Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 3.5.2012 11:15:45
|
|
|
|
lidik
|
Punce tokrat bi se vam pa tudi jaz pridružila. V glavnem moja M je šla mimo in sedaj bomo pač počasi začeli slončkati za . Torej M ne pričakujem 23.5.. Tetka witch vidiš da je hitro minilo da pridem tudi na seznamček, ne pa samo med navijačice.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 3.5.2012 16:46:12
|
|
|
|
curly
|
NAVIJAM ZA ROZA MAJ! mačekmuri iskrene čestitke! Mirno nosečnost ti želim! Hvala, ker si nas s svojo zgodbo tako lepo potolažila in nam dala še več motivacije in upanja! Ko slišim takšno zgodbo si vedno rečem: TUDI JAZ BOM MAMI, VEM DA BOM! Mi smo malo odklopili - tako čisto slučajno, ker hodimo veliko po piknikih in podobnih zabavah in nam PAŠE, da nimamo časa razmišljati o ! Sicer smo pridni in , ampak se ne zanašamo na to! Želim vam lep preostanek popoldneva!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 3.5.2012 17:15:56
|
|
|
|
črtica1
|
Lep pozdrav vsem, danes sem dobila izvide od krvi-beta hcg..in je bil povišan( večji od 2)kar pomeni splav..tko da 3 mesce ne smemo nič..in se posljavlam za 3 mesece.. držim pesti za vse!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 3.5.2012 19:21:59
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce! In sem z vami ! Po grozno veliki zamudi je spet prišla Dajte me na seznam pod x.5.2012 - 6.krog, čeprav glede na moje cikluse sodim bolj v junijski čvek ! Veliko roza barve za vse !
|
|
RE: II pričakujemo maja 3.5.2012 19:26:16
|
|
|
|
štrumfek
|
punce moje.... jaz še kar ne dojemam.. po dooolgih 14 mesecih, se je danes zjutraj pokazal en lep + ne morem verjet.. tale odklop je obrodil sadove... se kar ne morem nehat smejat noro noro noro naj bo maj ROZA za vse vas drage moje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 3.5.2012 20:10:08
|
|
|
|
čiba
|
štrumfek: Veselim se s teboj!! Mirno in lepo nosečnost ti želim do konca! žabica: Navijam, da bo maj roza! Curly: seveda stiskam pesti tudi za vaju! Le pridno črtica1: velik objem, vem kako ti je (na žalost zdaj lahko rečem, da VEM). Jaz sem imela SS v 11. tednu, pa mi je G rekla, da lahko po dveh M poskusiva ponovno. Garanta pa seveda ni nikoli. Obstaja le pozitiva! In čas bo naredil svoje, boš videla, jaz sem mislila, da se mi je podrl svet, mi je pa breme padlo z ramen po prvi M. Zdaj še vedno kdaj pojokam, da zlijem svojo žalost, ker je prav tako, ampak zdaj sva pa že tu: greva v nove boje in naslednjič, ko bo, bo vse ok!!
< Sporočilo je popravil čiba -- 3.5.2012 20:11:22 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 3.5.2012 20:24:11
|
|
|
|
črtica1
|
hvala Čiba:) najhuje je to ker smo šli že v nove boje, točni izvidi so prišli šele danes..in zdej me je strah če se je kaj prijelo ..je bil res zgoden SS ampak vseeno da se le ne ponovi..mam pregled 16.5 in bomo vidli kaj bo.. Štrumfek čestitke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 3.5.2012 20:35:07
|
|
|
|
čiba
|
IZVIRNO SPOROČILO: črtica1 hvala Čiba:) najhuje je to ker smo šli že v nove boje, točni izvidi so prišli šele danes..in zdej me je strah če se je kaj prijelo ..je bil res zgoden SS ampak vseeno da se le ne ponovi..mam pregled 16.5 in bomo vidli kaj bo.. Ti sploh abrazije nisi imela, ne? Torej se sploh ne sekiraj! Po abraziji priporočajo čakanje, da se spravi spodaj vse v normalno stanje, saj se maternica postrga, tebi pa se je sčistilo že samo. Kolikor mi je znano (ampak ne jemlji tega kot 100%), lahko zanosiš takoj. Kaj več ti bo pa seveda G povedala. Drži se
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 3.5.2012 20:55:30
|
|
|
|
črtica1
|
nisem imela ne..vse se je sčistilo.vseeno me je danes prestrašil (govorila sva po telefonu) in je rekel da moram nazaj na pregled da pogleda vzroke zakaj se je to zgodilo..mislem pa da ne bo nič ugotovil boli pa še vedno..tko k se je začelo..in sumim na izven maternično ker me je in še vedno boli desni jajčnik.. "ratalo" je pa v prvo in takoj problemi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 3.5.2012 21:00:41
|
|
|
|
čiba
|
Tudi nama je uspelo takoj, ampak, žal... Držim pesti, da bo vse ok pri tebi!! n seveda, če je vse ok, da bo že maj roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 3.5.2012 21:21:34
|
|
|
|
monsy
|
Štrumfek čestitkeeeee Lepooooooooo ...si prva na seznamčku in upam da bo tvoja lepa otvoritev meseca prinesla še vsem ostalim!! Maj bo najlepši mesec!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 3.5.2012 21:30:16
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek punce moje.... jaz še kar ne dojemam.. po dooolgih 14 mesecih, se je danes zjutraj pokazal en lep + ne morem verjet.. tale odklop je obrodil sadove... se kar ne morem nehat smejat noro noro noro naj bo maj ROZA za vse vas drage moje Iskrene čestitke!!! Lepo in mirno nosečnost!
