RE: Marčevke 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Aleda -> RE: Marčevke 2012 (29.4.2012 20:22:16)

Mah sej je problem s tem oblačenjem, jaz kar ne vem al je, al ni preveč  oblečena za zdej pri tej starosti.  Smo šli danc na sprehod in sem skos gledala če je kaj potna, pa ni bla nič mokra odzadaj na vratu, malo je bla rdeča v obrazek, ma ni blo sile. Tut ko sem dala roko not v košaro ni blo zelo vroče not. Sem pa rekla, da če bo tak vroče, ji bom oblekla sam  bodi z dolgimi rokavi, žabice in nogavičke. Poleti pa kar kratke hlače in kratke rokave. Ji pa tut še zmeraj dajem kapico na glavo, ko je v košari, se kar ne upam da bi bla brez.

Caitlin -> RE: Marčevke 2012 (29.4.2012 20:31:03)

Pa se končuje še en sončen dan. Včeraj je bilo prav super, sploh zvečer je tamala zaspala že ob 22h ter spala do 6h zjutraj!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sem malo pred 6h se zbudila in dala na joško tetra plenico, saj je kr teklo ven. Sreči se je kmalu zbudila, ker drugače bi eksplodirala. [sm=smiley36.gif] No, kljub super začetku, je bil današnji dan bolj tko tko. Mala se kar nekaj joka, pa je ravno jedla, previta je, napenja jo tudi ne tko da pojma nimam kaj bi jo lahko matralo. Smo pa začeli s kremo Daktarin (za bel jeziček - sor ali nekaj takega). Je možno, da ji to ne paše? Pod stranske učinke sicer piše le preobčutljivostne reakcija in prebavne težave (slabost, bruhanje, driska). Jo je danes prvič tašča peljala na sprehod in je pol poti jokala oz se prav drla. [sm=smiley19.gif] Sem prav žalostna, ker ne vem zakaj joka. Predvsem bi rada rada vedela, a ji lahko kako pomagam ali pač moramo potrpeti da mine.

Joj, pikica spet joka. Je zdajle celo za 15 minut zaspala, zdaj pa spet jok. Grem jo poskušat malo potolažit, kaj več pa jutri pokomentiram.

Sonček in poletje -> RE: Marčevke 2012 (29.4.2012 21:57:54)

Caitlin - soor je baje kar boleč. Nečakinja ga je imela in predenj so diagnosticirali, da je soor, se ji je razširil že na rito in to je bil en sam jok in stok, pri hranjenju in pri odvajanju. Sej vem, da ni kaj preveč spodbudno, sam mogoče ti bo lažje, če veš, da revico pač boli. Pošiljam [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Drugače smo pa mi lep dan izkoristili za izlet v arboretum, smo s sabo vzeli še nono in nonota in je bilo krasno. Jon je kar gledal, zvečer je pa zaspal sam od sebe in to v zibki [sm=bravo.gif].

sneguljka1 -> RE: Marčevke 2012 (29.4.2012 22:16:00)

