Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh ne rozi, jaz ti sploh nisem favš- kava, morje, ginekolog... nauk je pa res carski! tamala, če te prav razumem, bi bila samoplačniško na vrsti že po 1. ? vem, da je težko čakati, ampak tudi jesen bo enkrat prišla, morda pa vmes še kaki spontani + preseneti! no, jaz sem iz ure v uro boljše, za mojega sem imela že monogovor pripravljen, zakaj ne zloži posode v pomivalca, da prat, obesi, posesa,prestelje postelje samoiniciativno, zakaj ga moram za vse 3x prosit, če vidi, da sem slaba po operaciji (no tko sem že dobra, da lahk po kofetih hodim), pa mi je prijateljica rekla, da če sem z lune padla, da kje sem pa že vidla takega moškega, da bi kar prej nič, od danes na jutri pa vsa gospodinjska opravila samoiniciativno delal in naj nikar mu še s tem ne utrujam. uredu, pol pa ne bom, no, če me prime pa bom, da vidimo kaj bo dejal. Oh te naši desci so vsi isti. Moj ma rajš kanto za smeti odprto kot pa da bi nesel smeti ko gre po pošto. Da o tem da posode ne pomiva in sesa ne govorim. Skuha še vsake toliko. no ja kaj nej sem se nehala sekirat če se mi da naredim če pa ne pa tako vstane pa potem kdaj tudi on kaj naredi.
|