mika -> RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke? (8.4.2012 22:23:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Ne komentiram, ker se mi ne da razpravljat z nekom, ki nima pojma. Kar dokazuješ z vsako vrstico, ki ti pride izpod prstov. Izvoli, lahko bruhaš dalje, če te je volja! ne komentiraš zato, ker pišem dejstva, za katera nekateri želite, da bi ostala prikrita. Nič hudega[sm=smiley1.gif] ... Lahko si tudi tako razlagaš, mi dol visi. Kot rečeno tvoji posti govorijo največ o tebi. Tudi nadaljevanje posta izraža tvoje nepoznavanje problematike. Napredovanja nimajo nobene neposredne zveze s poučevanjem učitelja in odražajo vse kaj drugega kot kvaliteten pouk. Sindikat pa je pristal na zamrznitev ravno zato, ker so nam že od takrat z vseh strani govorili, da ni denarja, in je bil to najbolj mil ukrep, ki se je lahko izvedel skupaj z odvajanjem dela plače v kvazi državne pokojninske stebre iz katerih ne bomo nikoli dobili ničesar. Toliko na kratko in prvič in edinič, od tu naprej lahko razpredaš in si izmišljuješ sama. Ja ljuba ženska, kaj pa ti delaš v šoli? A niso pogoj za napredovanja izobraževanja, ravno zaradi kvalitete izvedbe pouka? Za koga so tekmovanja, ki prinesejo točke učiteljem? Za hišne ljubljenčke al za otroke, ki jih poučuješ in so rezultat tudi tvojega dela? Za koga se organizirajo tekmovanja na šolah, ki prinesejo točke? Kaj pa potem prinese h kvaliteti poučevanja? Znanje iz faxa? Al mogoče to gre vse mimo tebe, zato ne sodi h kvalitetnejši izvedbi pouka. Sindikati so plačani z vaše strani. Podpirajo vašo voljo! IZVIRNO SPOROČILO: liliana .....in če bo vodstvo šole šlo odpuščat edinega matematika na šoli (ki je povrhu vsega še dober), se jaz resno vprašam o strokovni usposobljenosti zaposlenih v šolstvu..... Še enkrat: odvečni učitelji se ne računajo glede na to, kateri predmet učijo, ampak po točkovniku kjer je pomembno vse kaj drugega kot predmet, ki ga nekdo poučuje. Zmanjka lahko kdorkoli. Še ena neumnost na kubik. Bom dobila točkovanje, če ne prej, v torek, ker ga na netu ne najdem.
|
|
|
|