No da se po dolgem času še jaz oglasim, mi je res zanimivo brat kako vam vsem gre, vidim da imamo vsi zelo podobne situacije, recimo to da se kregajo na dojki (ampak moram potrkat, se je kar izboljšalo, ponavadi podreva kupček in je bolje). Krči so se začeli pred kakšnim tednom, pri enem mesecu, sem šla po ColiPrev in sem mu jih dajala 3 dni pa je blo malo bolje, potem sem šla pa pred prazniki v lekarno še po ene, pa jih niso več imeli, potem sem mu jih pa kar nehala dajat in tud ni take panike, samo enkrat sem mu dala kapljice proti krčem Gorenjskih lekarn ko res ni nehal jokat, ponavadi pa pomaga če ga podojim, ugotavljam da je večinokrat lačen kadar joka, tud če zgleda kot da so krči... al pa dojenje pomaga da se mu prebava naprej premakne, nekaj mora bit. Občasno bi se tako pogosto dojil da se sploh mleko ne uspe naredit na novo v tako kratkem času.
V sredo smo imeli pregled pri 1 mesecu in se je zredil 1500 gramov in zrastel 2,5 cm, se mi zdi da kar precej po teži, bo pravi debelinko če bo šlo tako naprej [sm=smiley36.gif]
Glede spanja, se mi zbuja približno na 3 ure, ponavadi okoli 9 zvečer zaspi in se tud umiri, od takrat pa do 7 zjutraj je čisto mir pred jokom in krči, zbudi se pa okoli 1, okoli 4 in potem skoraj točno ob 7 ko ga začne napenjat in joka in mu je treba vsakih par minut dudo nazaj not v usta tlačit in jaz bi rada še malo pospala pa ne morem in potem sem samo vedno bolj živčna vedno znova ko me zbudi in se mi ne da ga takoj podojit al pa tud po dojenju še kar isto jamra nekaj... Še sreča da moj dragi poskrbi za tavelkiga ko se zbudi in ga odpelje na drug konec hiše da potem z malim še kakšno uro pospiva, če ga dam v posteljo zraven mene se kar malo bolj umiri in odspi še kakšno urico tja do 8 ali celo 9.
Danes je pa spal od 11 do 5 zjutraj, jaz budala pa šla spat šele okoli 1 ker sva chatala z Argentino na Skypu in je 5 ur časovne razlike in se težko uskladimo da se najdemo. Ampak tiste 4 urice spanja v kosu so se mi kar poznale [sm=bravo.gif]

Danes smo pa šli na kosilo z družino v Bitnje, potem smo se pa odpeljali samo mi 4 še na Jezersko, mali je spal v vozičku, tavelk je pa metal kamenčke v vodo. Tak mir je bil, prav lepo, edino pihalo je precej, tako da sem malega kar fajn pokrila not v vozičku pa upam da je blo dovolj.

Teža: moj največji problem trenutno. Dokler smo bli večinoma notri sem itak mela nosečniške hlače, al kavbojke z naramnicami al pa ene z elastiko okoli pasu, zdaj ko se je pa otoplilo pa bi oblekla kaj krajšega al pa navadne kavbojke, jih pa ne morem!!! Obup! Zredila sem se za 16 kil med nosečnostjo, zdaj jih imam še 7 viška in na prvi pogled se mi ne vidi toliko ampak po hlačah sodeč imam ogromno rit [sm=zmeden.gif]. Sploh ne vem kaj naj oblečem, tile modrci za dojenje mi onemogočajo da kakšno majčko s tankimi naramnicami ki široko visi čez trebuh oblečem, oprijetih oblekic ne morem zarad preveč izrazitega trebuha, navadnih oprijetih majc tud ne, kratkih hlač tud ne... ne vem kaj mi sploh še ostane, nove garderobe si pa za teh par mesecev dokler ne pridem na svojo težo tud ne mislim nabavljat. Malo manj bom jedla, pa manj sladkarij, pa malo več sprehodov, skrbi me samo da če se bom preveč naprezala s kakšnimi sprehodi bom imela manj mleka.

Čarobni dan na Bledu: Me je kar navdušilo, vsaj nekaj za našega dvoletnika, čeprav je mogoče še malo majhen ampak gotovo mu bo marsikaj zanimivo, verjetno bomo kar šli, upam da bo lepo vreme. Tako da Jada, če greš se lahko vidimo, pa seveda če gre še katera druga. Bi bilo fajn [sm=smiley1.gif]

