RE: Marčevke 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

zmajcy_ -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 12:34:37)

Pa še slikce mojih dveh [sm=metulj.gif]

[img]http://shrani.si/t/3H/sQ/2DII69OV/dsc01079.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/t/3r/11x/4WWNClwJ/dsc01111.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/t/3h/Gl/mtr5qCT/dsc01115.jpg[/img]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.5.2012 13:27:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.5.2012 13:30:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

zmajcy_ -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 13:48:23)

Sem ustvarila skupino in lahko nas poiščete na facebooku. Marčevski sončki 2012

tjaShiika -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 14:44:11)

Meni ne najde skupine :/ me lahko dodate na FB sem pod Tjaša Frank .. hvala :)

tjaShiika -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 14:47:27)

Heila, meni ne najde skupine :/ me lahko dodate? Na FB sem pod Tjaša Frank. Hvala [sm=smiley1.gif]

Polzi -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 15:02:36)

da se po dolgem časi spet oglasim.

oblačenje: tudi jaz sem začela prakticirat manj je več. Sploh, ker mi je zadnjič v košari zakuhala, pa je bila samo v bodiju z dolgimi rokavi sicer, tankih hlačah in zoknih. Je pa res, da sem imela po dnu položeno še odejo. In  se mi začne kar naenkrat dret kot jesihar. Nič mi ni blo jasn, potem jo pa le pošlatam in je bla pohrbtu cela gnila.
Tako sem tudi ob vročih dneh dala košaro stran in pričela uporabljat športni del, ki se mi čisto poleže in je čist OK. Ko bodo teperature pod 20 C pa bom uporabila košaro.

facebook: tudi meni skupine ne najde. Bi prosila, če me lahko dodate - Damjana Lešek

otročki: ful mate lepe svoje zaklade. naša je že tudi prava korenjakinja, z zalitimi lički.
Sem pa danes zjutraj opazila, da ima pod vratom malce frišno. Je ratalo čez noč, ker včeraj., ko sva se kopali in mazali še ni imela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Sem ji namazala s kremo Sudocrem, upam, da bo pomagalo. Je pa res smotano, ker srotica nima nič vratu, ker ima podbradek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ali mi svetujete kakšno drugo kremo?

Danes sva bili v Celju, sva šle malo na teren, na CSD sva nesli za otroške, potem sva šle še pa všoping in je bla skoz ful pridna. Zdejle pa leži na igralni blazini na sedežni in opazuje živali, pa kolca jo na polno.
Jo moram tud mal pohvalit, da je ful pridna. Ponoči se ponavadi 1x zbudi, se najeva in pop potrebi previjeva - če je pokakana, in potem jo dam nazaj v posteljico. Mal se še pogovarja in godranja, potem pa zaspi - ponavadi ita
k jaz prej zaspim kot ona.

Ji pa dajem kapljice Coliprev in mislim,d a res pomagajo. samo so pa drake ko žafran, pa še eno stekleničko (14 €) imam glih za 10 dni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] PA hrana draga kot žafran - 300 g HIPP skor 5 €, pa ga mam glih za 3 dni.....
Res dober, da imam lepo porodniško, drugače ne vem kak bi fural......

TOlk zaenkrat od mene. Imejte se lepo in uživajte v sončku.

zmajcy_ -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 15:03:57)

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

Heila, meni ne najde skupine :/ me lahko dodate? Na FB sem pod Tjaša Frank. Hvala [sm=smiley1.gif]

Sm ti poslala povabilo za prijateljstvo, da te potem lahko dodam v skupino.

zmajcy_ -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 15:27:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Polzi

Ji pa dajem kapljice Coliprev in mislim,d a res pomagajo. samo so pa drake ko žafran, pa še eno stekleničko (14 €) imam glih za 10 dni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] PA hrana draga kot žafran - 300 g HIPP skor 5 €, pa ga mam glih za 3 dni.....
Res dober, da imam lepo porodniško, drugače ne vem kak bi fural......

