|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila
26.3.2012 11:03:22   
Sa.je
joj Srečki user posted image user posted image user posted image tako zelo mi je žal user posted image drži se...
joj, pa nas je res veliko, ki smo že izgubile pikice user posted image no, upajmo, da bo tudi nam nekoč uspelo in bomo vse mamice!

Evo - pa je spet začetek tedna. Vikend je švignil mimo kot bi mignil. Sva bila z možekom zelo pridna v soboto, sva imela akcijo "očistimo stanovanje" in sva ga res zdrgnila u nulo. Se sveti, kot že dolgo ne. user posted image
včeraj sva pa pod večer šla v kino in potem še v Mcdrive-a na shake user posted image zelo lepo je bilo! Si želim čimveč takih lepih sproščenih dni, ko res popolnoma odklopiš misli od vsega in samo uživaš.

Lep začetek tedna želim vsem! user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 101
26.3.2012 11:35:52   
oreh
pozdravljene še tukaj!
prosim na seznam za 20.4.
sej je lepo ko mal pokukam med nosečke in vidim veliko znanih imen, sam kaj k je tale naš mesečni seznam takorekoč copy paste od prejšnjega meseca.user posted image
ja nič, moremo ulovit vsaka svojo semenčece tale mesec, ker če ne bo težava kje dobit take velike plašče, bunde, kdo nam bo skibucke obuval....

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 102
26.3.2012 12:02:12   
srečki
Witch in rozi55 - hvala za tako vzpodbudne besede, vendar bom vseeno počakala na naslednje leto. Trenutno sem v teku preiskav, ker to je bila že 2x izguba v visoki nosečnosti. Tako, da moje telo res potrebuje počitek. Drugače sem pa z veseljem tukaj gor in fejst stiskam pestke in navijam :)))

sa.je - res je tega ogromno....na žalost je neplodnosti in splavov vedno več, vzrokov pa nikjer. Ampak samo obupati ne smemo.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 103
26.3.2012 12:39:00   
Sa.je
Srečki user posted image za tak optimizem in tako pozitivno razmišljanje! Res upam, da se bo zate vse uredilo tako kot treba, da bodo ugotovili zakaj se ti je to zgodilo.

Ja včasih je kar težko ostati pozitivno naravnan in optimističen glede na to kaj vse se dogaja. Na žalost je res tako, da je vedno več splavov in, da vedno več parov čaka eno leto ali več preden jim uspe zanosit.
Se bomo očitno morale kar sprijaznit, da tako pač je. Samo obupat ne smemo in upat na najboljše.
Meni je Pušenjak rekel, ko sem ga spraševala, da je zanositev bolj kot loterija, da se mora poklopit res ogromno stvari, da pride do oploditve. Bomo morale biti kar vztrajne in pridno user posted image pa bomo tudi me ujele tisti pravi trenutek, ko se bo vse poklopilo tako kot je treba. In potem bodo vsi težki meseci, leta pozabljeni in bo vse tako kot mora bit! user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 104
26.3.2012 13:33:49   
ela008
Pozdravljene pupe, najprej hvala za objemčke in vzpodbudne besede... ne glede na vse, še zmeraj verjamem in sem optimistka, da bo v aprilu več sreče.

srečki in ostale, ki ste izgubile svoje pikice - velikega objemčka za vas user posted image . Pustite si čas, da žalujete, da gre bolečina iz vas... potem pa naprej in samo naprej, in vse tukaj držimo pesti za vas, da boste dale to obdobje čez, da vaju bo z dragim le še bolj obogatilo. In ko bo čas za novo pikico, pa upajmo na najboljše user posted image . Sama pravim, da vera je tisto, kar nam noben ne more odvzeti in tudi sama verjamem za vas (čeprav se ne poznamo), da bo vse ok, da boste dočakale svojo pikico...

sa.je - se popolnoma strinjam s tabo, da bomo mogle čim večkrat user posted image , čim bolj optimistično razmišljat, stres puščat v službi (kolikor se bo le dalo) in doma biti kar se da sproščen in pozitivno naravnan. In upajmo na najboljše, da nam uspe čim prej.

oreh - si prav lepo napisala, da je treba ta mesec še ujeti tisti trenutek, sicer bo nosečnost čez zimo in s tem povezane še dodatne zadevščine, od oblačil, obutve user posted image . Mi je kolegica v šali rekla, da če se le da, ne biti noseča čez zimo, ker je res neprijetno glede oblačil, pa ko hodiš v službo, potrebuješ še malo boljša oblačila, ker v trenirki res ne moremo iti... Toda po drugi strani pa, karkoli nam je namenjeno, nam je in bomo sprejele, tudi če bo nosečnost čez zimo. Vse za naše pikice user posted image

Lepo se imejte, pa naužijte se sončka user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 105
26.3.2012 14:43:24   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Jutro,

eko pa da se vam še jaz pridružim. Saj ene me že poznate, ene pa ste nove.
No za tiste k se me spomnete naj povem, da se je pri meni nosečnost končala v 16t :(((
Sedaj se vam pridružim kot navijačica (tako, da kar polivam roza barvo za stare borke, no pa tudi za nove) Srečno. No upam, da me vzamete k sebi....jaz pa sem nosečnost dala na stranski tir in bo počakalo do naslednjega leta.

