Anonimen -> RE: Decembrčice 2012 (18.5.2012 16:38:39)
|
Pozdravljene, decembrčice! Bi vzele še mene medse? PDP imam po ZM 25.12., danes sem imela 1. pregled in je vse v najlepšem redu, pikica je velika 16 mm in ustreza glede na ZM, tudi srček lepo bije [sm=bravo.gif] Saj komaj dojemam, glede na to, da sem imela lani grenko izkušnjo z missed ab. in abrazijo v 8. tednu. No, jaz sem velik optimist in verjamem, da bo tokrat vse OK, je pa to moja 3. nosečnost, doma imamo malega nagajivčka, ki bo jeseni dopolnil 4 leta. Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede, le tako naprej! Bi pa rada do NS ostala anonimna, ker zaenkrat vse skupaj ostaja skrivnost in z možem še nikomur nisva povedala, ve tukaj ste prve [sm=smiley1.gif] Tudi jaz nimam skoraj nobenih nosečniških znakov, le tu in tam mi je čudno v želodcu, prsi imam nekoliko bolj občutljive ter nekoliko bolj sem utrujena in zaspana. Srečnica jaz, a ne? [sm=smiley36.gif] No, razen bolj tečna sem kot ponavadi, sploh zjutraj bi se najraje kar nekam zaprla, se znava z možem na hitro "spičit" zaradi moje sitnobe, ampak bo tudi to minilo. lp, anonimna [sm=smiley10.gif] - sem si dala zvezdico zraven zaradi boljše razpoznavnosti, upam, da še ni zasedena. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|