HeLenčica
|
Draga LS, še tukaj . Maj bo pravi mesec! Viva, dolžna sem ti še par razlag okoli ambulante. Zadnjič je moj imel androloga in sem se odločila it zraven ter razložit kakšna je situacija. Sestra je dobila največji nasmeh kar sem jih videla, ko sem ji povedala za . Kakorkoli, me je kar poslala zraven k zdravniku in tako sva skupaj sedela pri dr. Reljiču (njega imaš ti, mar ne). To je en suuuuper, res fajni zdravnik, sicer pa so tu v ambulanti tako vsi ful prijazni. No, moj je imel dva spermiograma in je bil eden malo boljši od drugega, na splošno pa ima probleme z gibljivostjo spermijev. Doktor je rekel, da je zato najbrž trajalo malce dlje. Kaka ruleta je to . Prosila sem ga če mi pove še moje izvide (delala sem test na klamidijo, progesteron, hormone ščitnice ter UZ - to kar čaka tude tebe, predvidevam?) in je bilo vse super. No, 7. maja bi morala oba imeti kontrolo, kjer bi se na podlagi teh izvidov zmenili za postopek naprej (glede na izvide predvidevam da bi naju dali kar na umetno), je pa prijazen zdravnik rekel, da lahko vseeno pridem 7. tja in mi bodo naredili UZ. To mi ful pomeni, ker imam prvi pregled pri G šele 14.5. Upam da se bo že kaj videlo. VIva, kar hočem povedat je, da je včasih samo ena takšna mičkena stvar, ki mogoče povzroči, da do zanositve ne pride. Morda je tako tudi pri vama. Vzami si pavzo do avgusta, to ti res toplo priporočam. Držim pesti! Klopek, počutje? Nosečniško : utrujena, bolijo me prsi, močno, predvsem bradavice, večkrat na dan mi je slabo (včeraj bila blizu bruhanja že), križ....ampak na splošno se počutim odlično. Pogovarjam se s pikico in jo vzpodbujam naj lepo pridno raste
< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 27.4.2012 8:53:09 >