|
|
RE: II pričakujemo maja 3.5.2012 22:04:20
|
|
|
|
curly
|
Ja pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... ŠTRUMFEK, Č E S T I T A M ! Ful sem vesela zate! Želim ti mirno in zdravo nosečnost!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 4.5.2012 6:29:05
|
|
|
|
SILVA
|
štrumfek bravo, čestitke je bi že čas, želim ti lepo nosečnost Moja je pa danes pritekla, tako, da začnemo s špikami in z novim postopkom, držite pesti da bo ta bolj usepšen.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 4.5.2012 7:41:19
|
|
|
|
Tammyv
|
Pozdraljene, Jaz se vam bom cez kakšne 2 meseca ponovno pridružila.Januarja sem bila na odstranitvi pregrade in kmalu bova začela ponovno delati na bebici. Vas pa redno berem in vam vsem zelim, da cimprej zagledate +.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 4.5.2012 8:31:53
|
|
|
|
lidik
|
štrumfek čestitam tudi jaz !!!!! črtica1, mislim da je res tako, kot je že ena rekla, če ni bilo čiščenja potem ni nič narobe če takoj zanosiš, drugače pa pri izvenmaternični, pa verjemi, da boli ko hudič, ampak vseeno če sumiš na njo, jaz v tem primeru ne bi čakala do 16.5. na pregled, ampak bi šla že prej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 4.5.2012 10:03:35
|
|
|
|
HeLenčica
|
Štrumfek jeeeeeeeeeeeeeeeej! Odklop res pomaga! ČESTITAM in zdravo do konca!
|
|
RE: II pričakujemo maja 4.5.2012 10:10:04
|
|
|
|
Katte
|
Čestitam, štrumfek!!!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 4.5.2012 11:06:48
|
|
|
|
mačekmuri
|
Čestitke, štrumfek ! Jap, odklop je zakon
< Sporočilo je popravil mačekmuri -- 4.5.2012 11:07:12 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 4.5.2012 11:08:24
|
|
|
|
čiba
|
SILVA: držim pesti!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 4.5.2012 13:15:15
|
|
|
|
witch
|
mačekmuri čestitam in lepo nosečnost ti želim. štrumfek vse dobro do januarja. Evo pa izgleda da odklop le pomaga. lidik dobrodošla med nami naj vama kar v prvo uspe. SILVA vse pikapoke tega sveta vama pošilajm.
|
|
RE: II pričakujemo maja 4.5.2012 14:08:25
|
|
|
|
lidik
|
Hvala witch. Ja bomo videli kdaj bo tokrat uspelo in kako se bo tokrat končalo predvsem. Če ti čisto po pravici povem me je kr malo strah kaj bo, ampak ok, želja je res premočna in premaga. Veš kaj, zdaj bi pa res lahko se skupaj selile v drugo temo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 4.5.2012 16:50:51
|
|
|
|
črtica1
|
Ojla, no danes so bolečine spet hujše..pa samo na eni strani..ne vem več kaj naj naredim..za izven maternično bi moral videti že zadnjič ampak vseeno mi ne da miru hm? mogoče katera ve kako izgleda vnetje jajčnikov?nimam pojma kaj bi lahko bilo.boli tako kot bi not eno bulo ostro mela.. ovulacije pa tut ni blo tko k vsak mesec prej z ogromno belega toka.. a bi mogla na pregled, kaj mislite?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 4.5.2012 19:44:12
|
|
|
|
witch
|
lidik zdaj te pa bom po riti! Ne misli prehitro slabo. Bilo je enkrat in se ne bo ponovilo več. Ta nosečnost se bo zgodila hitro in bo potekla brez težav celih 9 mesecev. In nič slabih misli. Je prav? Vem da imaš vse to v podzavesti ampak s pozitivo se veliko doseže. Selile se pa bove že ta mesec. In to skupaj!
|
|
RE: II pričakujemo maja 4.5.2012 20:05:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskrene čestitke vsem novim nosečkam, še posebaj "vztrajnim". Bi pa vseeno pokomentirala ta slavni "odklop". Vsaka je naredila v mesecu v katerem je zanosila kaj, česar prej ni. Zato pa je toliko "receptov" kaj pojesti, kaj popiti, kam iti na dopust ipd. če želiš zanositi. Po treh letih neobremenjenega , ampak res, brez načrtovanja , le z dogovorom "kar bo pa bo" in nezanostivi vam lahko iz lastnih izkušenj povem da če je nekaj narobe, je pač nekaj narobe in noben odklop, čaj, dopust, poza .... ne bo pomagal. Pa da me ne bo katera razumela narobe. Vsekakor se strinjam da ima psiha veliko pri zanositvi ampak v nedogled vztrajati pri "saj bo" ali pa "bom na dopusti bolj sproščena" pa tudi ne gre. Zato vam svetujem da se po letu, letu in pol le oglasite pri G in pojdite na nadaljne preglede. Seveda vsem želim čimprejšnji . Verjetno se vse strinjate da je maj kar pravi mesec
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?