|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november - še malo
29.9.2005 20:02:07   
wawa
Jutri si bom kupila šampon, pa te stvari da jih bom imela dvojne pol pa kar v torbo z njimi....

Joj jaz sem po eni strani takkoooo neučakana po drugi pa me je takkooo strah vsega skupaj, uffff bi najraje vidla da bi telih preostalih 6 tednov šlo čim hitreje, samo moram še kar precej stvari urediti, tudi v službi.......

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 126
30.9.2005 8:56:20   
amy26
Živjo punce, jaz grem pa danes spet mal po nakupih, pogledat za jogi in previjalno mizico. Drugače še nevem ali bi kupila previjalno z predali ali bi si kar naštimali na stroj. Za iz porodnišnice mislim kupiti kombinezonček št.62 upam da ne bo prevelik, sej ne vem a je bolje kombinezonček ali podložen pajacek za po čez.

Drugače bo pa naš malček od začetka spal pri nama v posteljici ali zibki tudi tukaj je še odprto, pol pa oz.čimprej v svojo sobo. Moj dragi že zdaj tarna da otrok pri nama pa ne bo spal, da bo v svoji posteljici. Kako boste pa kej ostale oblekle svoje bebike iz porodnišnice in ali ste že vse bile na materinskem tečaju, jaz začnem 04.10. v Šiški.
Lep pozdrav pa pobožajte svoje user posted image  

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 127
30.9.2005 22:10:51   
smeško
Amy26.Če se ne motim, bi morala prit nekje do oktobra.Jaz sem dala vlogo 20.9 sam so mi poslali vabilo, da moram v ponedeljek na center.Me res zanima, kaj je narobe!?Odločbo za paket oz v mojem primeru za denar sem dobila v roku enega tedna tako, da bi znalo bit v oktobru nakazano, upam.

LP in pazite nase

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 128
1.10.2005 14:01:25   
Teni_

Naš user posted image  bo imel oblečeno: body z dolgimi rokavi, bombazne zabice, reko full topli pkomlet iz pliša(dolge hlače in puloverček z dolgimi rokavi). Preko pa kombinizonček, pa s koco bo pokrit, če bo fejst hladno. Lp,Mojcauser posted image

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 129
1.10.2005 14:24:53   
Urša
Naš-a bo imel-a tud neki tazga kot Mojčin, samo da bo šel ati kupit pajacka šele ko bomo izvedeli kaj bomo dobili. user posted image  Bova pa že prej v trgovini skupaj zbrala neki za fantka in punčko.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 130
1.10.2005 18:56:14   
wawa
DANES LAHKO REČEMO

N A S L E D N J I        M E S E C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uživajte vsako sekundo!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 131
3.10.2005 7:12:29   
Marijeta
Lep pozdrav drage moje user posted image !

Dolgo časa se vam nisem nič javila, a sem sedaj spet tu...jaz sem ok, KG + 12 ( a se nič kaj veliko ne sekiram), počutje je super, sem polna energije...ponoči mi je res malce težje spati, ker imam nočne sprehode na wc-je, potem čez dan pa če pretiravam z delom sem pa zvečer tako utrujena, da se komaj prekobacam na posteljo....user posted image  No, sicer mi pa potem moj dragi pomaga in potem par dni raje malo bolj počivam.
Mi imamo za našo user posted image ali našega user posted image  pripravljeno vse od previjalne, vozička, banjice, cotk, pleničk že vse....sedaj manjkajo še stavri za higieno in seveda pleničke ter garniturca za prihod iz bolnice. Rabim še veliko potepljenja in energije, ker moram vse to še oprati in potem vse lepo zlikati in dati v omaro. no, amapk saj je še čas 1 mesec in lepo počasi bom naredila vse. user posted image

Sicer pa naša bebica zeloooo brca in tudi jaz imam malo povišan pritisk, tako da si ga moram malo "meriti" 3× na dan...jutri imam spet kontrolo, pa bomo videli kaj bo rekla G.

