poopsie95 -> RE: Decembrčice 2012 (11.5.2012 13:35:50)
|
Pozdravljene decembrčice! Sem še ena nova med vami. To je moja prva in zelo nepričakovana nosečnost, ker sem stara šele 19 let in na začetku svojega študija. Sva se pa vseeno odločila ga obdržati, ker ima fant službo, tako da nama bo zneslo, čeprav se dobro zavedava, da ne bo lahko. Zaenkrat novico ve moja mama in pa njegov prijatelj, sva si pač morala mal olajšat dušo. [sm=smiley1.gif] PDP naj bi bil nekje okrog 19. 12., sem imela precej neredne menstruacije zadnje leto, tako da bom počakala na pregled, ki ga imam šele 18. 5., da vidimo bolj točno. Res že komaj čakam, ker si ne upam dojet, dokler ne vidim, kaj se bo pokazalo na ultrazvoku. Občasno me mučijo slabosti, trajajo čez cel dan, preganjam jih s tem, da nikoli nimam praznega želodca, ampak ne pomaga vedno. Prsi zdaj že par dni niso več tako občutljive, se mi pa zdi, da so bradavice ratale večje in temnejše. Vsake toliko imam tudi nizek zgornji pritisk, med 90 in 100, in sem kr cunjasta, tako da mi res paše spat. Ta forum mi je res všeč, se najde ogromno uporabnih stvari in lepo je malo poklepetat in pojamrat. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|