kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: poli* Zavarovalnice so tako ali tako sama izguba in nateg, kakorkoli že obračaš (moj mož je vložil noter že 1700€, ven pa bo dobil 1000€). Jaz te podpiram, saj ni važno, kako boš porabila denar. Ja sedaj ji pišete tako, kot da ve ne pojdete na dopust?? Je pač brezposelna in brez regresa, zato bo pa ta denar porabila v ta namen. Saj ni nič narobe. Uglavnem, jaz bi napisala pritožbo, ker jim je treba včasih tudi malo zagrozit, sicer ne popustijo kar tako. Srečno! Zavarovanje in varčevanje sta popolnoma različni zadevi......zavaruješ se zato, da ko se nekaj zgodi, dobiš poplačano tisto škodo.....recimo kasko zavarovanje lahko 5 let plačuješ in od tega nič nimaš, ker pač nisi poškodoval avta....6. leto pa imaš nesrečo in na avtu škode za 3000 ali 4000 EUR.....in ti to škodo krije zavarovalnica iz tvojega zavarovanja....... Življenjsko zavarovanje, če se zavaruješ zaradi varčevanja, si brcnil v temo (ker to ni varčevanje)....če ne umreš, ali pa ne postaneš v nesreči invaliden dobiš izplačano manj, kot si vplačal noter.....sicer pa si se življenjsko zavaroval zato, da bo familija, ki bo po tvoji smrti ostala za tabo, takoj dobila ustrezno vsoto izplačano..... Če pa želiš šparati oz. določen znesek denarja oplemenititi, pa greš na banko, ne na zavarovalnico...... Točno tako. Samo teli nateguni so prodajali varčevanje. Ja VARČEVANJE, ki je bilo v bistvu kao naložbeno zavaroanje...bulšit in žal so nategnili ohoho folka z mano vred. Tip mi je zagotovil za mojo mizo, da lahko kadarkoli zmanjšam obrok, ko je dejansko zagustilo, sem se mogel dejansko na polno skregat, ker so vmes spremenili pogoje. Opa miškoti, jest sem sklenil pod pogoji, ki so takrat veljali...
|