Isa je full polivala, tako da sem ji mogla kupovat apatamil AR in to je začela lihk pri 4 mescih, ko že mal več pojejo.. je ena škatla bila za 3 dni in stane 10 €.. katastrofa.. na srečo je bila bolj neješča in ni tako veliko pojedla, pa še potem sva začele hitro z gosto hrano, da se je polivanje umirilo.

Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 15:29:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Edin v vozičku mi pa še noče spat, če je pri miru, da bi jo na vrtu zaparkirala pa da bi spala, samo če se vozi. Upam, da se bo tut to navadla. Jo imam pa še zmeraj v košari, ji bo kmalu premejhna pa tut se mi zdi da ne bo več dolgo hotla bit not, ker že tako zvedavo gleda okol sebe.
A ve jih imate še v košari? Kako pa v športnem delu, a je lahko že malo dvignjena?

Ja, seveda, naša je še v košari ....saj še ni 2 meseca stara ... in sigurno bo še v košari vsaj do 5 meseca .. ta veliko sem imela do 5,5 meseca v košari ... so veliko bolje zavarovani kot v športnem delu ... ne piha, pa tako ... naša košara se še dvigne (torej, hrbtišče lahko dvigneš), tako da jo bom kasneje malo privzdignila, pa bo ... čisto sedeti še itak ne sme, dokler ne sedi samostojno ....

A ve jih imate tut kar brez kapice zunaj, ne v vozičku? Jaz se kar ne upam, še posebej če piha.

Ne, naša glih kapice nima, če je poletno, ampak ima pa tiste klubučke proti soncu ..... če je pa hladneje, pa kapico, ja ... bolj tanko ...

Nakupovanje- mi bi tut mogli mal v nabavo, pa ne vem al nej vzamem tamalo s sabo al ne. Razmišljam, da bi blo mogoče bolje da jo pustim pri starših, ker bi tako hitreje vse opravila. Sam itak, če bova hodila več časa bi si mogla spraznt jožeka, tak da bi blo verjetn najbolje da jo s sabo peljeva. Potem spet ne vem, kje jo bom podojila, al bo spala al tulila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pa še to je smotano če se ustavljaš na več koncih, to prelaganje iz lupince v voziče jo sam zdraži, da ne more spat.

Pejte nekam tako nakupovat, da je vse na enem mestu, da jo enkrat prestavite in to je to ... pa vmes še na kavico in je super [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Al pa jaz včasih, če se prestavljamo sem in tja, samo primem lupinico in jo dam na vozek, pa kar tako vozimo okoli ... tudi po trgovini v lupinici ....

tinčka3 -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 15:38:18)

Mene tudi dodajte na fb prosim: tina zabukovec... Hvala:)

Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 15:47:04)

IZVIRNO SPOROČILO: kendicka

ful lušne dojenčke in dojenčice imate [sm=bravo.gif]

Podpis!! Vsi so krasni!!!! [sm=bravo.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 15:47:52)

IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

A ste na facebooku? Ste zato, da tam naredimo skupino? mi smo se z januarčki 2011 čiste preselili na fb [sm=smiley36.gif]

Tudi mi smo s Februarkami 2010 popolnoma na FB in smo krasna skupina!!!! Ful so fajne :)))

ursonok -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 15:49:48)

Zdravo,
sem že zjutraj napisala en post, pa sem ga pozabila poslat ... Kura [sm=smiley24.gif]. Mislim, da je za vse to kriv maček ... Ja, je pri meni kolegica s faksa in sva ga včeraj malo popivali ... No, par pirčkov in debata, ampak se je precej zavleklo, zjutraj pa seveda ob 5.30 auf [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] Sem popolnoma zjahana. Čisto brez žurerske kondicije. A verjetno seza mamo z dvema otrokoma to spodobi. Al kva.