No drugače sem se pofočkala še v marcu, ker nisem prej opazila, da ste že v aprilu :)

Iskreno sožalje.user posted image Tudi jaz sem lani izgubila sinčka. Če rabiš pogovor mi piši na ZS. Obstaja pa na FB skupina, ki je zaprta, mamice ki smo izgubile otročke.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 106
26.3.2012 14:51:36   
srečki
Sa.je - se kar strinjam s tabo :) No pri meni ni bil problem zanositev...sem obakrat takoj zanosila, pri meni je težava, da ga ne donosim, ker plodek umre. Sem pa še zmeraj optimist, nekako sem se s tem sprijaznila, dala bom vse preiskave čez in naslednje leto akcija. Pa bo kar bo. :)

K_a_t_j_a - hvala. Super ste punce, sem izredno vesela, da ste odprle FB stran...tako, da ti na ZS pišem svoje podatke in bi te prosila, če me lahko dodaš. Hvala. :)))

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 107
26.3.2012 14:56:21   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Sa.je - se kar strinjam s tabo :) No pri meni ni bil problem zanositev...sem obakrat takoj zanosila, pri meni je težava, da ga ne donosim, ker plodek umre. Sem pa še zmeraj optimist, nekako sem se s tem sprijaznila, dala bom vse preiskave čez in naslednje leto akcija. Pa bo kar bo. :)

K_a_t_j_a - hvala. Super ste punce, sem izredno vesela, da ste odprle FB stran...tako, da ti na ZS pišem svoje podatke in bi te prosila, če me lahko dodaš. Hvala. :)))

Kar tako optimistično naprej. Samo tako se boš pobrala. V skupino teh mamic te pa potem lahko dodam a ne?

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 108
26.3.2012 20:21:23   
Kliki
Evo še ena nova borka danes je moja M prišla.

Za na seznam ne pričakujem jo tam nekje po 20.4.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 109
26.3.2012 20:56:02   
curly
Pozdravljene, punce.
Upam, da ste pridne in že user posted image ter pridno delate na user posted image . user posted image
Posebne objemčke pošijam srečki in Katji user posted image user posted image , punci svaka čast za moč in pozitivo!

Mi se premikamo:
Danes sem imela prvi UZ v MB v ambulanti, ker grem ta ciklus na inseminacijo. user posted image user posted image user posted image
Začela sem tudi s Klomifenom, in sicer jemljem 2tbl/dan. V petek grem na 2. UZ in bomo videli, če nam je uspelo pridelati kaj. user posted image

Držim pesti za vse vas, kmalu se spet javim.
Aja pa še pujski za srečo:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 110
27.3.2012 8:35:36   
štrumfek
jutro
vidim da se naš seznam vztrajno polniuser posted image statistika marca je pa res poraznauser posted image
Rozi 55 Moji krči so se prenehali, oz. zelo omilili. Zdaj me samo sem ter tja še mal pošpika, drugač se je pa umirilo.
Witch ura jauser posted image jaz sicer nimam večjih problemov, jih ima pa zato naša miss. ne zaspat, pol pa ne vstat. upam da kmal mineeeuser posted image
Oreh glede oblačil zna bit res problemuser posted image se kr vidim, kako s tisti velikim trebuhom poizkušam škornje zapetuser posted image
srečki počini se, relaksiraj, ko boš pripravljena pa v nove bojeuser posted image
Kiki  user posted image
curly user posted image user posted image jaz močno stiskam pesti, da ratauser posted image user posted image user posted image
zdaj pa čakam da pride kolegica z malim (2meseca) tak,o da se bom malce nacrkljalauser posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 111
27.3.2012 23:05:14   
rozi55

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.4.
Poka (2. krog po laparo)

3.4.
Katte (23.krog/5. po laparo)

5.4.
štrumfek

6.4.
donini
tarinca

10.4.
SILVA
Anonimna user posted image (2. krog)

13.4.
rozi55

16.4.
monsy
Sa.je (6. krog po ss/9. krog)

