Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Težka/lahka odločitev 30.3.2012 11:48:15
|
|
|
|
mancka
|
Selili se ne bomo še kmalu, saj dokler nisem iz porodniške in dokler nimam službe ne bo nič. Zaenkrat je treba še prišparat za vodovod in gradbeno dokumentacijo za dograditev vikenda, potem pa dalje. Počasi, ampak vsaj vem, da bomo imeli enkrat svoj dom. Tašča pa še kr govori, kako bo mojemu partnerju ostal tist del hiše v katerem smo sedaj z omo..sicer ne vem kaj bo z njim, če se bomo vsi odselili, malo je čudna..razen, če misli, da če ga jaz pol odženem od tukaj, da bo imel kam it..ma fore ene ženska . S tem, da že govori več kot 6 let kako bo mojemu tisto ostalo..ja ostalo, enkrat, ampak čakat na ta enkrat je že zdaj predolgo. Zraven tega še nad nami živi njegov brat z družino..v glavnem nas je vsekakor preveč in eden bo moral oditi, bomo pač to mi, meni je tako ali tako ljubše. Gremo nekam na svoje, da ti noben ne hodi po glavi, da nobenega ne srečuješ od jutra do večera v stanovanju. Oma je tudi takšne starosti, da pač ima probleme..uhajanje urina, stare navade itd. bi lahko naštevala, enako tast in tašča okrog 70 let...jaz pač mislim, da mladi in stari ne grejo skupaj. Ja, vodovod bomo delali s spodnjo sosedo skupaj, ko pač bomo, ker nas vse skupaj pride ceneje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?