Rozka -> RE: Decembrčice 2012 (19.4.2012 18:16:02)
|
Draga Buubikaa, takle je,.. moja situacija je zelo podobna tvoji,... jaz brez službe, moj jo ima, stnovanje v najemu, otrok je bil načrtovan,... pa da te pomirim,.. moji starši so bili presrečni. Ampak res. (S solzicami). Tako, da le pogumno. Ti pošiljam [sm=pikapoka1.gif] za pogum ;) Guess. Dobrodošla med decembrskimi [sm=nosecka.gif] :) Moji prijateljici, ki je res strastna kadilka, in je obe nosečnosti oddelala z veliko kajenja, je ginekologinja odsvetovala, da preneha kadit. Da bi bil to prevelik šok za otročička. Kvečjemu zmanjšat,.. Tako, da ti po mojem kašen zvečer ne bo škodil ;) Tallla [sm=pikapoka1.gif]. Naj mine krvavitev. Oziroma, naj bo vse ok. Držim pesti. Punce, poroka in otročiek na enkrat, pa to sta dva najlepša dogodka. Mogoče se boste zavedale, da se ni preveč dobro sekirati in vam bo zato še lepše, ker boste živce pustile doma. Boste pa najlepše neveste, vsekakor. Jaz se še vedno nasmejim, ko mi mami pove, da sem bila zraven na poroki ;) Mene drugače tudi še vedno bolijo prsa. Pa tudi slabost me občasno daje,... da o utrujenosti ne govorim. Čeprav se je spanje drastično skrajšalo. Sem bila vedno prava zaspanka, zdaj pa nikakor ne morem spati :) Zgleda, me pikica navaja že za v naprej ;) Sedaj pa utrujenost zmaguje,.. se slisimo :)
|
|
|
|