Kar se tiče pa ljubosumja, naša dva sta točno 2 leti narazen in ga ima tamal ful rad, ves čas hodi zraven in ga boža po glavici al pa svojo glavico daje zraven al ga pa lubčka al mu pa daje roko "dober dan", ful mu je všeč če mu ga dam za par sekund v naročje ko sedi, vedno ko tamal začne jokat me pride iskat za roko in me vleče do zibke in govori "bebe, bebe" in mi kaže da mu moram dat dudo v usta in danes ko sem mu jo dala je potem zaploskal in rekel "evo, bravo!" hahaha, res me je nasmejal [sm=smiley36.gif]
Je pa tudi nagajiv, včasih mu hoče kar dudico iz ust vzet ko ga imam na postelji poleženega, al mu jo pa sam daja v usta če mu pade ven, pa včasih jo kar prime in leti z njo in jo sebi da v usta. Že takoj ko smo prišli iz porodnišnice mu jo je vzel in jo je sebi dal v usta čeprav je že več kot leto in pol brez nje. Mislim da se ne počuti prikrajšanega za pozornost ker se moj mož skoraj izključno z njim ukvarja pa jaz tudi kadar morem, jaz pa tamalga rihtam ves čas ko je potrebno, tako da se tavelk sigurno ne počuti zapuščenega.

Tako, pa sem se razpisala, lep pozdrav vsem in veselim se da še naprej delimo svoje izkušnje s temi našimi srčki med seboj [sm=smiley1.gif]

zmajcy_ -> RE: Marčevke 2012 (29.4.2012 22:33:03)

Sneguljka1 obnasanje vasega starejsega je popolnoma enako kot nase [sm=jezicek.gif] cist vse deal enako, edin ok da glavo k njemu rece moj moj [sm=jezicek.gif]

Jelcy -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 9:16:38)

Dobro jutro...

Tudi nas starejsi se tako obnasa kot pravis ti sneguljka, hoce celo da bi spal v njegovi sobi, skozi bi ga crtal pa ljubckal, ampak z mano je obup. Sploh me ne pusti blizu, niti igrat se noce z mano ali kam it z mano sam[sm=zmeden.gif] je rekel, da je njega rodil tata[sm=zmeden.gif]

KG so tudi pri meni problem in to velik, zredila sem se 17kg, imam jih se 8....sicer bolje kot v prvo ko sem se 30 kg in mi je ostalo 15...ampak pol je slo s casom ve dol. Ne vem, mamice pravijo da z dojenjem hujsajo, pri meni je obratno, jaz se redim, ker imam nenormalen apetit in zeljo po sladkem oz cokoladi (nimam limita). Ven pa hodim z navanimi modrci, te za dojenje imam samo za doma, ker mi nardijo cudno obliko dojk.

Vceraj so tudi pri nas zaceli krci, ni bilo tako hudo, upam da se ne bo stopnjevalo in da minejo cimprej...
Nas je sel gor prvi mesec 1550g in 7cm, pa se mi ne zdi dosti, ker prvi je sel 2410g in 9 cm prvi mesec..je bil tak debeluscek. Porodno in odpustno tezo pa sta imela enako.

Tiste ki imate 2 otroka...sta si podobna med seboj? Nasa dva sta skoraj enaka...ne vem kako se bo spreminjal naprej, zaenkrat je ta mlajsi isti kot prvi ko se je rodil[sm=smiley36.gif]

Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 9:27:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Jelcy

Tiste ki imate 2 otroka...sta si podobna med seboj? Nasa dva sta skoraj enaka...ne vem kako se bo spreminjal naprej, zaenkrat je ta mlajsi isti kot prvi ko se je rodil[sm=smiley36.gif]

Ne, naši dve si nista podobni ... ta velika je imela bolj okrogel obraz in svetlejše oči in polt ... ta mala ima bolj podolgovatega, čeprav dobiva že lička ... pa temnejše oči ima ...

Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 9:30:49)

IZVIRNO SPOROČILO: sneguljka1

Čarobni dan na Bledu: Me je kar navdušilo, vsaj nekaj za našega dvoletnika, čeprav je mogoče še malo majhen ampak gotovo mu bo marsikaj zanimivo, verjetno bomo kar šli, upam da bo lepo vreme. Tako da Jada, če greš se lahko vidimo, pa seveda če gre še katera druga. Bi bilo fajn [sm=smiley1.gif]

Ja, jaz bom šla, itak sem z Bleda .... je pa mož nekaj menjal šihte ....grrrrr... in seveda vzel ravno na 6.5. [sm=hudicek1.gif] No, tako da dopoldne bom najbrž šla sama z otroci, popoldne pa vsi skup ... Naša ta večja je tudi 2 leti stara ... ampak glavno, da se kaj dogaja, da so ljudje, pa otroci ... bo že kaj se našlo tudi zanje Tako da, če boste šli, mi magar pusti tel. št., pa se kaj srečamo .... ali pa ti pokliči ... [sm=smiley1.gif]

Kar se tiče pa ljubosumja, naša dva sta točno 2 leti narazen in ga ima tamal ful rad, ves čas hodi zraven in ga boža po glavici al pa svojo glavico daje zraven al ga pa lubčka al mu pa daje roko "dober dan", ful mu je všeč če mu ga dam za par sekund v naročje ko sedi, vedno ko tamal začne jokat me pride iskat za roko in me vleče do zibke in govori "bebe, bebe" in mi kaže da mu moram dat dudo v usta in danes ko sem mu jo dala je potem zaploskal in rekel "evo, bravo!" hahaha, res me je nasmejal [sm=smiley36.gif]
Je pa tudi nagajiv, včasih mu hoče kar dudico iz ust vzet ko ga imam na postelji poleženega, al mu jo pa sam daja v usta če mu pade ven, pa včasih jo kar prime in leti z njo in jo sebi da v usta. Že takoj ko smo prišli iz porodnišnice mu jo je vzel in jo je sebi dal v usta čeprav je že več kot leto in pol brez nje. Mislim da se ne počuti prikrajšanega za pozornost ker se moj mož skoraj izključno z njim ukvarja pa jaz tudi kadar morem, jaz pa tamalga rihtam ves čas ko je potrebno, tako da se tavelk sigurno ne počuti zapuščenega.

Ja, naša ima tudi podobne fore z dudo itd. .... Sta tudi ravno 2 leti narazen [sm=bravo.gif] Ma je kar v redu, no ... ampak mal ljubosumja je pa normalno, se mi zdi .. pomoje potem, ko bodo naši marčki bolj aktivni, ga bo pa še več ....

Tako, pa sem se razpisala, lep pozdrav vsem in veselim se da še naprej delimo svoje izkušnje s temi našimi srčki med seboj [sm=smiley1.gif]

Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 9:31:59)

Vceraj so tudi pri nas zaceli krci, ni bilo tako hudo, upam da se ne bo stopnjevalo in da minejo cimprej...
Nas je sel gor prvi mesec 1550g in 7cm, pa se mi ne zdi dosti, ker prvi je sel 2410g in 9 cm prvi mesec..je bil tak debeluscek. Porodno in odpustno tezo pa sta imela enako.

Hehehe, kako je to subjektivno .... naša Emilija se je zdaj v enem mesecu zredila 1 kg, pa se mi je zdelo ful veliko, ker ta prva se je pa ful manj, pa še zrasla ni skor nič, tako da mi je zdaj to uf, ful veliko, hehhee [sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ursonok -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 11:23:52)

Zdravo!

Midva sva bila že na sprehodu in v trgovini, pravkar smo maznili obilni zajtrk, zdaj se pa Abel počasi pripravlja na spanje (upam [sm=smiley36.gif]). Drugače je bil danes ponoči res priden - spal od 21h do 5h! [sm=bravo.gif]
Zvečer ful lepo sam zaspi, najprej leži na najini postelji, maha z rokami in nogami, spušča neke glasove, potem ga še budnega položimo v njegovo posteljico na trebuh in po nekem času mrkne.