Sem pa doma do prodniške, ki se mi začne 18.10....potem pa samo še 28 dni in upajmo, da bo vse OK. Glede na to, da je prvič, nas je kar mičkeno strah če bo vse tako kot mora biti.....

Sicre pa lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 132
3.10.2005 7:41:10   
Urša
Marijeta, a pol maš tud tud rok 15.11. kot midve z wawo? user posted image

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 133
3.10.2005 10:53:24   
Teni_

Pri nas je vse po starem. Bom videla, kaj mi bo ginekologinja povedala v četrtek na pregledu. Teja je zbolela, tako, da smo danes imeli prav burno noč - od bruhanja do jokanja. Je dobila antibiotik in jo imam zdaj en teden doma. Upam, da bo čimprej mimo, ker se tudi jaz ne počutpim najboljše. Trebuh me tako tiči, da bi lahko samo lezala, lezat pa tudi ne morem, ker me potem bolijo kolki ali boki ali tu nekje. Spanje je tako tako. Zvečer ne morem zaspat, potem pa se tudi cel čas zbujam in hodim na WC. Danes sem spala nekje 3 ure, glede na to, da se je vmes še Teja jokala. Sicer jo je imel moj preko, ampak mi nič ne koristi, ker jo ravno tako slišim in se zbudim. Zdaj sem se malo potozila, pa mi je lazje. Lp, Mojcauser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 134
3.10.2005 11:24:30   
Andy13
Pozdravljene novembrčice! user posted image

Tudi sama imam še kar nekaj nakupov za opraviti in glede na prihajajoči 30/11 imam še kar nekaj časa, pa vendar bi bilo dobro imeti vse doma, da je ready steady za prihod novega člana. user posted image
Nakupiti moram še vse za nego novorojenčka (seznam dobimo tudi v materinski, sploh pa se ne sekiram to, saj lahko te reči nakupi tudi moj možek, ko bom v porodnišnici), posteljnino za košaro, pa kakšno dekico, previjalno blazino, ki jo bom postavila na predalnik...in ja, tudi najin angelček bo za začetek v najini spalnici. Ko bo malo večji, pa bo v svoji sobici. Menda če ga/jo do 1. leta starosti spraviš v drugo sobo, nimaš večjih problemov, vse kar je pozneje in se otrok več zaveda pa je že težje...
No, v sredo pričnem z materinsko šolo. Za začetek bom hodila med službo.
Nikakor mi ne gre v glavo, da prične materinska šola že ob 8h. user posted image  Lahko bi malce pomislili na nosečnice, da bi rade vsaj malo pospale, ne pa da imamo že tako zgodaj obveznosti...user posted image

A imena imate že vsa izbrana?

Lep začetek tedna vam želim in čimveč sončka v srčka!

Andy

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 135
3.10.2005 11:50:10   
Teni_

Tudi naš  user posted image  bo sal v najini sobi. Teja je šla v svojo sobo pred dobrim tednom, pa na srečo ni bilo nobenih problemov, kljub temu, da je zdaj stara 21 mesecev. Tako, da se tudi za drugega ne sekiram preveč glede tega. LP,Mojcauser posted image

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 136
3.10.2005 12:05:05   
wawa
Lep pozdravček!!

Moje počutje definirajo naslednji izrazi: okorna, štorasta, nemogoče biti primeru in v enakem položaju več kot 30 min, nenaspana, boli hrbet in kolki (telovadba fullll pomaga) ----------- ha ha ha ha ha saj ne jamram samo sama iz sebe se malo norčujem..........

Ne saj sem ok, kupljeno imam že praktično vse, po zadnje stvari greva 15.10, ko mi bo sociala nakazala tistih 57.000,00 SIT od paketa, da ne bom svojih dinarčkov po nepotrebnem porabljala.

Mojca upam da se tvoja mala kmalu pozdravi in da boga revica ne bo več bolna, drugače se mi pa zdi da zadnje čase full nekih bolezni razsaja tako da se bo drage moje treba kar pazit še tale naslednji mesec.