17.4.
*viva* (x. krog)
Sisley
Lorna4 (2. krog)

19.4.
lillith82 (x. krog)

20.4.
S* (7. krog)
Oreh
Kliki

25.4.
Žabica86 (5. krog)

x. 4.
Tiana
Witch (1. krog po Klomifenu)
curly (x. krog)
Kliki
LittleSun
ela008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 24

NOSEČK: _________

NAVIJAČICE:

user posted image user posted image user posted image

witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 112
27.3.2012 23:17:41   
rozi55
Aloha, bejbe
Dajmo začet mal s čvekalno akcijo, no. Še malo pa bo april, naj bo roza še pa še. Jaz sem sicer imela lani roza april, samo kaj, ko je potem postal še rdeč user posted image Danes sem bila čisto paf, smo imeli sestanek in je sodelavka, ki je sedela poleg mene vprašala, kdaj bova imela še kaj. In potem ji rečem, da sem imela že 2 splava in pol ji je bilo ful grozno in se je opravičila, jaz pa hitro požirat solze in mežikat, groza. Zdaj sem bila pa res prepričana, da sem se sestavila in da lahko govorim o tem, zato me je tale moja reakcija kar šokirala. Potem sem šla prej domov, tako da nisva nič več rekli, upam da bom jutri že trdna kot skala. No, mogoče je pa že bila O, pa je jajčk oplojen in me že hormoni dajejo user posted image
Punce, nič komplicirat zarad cunj, tudi velike nenosečniške bunde se najdejo. Na noge pa ene kosmatene šlapce, pa bo šlo user posted image Tako da, december bo kul user posted image
Curly, super super super za postopek. Naj bo uspešen! Navijam user posted image user posted image user posted image
Štrumfek, si se nacartala? Veš kolk bo šele svojega fino cartat, pa lupčkat pa gledat. Noro lepo, res user posted image
Oreh, sprav se že k nam in nas malo animiraj, pa ne bo dolgčasa user posted image Zdaj si poservisirana in boš šla direkt med nosečke, tako da nam do takrat še nakloni malo pozornosti user posted image
Noč

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 113
28.3.2012 7:54:12   
witch
Čisto mirna je naša tema. Izgleda so vse malo na odklopu.

rozi user posted image user posted image jaz sploh ne morem govoriti o tem da nama ne uspe brez solz. Si pa ne predstavljam kako je šele ko pikico izgubiš. mislim da nihujšega. Tako da ženske občudujem vam. Jaz včasih razmišljam da bi povedala staršem da nama ne supe. Pa sva se pogovajala da to pa je najina stvar. In si res ne predstavljam kako bi govorila z njimi o tem stvarh.

štrumfek tudi mene je prišla obiskat kolegica, ampak s 3 mesece starim dojenčkom. Sva se prav lepo nacartala in sem bila kot v sedmih nebesih user posted image Moj nečakec šiba proti prvi svečki in nič več mičkeni dojenček user posted image

Drugače pa predvidevam da je moja O mimo (čeprav se pri meni nikoli ne ve). Se pa psihično pripravljem spet na neplodnostno. Zdaj proti koncu aprila imam pregled spet. In je prav strah kaj bo sledilo naprej. Klomifen za zdaj ni bil uspešen. Itak pa sem še v krogu po klomifena in mogoče se pa le izkaže user posted image Sva pa pridno slončkala po setvenem koledarju user posted image user posted image Saj veste tisti teden ko je plod. IN takrat bi naj bila O, tak da mogoče bo pa po koledarju plod dobro rasel user posted image

Mene te dni spet daje neka žalost. Faks stoji, ni dojenčka, nič ne naredim za sebe. Kolegice imajo otroke, delajo izpite, shujšajo do amena, isto sestra. Jaz se pa učim, pa učim pa ne naredim izpita. Pa slončkam in slončkam pa ne naredim otroka. Pa pazim kaj in koliko jem, pa ne shujšam. Sestra se pa baše pa ji kile grejo kar dol. Saj sem vesela za njih. Za vse. Ampak me vseeno razjeda. Se res vrtim v enem začaranem krogu neproduktivnosti. Prav želim si da bi šlo nekaj na bolje. Ne vem kaj je to za ene negativne energije nad mano.

Punc še malo pa bo APRIL user posted image in že komaj čakam kateri bo prinesel plusek user posted image Močno upam, da vsem user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 114
28.3.2012 8:35:35   
Sa.je
Hei bejbe!

Kako ste danes?
Je že sredauser posted image še malo pa bo spet vikenduser posted image
Joj kako hitro gre čas, že kr april bo...to je noro!