Ljubosumje
naša ima 3 leta in 2 meseca, pa je kar ljubosumna. Do njega je sicer ok, le naju malo bolj zajebava. Kadar je slabe volje, Abela ignorira, drugače pa kar sodeuje - ga skupaj kopamo itd. Pa včeraj, ko smo se vračali od živalskega vrta, sem imela jaz malega v ruti, ona pa vpraša mojega, kam je dal Abela. In moj pravi: v živalskem vrtu smo ga pustili. In je skoraj jokat začela, da hoče bratca, da ga ne smemo tam pustit [sm=smiley36.gif] Res simpatično.

Pridobivanje na teži
Mi smo imeli zdaj dve viziti na 3 tedne in je obakrat v treh tednih dobil 1kg. Meni se to zdi super, ravno prav, ful je dolg, ni pa debel. Res je precej daljši od sestrice.

Podobnost
Pri nas sta itak različnega spola, pa tudi nasploh si nista nič podobna. Tamala ni podobna nobenemu od naju, je čisto nekaj tretjega, celo oči ima rjave, ki jih nima nihče v naših familijah (no, baje jih je imela neka praprababica). Abel je pa FUL podoben mojemu [sm=love.gif]. Kar je meni zelo všeč. [sm=smiley9.gif]

Nič, zdaj pa upam, da grem po sto letih spet plavat!

ursonok -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 11:25:52)

No, pa še ena sličica [sm=smiley1.gif]

[img]http://i49.tinypic.com/23h0rag.jpg[/img]

Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 12:45:48)

IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

[img]http://i49.tinypic.com/23h0rag.jpg[/img]

Ma, res je lušten!!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 12:48:56)

Jaz pa zdaj kofetkam ... sama [sm=smiley13.gif] Zato seveda visim na netu ... ta velika spi v sobi, čisto je gotova, ker je nekaj prehlajena, je prav sama prosila, da gre spat .... tamala pa spi zunaj v vozičku na vrtu ... jo na vsake tolk časa skoz okno počekiram, če še spi ... jaz sem pospravila kuhinjo, ob pok 4h pa pride tašča po ta veliko, da še posesam, po tleh pomijem in kopalnico spucam ... saj bi že zdaj lahko kaj, pa je bila zelo slaba noč, tako da sem nujno potrebna kave ...... mogoče bom potem kaj bolj pofunkcionirala ...
Moj je šel na šiht ... Jutri gremo s puncami na Jelovico na vikend .. so moji tud gor. Ta veliko bom čez noč gor pustila, s tamalo bova pa šle kar dol zvečer .... zaenkrat se še lažje doma rihtava ponoči ....

Ma nič, mal grem brat al kaj ....

caelia -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 13:09:27)

dan!

jst sm pa lih pojedla en jogurt s kosmiči, njamsi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] -jada, namest kave..

tud sama "jem kosilo" pa visim na netu zraven[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Moj dela, sem prej dopoldan kuhala še malice, k sreči so bli sam trije delavci, ni blo sile s kuharijo, Žan je šel spat, Rožle tud spi... jaz pa malo "bluzim". Popoldan bomo sadili krompir, se moram zdaj malo naspat, ker bo potem spet kriza..

no, saj je full priden Rožle.. spal je od 9h zvečer do 2h zjutraj potem sva jedla in sem ga dala spat,ponavadi takoj zaspi, dans sm si pa še spumpala, pojedla (sred noči)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in šla nazaj, ko je še vedno neki jamral... pa se ni mogu umirit.. sem potem ugotovila zakaj-se je nakakal. Potem sem ga previla in sva spet jedla.. nato je ob pol 5h končno zaspal nazaj in spal do 9h zjutraj. Zgleda, da ga je nekaj črvičilo, ker zdaj spet lepo spi.

Včeraj smo postavili našo vrtno garnituro in prvič zakurili žar [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]in smo malo sedeli na sončku. Jaz sem spila eno brezalkoholno pivo, moj pa en liter vode, Žan pa sladoled. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ker smo prej eno uro hodili po takem soncu, smo bli čist izsušeni. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

No, danes popoldan, ko posadimo kropmir, gremo malo še v nabavo, pa nič kaj ekstra, samo fajn je, ker gremo vsi skupaj.. ker drugače vse to sama delam...

greste kam kresovat? mi najbrž ne. Mogoče bomo šli na vrh griča pogledat, se včasih vidi kakšen kres.

