petarda
|
Živjo punce! Kar malo se navajam na te nove oblike portala, pa še računalnik mi tako počasi dela, da potrebujem veliko časa, za preprosto sporočilo. Kakorkoli ve ste vse super. Jaz sem pridobila že 13kg, razen tega še nimam nič pripravljeno za dojenčka. Ker smo dali narediti garderobno omaro za v sobo, šele nato bi začela prat cotke, ki sem jih dobila, da jih bom imela kam dat... Pa se je nekaj zapletlo in omare ni pa ni.... Tako niti točno ne vem kaj imam in česa ne, pa nočem it v trgovino kar nakupovat... Sicer pa me je kar strah vseh stroškov. Ali ve že vse imate vozičke? Kakšne pa? Kje ste jih kupile? No sicer je pa vsaj z mojim vse v redu, kar pa je tudi najpomembneje!!!! Je pa res, da mi trebušček velikokrat otrdeva, ampak pravijo, da je vse v redu, če dojenčka čutiš. In jaz ga čutim zelooo dobro. Zadnje čase veliko berem te in one revije, o porodih.... in mislim, da mogoče kar pretiravam, saj ponoči sanjam zelo čudne stvari. Danes sem naprimer sanjala, kar se je zgodilo, v otroških letih, ko sem imela še zlati ribici v stekleni bučki, in sem nalila več vode, da bi imeli več prostora za plavat, oni pa sta skočili iz bučke in ko sem se zjutraj zbudila, sta mrtvi ležali ob moji postelji.... Se mi zdi, da me takrat sploh ni ne vem kako prizadelo, saj sem bila žalostna in to, ampak, to da po dvanajstih letih sanjam kaj takega, to je noro... Verjetno je res vse povezano s podzavestjo in si mogoče mislim, če nisem znala skrbet za ribici, ki ne potrebujeta ne vem kaj, kako bom šele za svojega . Groza...upam, da me bo minilo, saj nasplošno sploh nisem tip panika, ali pa strahopetca... Vse prej kot to.... No toliko zaenkrat, sem se mogla mal razpisat, mi je takoj lažje... Pazite nase in lep pozdrav.
|