Smo bili danes na cepljenju proti hepatitisu. zaenkrat je samo malo razdražljiv. Ima pa že 5530gr, se je v enem tednu zredil za skoraj 300gr.

Facebook
jaz zadeve nimam, tako da sem z vami, dokler boste tukaj ...

Populis
ma res se ti dogaja. Upam, da so jožeka končno dovolj zmrcvarili, da bo nehal težit. Pa da bo na UZ vse ok.

Cene AM
ful so zasoljene. Mi imamo tega na recept in je 2,5 eur za 300gr. Če ne dobiš znižanja in moraš plačati 100%, strane 10eur [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
Sem bila pa tako jezna danes ... V lekarni. Recepte imam sprintane, ampak ni bilo emše. Ker je tamali še nima, je treba navesti emšo mame. In jaz pač dopišem svojo. V lekarni pa zatežijo, da mi ne morejo dati hrane, ker mora biti zraven še ena štampiljka zdravnika. Ker je pač emšo na roko napisana. Kr neki. Dohtar je na dopustu in zato sem morala plačati 100% za dve škatli mleka. Sem jih napizdila, so kar gledaLE ...

Nič, grem, jok v hiši ..

ursonok -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 15:50:33)

Tinčka3
ti se pa isto pišeš kot jaz ... Morda sva pa kakčni skrivni daljni sorodnici [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 15:51:50)

Tudi mene na FB [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Andreja Palhartinger [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 15:54:42)

MA ja, ti mleki, noro dragi so .... recimo, mi imamo tudi obični Hipp 1 Combiotik in je v slo. trgovinah 300 g skor 6 €. Veliko bolj se splača kupit v Mullerju, je 600 g in pride okoli 9 €. Tako da, mi gremo v torek spet v Mullerja, je pa ta prvi v Kranju ... je bil moj v petek, pa je bilo vse pobrano ... tako da smo potem colali več [sm=smiley13.gif]

tjaShiika -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 16:45:02)

Heila, ja sej sem si kr mislila da je nekdo iz foruma :)

Ja hrana je full draga za te malčke, s tem da v DM dobiš neke kupončke za Aptamil, mi pa imamo Novalac tako da mi čist nič ne koristijo :/ No sicer pa hvala bogu za 1x imam na recept, in mi bo ta mesec celo ena škatla ostala [sm=bravo.gif]

grem pečt pecivo dalje :D :D

kendicka -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 16:46:34)

pozdravljene,

jaz nisem na facebooku, tako da sem z vami tu na forumu [sm=smiley1.gif]

nošenje v ruti je zakon!!!! midva sva morala ruto vrnit in smo bili nekaj časa brez. glede na to, da je zadnje dni jokav in ful tečko, da ga je treba nosit po rokah cel dan, je šel moj dragi po hitrem postopku nabavit ruto. imeli so samo še črno in roza in je vzel roza, da se v črni ne bi skuhali. in zdaj sva prava atrakcija kamorkoli greva. ne moreš verjet. v ruti otroke nosijo romske ženske pa afričanke ... moja mama je zadnjič v eni stari italijanski reviji našla navodila, kako zavezat ruto ... skratka, zadeva ni od danes, gledajo te pa vsi kot totalno čudo. prav hecno.

pri oblačenju sem tudi sama bolj zmedena in ga večkrat preverim, da mu ni prevroče oz. prehladno. kapice ne uporabljamo, saj je ful vroče. edino doma po kopanju mu dam kapico, ko pridemo iz pregrete kopalnico v spalnico. itak, da ne mara kape in si jo kmalu uspe dat na pol glave [sm=smiley36.gif]
za razliko od tvoje Laure, Aleda, pa naš Svit ne mara čez glavo ničesar in postane totalno živčen, če ga pokrijem čez glavo (npr. zadnjič v tivoliju, ko sem ga morala nest, ker se je tolk drl in ni več zdržal v vozičku)

nasploh ugotavljam, da mu je v vozičku fajn, če se premikava. ko se ustaviva, npr. danes v parku, ko sem hotela brat knjigo, je po dobrih 10 minutah začel protestirat in sem morala po hitrem postpku zapret knjigo in šibat dalje. seveda se je umiril v sekundi in zadrnjohal nazaj.