Joj, naš Rožle bo v soboto "star" že dva meseca, Žan pa bo imel 9. maja 5 let!! Kaj gre hitro... ma, zdaj je čisto v dinozavrih, bere knjige in hoče met dinozavra na torti, ma bomo še malo počakali, lani se je zadnji dan premislil, preden smo naročili torto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Nič, lep dan vsem...!!

caelia -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 13:10:28)

IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

[image]http://i49.tinypic.com/23h0rag.jpg[/image]

iiii, ja res je lep[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

kako pripneš slikco? to sm že ene parkrat vprašala..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa mi nobena ne razloži[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 13:36:51)

Še naša [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[img]http://shrani.si/f/B/cP/3IQY0Uq6/img1458.jpg[/img]

zmajcy_ -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 17:41:58)

Nista si preveč podobna [sm=smiley1.gif] mala je bla čist ista k oči, mali ima pa samo nos po očitu [sm=jezicek.gif]

ursonok -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 20:26:26)

Zdravo!

Pri naših sosedih se spet obeta žur [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Zmešalo se mi bo tukaj ...

No, verjetno bo bolje, če spremenim temo ...

Koliko kaj spijo vaši otročki?
Abel je ponoči z redkimi izjemami res priden. Čez dan pa spi ZELO malo. Danes je spal takole
21h - 5h
5.30 - 7h
13h - 16h

In to je to. Vsega skupaj 12,5 ur. Meni se zdi to za takega malega premalo. Zelo redko spi več - če kam gremo. Pa v Sloveniji je spal več. Morda zato, ker je bil zrak boljši. Nimam pojma. Ampak čez dan zna biti precej sitkan. Oči mu lezejo skupaj, zaspan je, spat pa ne.

Sem pa danes plavala. Je bilo prav fino. Mah, jaz bi rabila en olimpijski bazen doma ... To bi bilo fino. Ker zdaj pri dveh otrocih, od katerih en še ne hodi v vrtec, je res nemogoče usklajevati spanje (čez dan - kadar sem sesuta), delo in telovadbo. Pa seveda kuhanje, pospravljanje itd. Enostavno ni časa za vse [sm=smiley13.gif] Pospravljeno itak nimamo. Khm. Ko berem, kako ve čistite, me je kar groza ... MI živimo v totalni svinjariji ...

Čakam, da Abel zaspi, da grem kaj narest. Lepo bodite!

ursonok -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 21:41:32)

Madonca,
prej sme prišla sem gor zato, da napišem glede sličic ... Pa sem pisala o nečem čisto drugem [sm=smiley13.gif] Moji možgani so fuč.

Jada,
ful luškana punčka! [sm=smiley1.gif] Pa sploh ni videti, da tako malo poje. Tj. ne izgleda na zahirano. Daj nalepi še Izabelo (morda pri isti starosti?), da ocenimo, ali si res nista nič podobni [sm=smiley36.gif]

Caelia
programov za leplenje sličic je ogromno. Jaz uporabljam tegale:
http://pl.tinypic.com/
Greš na "izberi datoteko", izbereš na računalo sliko, ki jo želiš prilepiti, klikneš "upload now" in to je to. Izriše se ti nekaj okvirjev, ti pa izbereš in kopiraš besedilo iz drugega okvirča (IMG for Forums itd.). Če lepiš na Ringaraja, moraš velike črke (IMG) spremeniti v male (img). Drugače se ti slika ne pokaže.
Upam, da sem ti pomagala [sm=jezicek.gif]

Sonček in poletje -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 21:42:44)

Evo ravno danes sem razmišljala, da naš tudi spi presenetljivo malo. Zaspan, pa zeha, pa ima rdeče učke, zaspat pa ne. Danes ponoči sva bila dve uri pokonci... Gleda ko čuk in se mi smeje. Včeraj zvečer je pa čisto sam zaspal brez pomoči in moje prisotnosti [sm=zmeden.gif]. Pa je moj drugi pa včasih res ne razumem, kaj je na stvari.

