Anonimen -> RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI (1.6.2012 17:55:00)
|
Punce, koliko Gonala ste ve kej dobile in na kateri dan stimulacije ste imele prvi UZ?! Sama sem danes prejela Gonal, ki ga bom jemala po 3 ampule (225ml/dan), prvi UZ imam pa komaj na 10.dan. Ste imele vse s tako dozo UZ šele na 10.dan?! Sem mislila, da z UZ-ji začnejo že 8.dan jemanja... Pa še to- ste se prehranjevale tako kot običajno ali je katera prešla na več proteinov, izločitev kave in podobno? k4pa0510, to je čisto normalen potek dolgega postopka. Po devetih špikah gonala, ko boš verjetno tudi že čutila, da se z jajčniki nekaj dogaja, bo UZ, od velikosti foliklov pa bo potem odvisno, kdaj bo punkcija. Jaz sem v prvem postopku imela sicer menopur in sem si ga dajala 14 dni, zdaj sem na gonalu in računam, da bo stopka po 12ih ali 13ih injekcijah. Tiste, ki zelo hitro odreagirajo, imajo dovolj 9 doz, druge pač rabimo malo dlje... Na rezultat pa to ne vpliva. Aja, pa na rast foliklov baje ugodno vplivajo jajca in pivo. Jaz v času stimulacije pogosto spijem kak radler, pa pojem kakšno jajčko več, če pomaga, pa ne vem... Kup [sm=pikapoka1.gif] vsem za srečo!
|
|
|
|