moj me kliče h kosilu, bom še kasneje kaj pokomentirala

cokolino -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 16:51:15)

zmajcy imaš ZS [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

zmajcy_ -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 19:46:32)

IZVIRNO SPOROČILO: tinčka3

Mene tudi dodajte na fb prosim: tina zabukovec... Hvala:)

vas je preveč in ne vem katera si [sm=jezicek.gif]
tiste, ki ne najdete skupine in želite da vas dodam.. me dodajte med prijatelje Petra Gregorin.. mislim, da sem edina da ne bo preveč iskanja [sm=jezicek.gif]

zmajcy_ -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 19:53:53)

IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

zmajcy imaš ZS [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

nisem nič dobila

zmajcy_ -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 19:55:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Tudi mene na FB [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Andreja Palhartinger [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

ne najde mi te.. poišči me pa te bom dodala

Sonček in poletje -> RE: Marčevke 2012 (4.5.2012 21:02:37)

Jaz sem pa brez problema najdla skupino na FB in se dodala [sm=jezicek.gif]. Mi smo tudi z junijkami 2010 na FB in sm res faj skupina, sem se tako navadla tam spremljat in komentirat, da sem bila cela zmešana, ko sem se vam priključila na RR [sm=smiley36.gif]

Jon je pa bolan, ponoči mi je prvič spal 6 ur v kosu in sem se lepo naspala. Ker je imel pa zjutraj vročino sem preventivno poklicala pediatrinjo, da bi vprašala pri kateri temperaturi začnem zbijat in kako. Pa me je takoj odrezala, da tako majhnega moram pripeljat pokazat in da s takimi vročina niso heci. P sem komaj prepričala, da naju je najprej poslala dat kri pa vodo, predenj najo napoti v bolnico. Izvidi so bili HB ok, saturacijo je pa imel malo slabšo, ampak pri takih malih itak ne morejo zanesljivo zmerit, ker imajo premajhne prstke. Jutri imava pa kontrolo. U glavnem, je rekla, da jo skrbi, ker je pri relativno nizki temeperaturi - 38,5 izmerjeno v ušesu - tako zaspan. Praktično mi je dremal cel dan in da bi naju zato poslala na opazovanje. Sploh nisem imela pojma, da pri takih malih tako postopajo. Večji tako zgodaj nikoli ni imel vročine.

Glede AM, sem pa jaz vesela, da lahko dojim in da mi ni treba dati toliko denarja, ker se mi res zdi svinjsko, da tako služijo na račun mater, ki ne morejo dojit..

ursonok -> RE: Marčevke 2012 (5.5.2012 8:34:18)

Dobro jutro,
mi smo pokonci že skoraj od 6h ...

Cepljenje smo dobro prestali - malo je bil nervozen cel popoldan, zvečer je pa mrknil že ob 20h! Zbudil se je ob 3.30 za jest, potem pa kao spal do 6h. Kar ok.
Jaz pa nimam več mačka [sm=bravo.gif]

Lep dan imamo, ampak nimam pojma, kaj bomo počeli. Verjetno sprehod, igrala, trgovina, pekli bomo kolač ... Pa bo dan minil.

Sem pa dobila menstro! [sm=hudicek1.gif] Ful močna [sm=smiley13.gif]. Upam vsaj, da se mi bodo zdaj hormoni malo umirli, da ne bom več vsa mozoljasta in napihnjena [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]. Ne morem verjet, da sem imela še dva meseca nazaj enkratno kožo, gladko in sijočo, super lase itd itd. Eh, bo že.

Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>