No naša dva si tudi nista nič podobna. Ta velik se je rodil s temnimi laski in učki in je kopija svojega očeta. Jon pa svetle laske in svetle učke in si še zdaj nisem na jasnem komu je podoben, ker mi2 sva oba temna.

tjaShiika -> RE: Marčevke 2012 (30.4.2012 22:21:18)

Večer...

Dopoldne sem malo brala vaša sporočila pa bila prelena da bi odpisala sem raje s tamalo malo poležala, kasneje pa smo se spet potepali. [sm=smiley36.gif]
Tamala itak full pridna v vozičku, mam jo v senci na vrtu v bodiju in pamperski in spi kot polhek mali. Samo čekiram jo da ji ni prevroče ali prehladno.. No vsak tolko se je zbudla sem ji dala za pit in je že spančkala dalje. [sm=smiley17.gif]

soncek in poletje tudi nasa sama zadnje dneve zaspi, res pa je da je skoraj cel dan na svežem zraku, in zvečer jo dam v posteljico, hočem dudico dat da bi zaspala, pa že spi. [sm=smiley20.gif]

Hehe mi smo tudi že grilali, praznovali rojstni dan od mojega [sm=torta.gif], uživali na sončku in hladni pijači :) [sm=smiley16.gif][sm=smiley17.gif]

Kaj se pa tiče nereda, jaz sem že postala malo flegma na cajte, če koga kaj moti ne rabi gledat hehe, pač otročiček je na prvem mestu. Sicer pa ko sem se sikirala, nisem čisto nič naredla, zdaj pa manj se sikiram in obremenjujem več mi rata. Je pa res tudi da tamala čez dan ziher 3 ure budna in se zabava sama s sabo [sm=bravo.gif]

Jada82 in ursonok oba sta prava srčka :) čeprav se mi zdi da so ti tamičkeni itak vsi isti hehe..
pa še naša:

http://imageshack.us/photo/my-images/18/p4220021.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/838/p4220020.jpg/

[sm=smiley31.gif]

Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (1.5.2012 19:41:29)

Evo, ena pri približno isti starosti od Izabele ...

[img]http://shrani.si/f/19/9V/VINFiRs/p4010045.jpg[/img]

Pa ena, ko je Izabela mejčken starejša, tuki sta si pa celo podobni [sm=smiley1.gif]

[img]http://shrani.si/f/2r/cS/2ySFrUWN/p4120001.jpg[/img]

Pa Izabela zdaj ... kok se spremenijo [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

[img]http://shrani.si/f/1e/qr/2R2wEHyT/img20120301104103.jpg[/img]

Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (1.5.2012 19:43:18)

Aja, btw, za kompletek, ki ga ima Izabela na srednji sliki, je Emilija že prerasla .... joj, res je bila drobna naša ta prva .... pa sm šla 3 dni čez rok [sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif]

sneguljka1 -> RE: Marčevke 2012 (1.5.2012 22:22:53)

jaz sem pa za foro par dni nazaj naredila primerjavo naših dveh pri 1 mesecu ko smo jih slikali za potni list :)

[img]http://i50.tinypic.com/xnavjt.jpg[/IMG]

levi je Gael, desni pa Liam, Gael se je rodil s tako čupo, Liam je pa bolj pri plešastih skoraj [sm=smiley36.gif] Res sta zanimiva [sm=smiley1.gif]

zaljubljena23 -> RE: Marčevke 2012 (1.5.2012 22:24:59)

Če katero zanima
http://www.bolha.com/otroska-oblacila-ostalo/rutke-oglas1280045735

Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>