Ej Urša, a naju v Postojni že kaj pričakujejo???user posted image user posted image user posted image

jaz imam danes prvič šolo za starše, me je že kar groza sedenja in poslušanja, kot bi bila v šoli, ampak bomo preživeli......

A ja Mojca, ha uspelo mi je kupit šampon, da ga bi dala v torbo za sabo, ampak notri mi ga pa še ni uspelo dati, pa za polnil za telefon sem se tudi spomnila da ga moram vzet, pa tudi še ni notri.......zdaj so me uradno definirali kot BREZBRIŽNO.....jaz - NEEEEEEEEEEEEEE

Pa pa grem naprej delat, še 16 dni do porodniške!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 137
3.10.2005 13:02:40   
Urša
Jooooj, mene tok dol tišči...user posted image Počutim se kot slon! Ponoči me je ful spodi začel bolet, kot bi dobila popadek, pa je čez nekaj časa popustil in pol še enkrat. Moj user posted image  je bil že čist zelen, se je kr mal ustrašu.
Tud pri nas je šla Nika v svojo sobo pred enim tednom in ni bilo težav. Danes sva pa začeli z uvajanjem v vrtec in je bilo b.p., luštno! Ko sm jo pršla po eni uri iskat, so sedeli vsi za mizo na stolčkih in grickali bobi palčke. Joj, kakšni cukri! user posted image
Ja, wawa, v Postojni sem že rezervirala dvoposteljno sobo za naju, tko da naju pričakujejo, jst upam, da že kakšen teden prej. user posted image user posted image user posted image user posted image  
Nej se Teja čimprej pocajta! user posted image Mojca, kje si dobila rjuho za košek? Jst sm jih vidla v Mothercare, pa imajo drugo dimenzijo.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 138
3.10.2005 13:31:18   
Teni_

Kaj sem pa potem jaz. Za sebe si še tudi nisem nič pripravila. Ta teden zgleda tudi nič ne bo, ker je Teja doma. Sem imela vsaj vse zlikano, pa smo danes polno plenic porabili, ko je Teja tako bruhala in me spet čaka pranje in likanje. Čez vikend sem si prinesla še ostale stvari za dojenčka in sem ugotovila, da jih je ogromno. Zdaj moram še to oprat in zlikat. Sem pa bila 100%, da teh stvari več nimam in da sepm jih dala kolegici. no, zdaj pa ne bo treba kupovat. Lp,Mojcauser posted image

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 139
3.10.2005 15:48:36   
Julijana
Pozdravček vsemuser posted image
Tale ringa mi je pa zadnje čase pošteno nagajala, najprej pozabila prvo geslo pa dobila novo pol pa novo ni delalo itd... No sedaj pa zopet z vami. Pri meni vse OK. Trebušček raste in kg isto +9 al pa še mal več, kaj imava še vedno ne vem, ker je bil-a na zadnjem UZ z ritko dol (mal sem imela panike zaradi trdega trebuha in šla predčasno na pregled, bil je krč maternice ki ni hotel popustiti) pred dvema tednoma pa se je zasukaluser posted image . Spanje mi ne dela problemov in sem skoz na levem boku, če sem na hrbtu ali desnem boku mi obe nogi zaspita. Voziček kupila, cunjice oprala, posteljica se barva (pri mizarju),posteljnina zašita, previjalna mizica pripravljena, čaka me še likanje, pa nakup drobnarij (plenice, duda, prsna črpalka....), pospravljanje sobe v kateri bodo cunjice previjalna in po treh ali štirih mesecih najino dete.
To je to zaenkrat, v petek pa greva gledat kaj ima najin miško med nogami al lulček jeuser posted image al ga niuser posted image .
Lep deževen pozdrav!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 140
3.10.2005 15:53:03   
Marijeta
user posted image Pozdravljene, danes še 1×!

