2 imama Dr. Vlaisavljeviča. Pri prvem razgovoru v 1.nadstropju je bila zdravnica in se ne spomnem ktera, sedaj drugič pa je bil Dr. Knez. Ampak ko sem ga vprašala kaj je šlo prvič nerobe mi je odgovoril: Celic je blo dosti (od 11 samo 4 zrele). seme je bol slabo - to pa mi2 veva že sama. Tkle ti povem. za ta postopek sam jaz jedla tifol, cinkove tablete pa pila sem noni sok (kao za obnovo celic), moj mož je pa jedu astasan. in ti povem neki. je blo slabš kot prvič. rezultat 1: 11 celic, 4 zrele, 3 so se oplodile, eno so vstavili - za druge 2 so čakali a niso ble dobre za zamrznitev. rezultat 2: 6 celic, 3 zrele, so se vse 3 oplodile, a sta se 2 takoj nehale razvijat in mi je ena ostala. Tako da jaz ne morem rečt da nama je karkol pomagalo, le da sma kr mela finančno dober izmet. edino za astasan ne morem čist trdit da ne dela, ker nism vprašala kk je blo seme. Lahko se edino s tem tolažim da je blo tk slabo zaradi psihe, ker je en teden pred punkcijo mojemu možu umrl dedi in pol veš kak je blo. Drgč pa res nevem kaj še naredit da bi prišla samo do enega zamrznjenčka.
|
|
|
|