Ja, Urša rok imam 15.11. pa vendar se zna zgoditi da bo naša bebica kaj prej ven hotla it. Bomo videli. Zaenkrat mamo ta rok in smo že kr prpravljeni na njega.....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 141
3.10.2005 16:06:47   
Minka Pobalinka

Evo še mene... Do srečanja z mojim fantkom me loči se cca. 45, seveda če bo vse ok, če ne bom krvavela in bom zdržala do CR. user posted image
Za v porodnišnico si še nisem pripravila ničesar, čeprav se mi zdi, da bi bil res že čas, sploh če se kaj zgodi.. ampak se mi vse zdi takooo daleč..
No prejšnji teden smo renovirali zgornje nadstropje, ta vikend pa pripravili sobico za malega (slikce so v albumu), vendar še ni popolnoma končana.. očka čaka še dokončno sestavljanje previjalne, da bom lahko potem oprala in zlikala cotike in pripravila še košek za prve mesece. Voziček sem naročila, pride drug teden, moram pa opraviti še nekaj manjših nakupov - kremice in kozmetika, pleničke, še nekaj majčk in nogavičk, fleške ipd.
Jutri imam pregled, grem na tisti test z glukozo in pa k internistu na pregled pred CR..

Počutje pa- kot invalid. Trbuh mi je prevelik, komaj diham, vse me tišči, spim slabo.. obsega imam že 102 cm, vsak čas bom eksplodirala..pa saj vam je to vse znano, a ne.. user posted image  

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 142
4.10.2005 9:23:34   
Urša
Minka Pobalinka, znano, ja! user posted image user posted image user posted image  Še malo, pa bomo kot user posted image ! Kako pa da boš imela CR-če ni preveč osebno?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 143
4.10.2005 9:31:42   
amy26
Živjo punce, kako ste kaj danes na ta deževen dan, pri meni nič novega, edino se mi zdi da grejo kile ful gor +9, ampak se preveč ne obremenjujem. Danes se začne materinski tečaj v Šiški, koliko vas kej gre? upam da se srečamo.
Zapustila nas je še ena novembrka aja32, čestitke še enkrat na tem linku user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 144
4.10.2005 11:39:54   
Minka Pobalinka

Mojca CR bo zato, ker imam placento previo, posteljica mi leži preko materničnega ustja in malemu zapira pot..

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 145
4.10.2005 11:59:23   
Teni_

Urša,za košek še nisem kupila nič,tako,da ti ne morem pomagat.Zal.Lp,Mojcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 146
4.10.2005 17:06:38   
petarda
Živjo punce. Res je bliža se čas, ko bomo spoznale naše sončke!!! Jaz že komaj čakam... Ste ve vprašale za spol? Jaz sem v 20 t in mi je G rekla, da bo verjetno user posted image  vendar ni bila čisto prepričana, je rekla, da bomo naslednjič še enkrat pogledali, pa smo pogledali v 32 t in se ni nič vidlo, ker je noge tiščal-a skup. No, zdaj smo šele zmedeni.user posted image Sej v resnici res ni pomembno, sam, da bo vse v redu...user posted image  A se tud vam zdi, da letos je pa res en baby boom, al se sm men. Se mi zdi, da kamor pogledam, vidim vsaj eno user posted image . Se mi zdi, da ni treba skrbeti za prihodnost našega naroda....user posted image  Lepo se imejte in se tipkamo...

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 147
5.10.2005 11:29:14   
Teni_

Joj, jaz sem ze pošteno neučakana in ze komaj čakam na porod. No, saj se nikamor ne mudi, ampak čez kakšna 2 tedna pa bi ze rodila, če mene vprašate. Grem zdaj še Tejine premale stvari v škatlo zapakirat, da bo za drugo leto za drugega sončka. Lp,Mojcauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 148
5.10.2005 12:35:56   
amy26
Mojca tudi jaz sem neučakana bi tudi prej rada rodila, bi pa počakala še tri tedne.
A modrček za dojenje že imaš, v Neckermanu sem videla kar lepe za 3.500 sit, upam da so v redu.
lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 149
5.10.2005 12:40:19   
Teni_

Jaz modrčka za dojenje ne bom kupovala, ker nikoli ne vem ali ga bom rabila ali ne. Bom kar z normalnimi zdrzala. Upam, da nam bo tokrat dojenje steklo. Prvič ni in ni šlo. LP,Mojcauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?