Witch vem kaj misliš. Tudi jaz imam občutek včasih občutek, da mi nič ne gre po načrtih.
Moramo verjet, da bo tudi za nas prišel dober čas, ko se bo vse odvijalo po načrtih. Sigurno bo, boš videla. user posted image

Midva tudi že pridno user posted image vsak drugi dan in upava, da tokrat le pridelava user posted image user posted image
Ta mesec sva začela spet piti maco, jo kar v kosmiče zmešam zjutraj in še kar gre dol. Sicer sem si kupila tudi O teste, vendar jih ne bom uporabila, ker se mi je ta mesec končno uspelo res sprostit in ne bom zdaj šla delat teste, ker se bom spet samo še bolj obremenjevala.
Tudi dnevov tokrat nisem šla nič štet in preštevat. Bova raje kar lepo cel mesec, vsak drugi dan in ma, da se primeuser posted image

Še malo pa bo naš mesec! Zdaj pa vse zgrabit svoje moške in veselo user posted image , da bodo decembra porodnišnice nabito polne. user posted image user posted image

jaz polivam roza barvo za april in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image
za srečo in seveda držim pesti in navijam za vse nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 115
28.3.2012 8:44:15   
štrumfek
je pa res zelo žalostno tule gor user posted image   punce saj vem da je sonček, ampak dajte no.... come backuser posted image

rozi 55 sem se nacartala user posted image sama sem že skoraj mal pozabila kako je to finouser posted image moja bo letos že 3 in redki so trenutki, ko bi se ona cartalauser posted image   Jaz vas vse, ki ste morale čez splav neverjetno občudujem. Sploh si ne morem predstavljat kako moč in pogum zmorete, da se prebijete skozi.... 

witch pridejo taki dnevi... Ko sploh neveš kako naprej, da bi stvari šle na boljše...stres, neuspeh, razočaranje... vse to vodi v brezno brez dna... še predobro vem kako ti je... kot bi opisovala mene... samo se nekako poizkušam prepričat da boo bolje, mora bit... sicer je meni malo lažje ker že imam eno pikico doma... ampak mi zato ni nič manj hudo, ker do druge nikakor ne morem.... Pri Taji je ratalo v prvo.... zdaj nas je pa tale pošteno presenetu z čakalno dobouser posted image jaz pravim da bo fantekuser posted image
ampak za vsakim dežjem posije sonce in tudi za nas bo... je pač trenutno obdobje z malo več dežja, sam tud sonček se že sveti... počasi. počasiuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 116
28.3.2012 11:26:09   
Sa.je
Kje ste vse čvekice?? user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 117
28.3.2012 12:29:42   
oreh
sa. je jaz se tudi to sprašujemuser posted image

rozi hvala za povabilo, a ne bom še animatorka, bom še nekaj časa bedatorka (jamrajoča babnica). sem bila s kolegico in njenim dojenčkom na kofetu v lokalu, ki zgleda privlači nosečke in vozičke, le en vsakodnevni pijanček je visel ob šanku, drugače je pa bil v zraku hcg hormon. za pop****it!

no, ampak mi je pasalo, saj sem spet prišla do spoznanja, da nima smisla se žret in se mučit in v slabo voljo spravljat, saj na tak način ne bom pripomogla k večjim možnostim za zanositev. sam kva k se pol najde kaka taka nosečka, ki te začne spraševat, zakaj pa vidva nič ne delata na otročku, to je pa res najlepša stvar, ki se ti lahk zgodi.... mi je blo žal, da nisem šla mal prej pomagat pijančku šank podpirat.

no, sem take volje, da bi zdej nahrulila prvega ki gre mimo, tako, da naslednja faza, pa je prebujenje in ponovna pozitiva, upam.

rozi jaz pa mislim, da je prav, da si ji tako rekla, boš vsaj manj takih vprašanj v prihodnje dobivala. nič pa ni narobe, če ob tem jokaš, saj je boleče in jok je le posledica čustev.

witch, morda ti misliš, da ti nič ne gre, o pa ti gre!! samo ozri se okoli sebe in boš videla, da je kar nekaj pozitivnih stvari, ki si jih ti naredila, kaj pa preostalih 47 izpitov, pa vajin odnos, pa tvoja moč....  vem, vem, zlajnane misli.
mene je tudi razžiralo kaj sledi v neplodnostni, pa je rekel, da pri pco po klomifenu laparo, nato če ne rata umetna.

danes bi pa res vse v 3pm poslala in šla na skalco ob morje sedet ter srkat kavico in pivičko. še katera?

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 118
28.3.2012 12:41:10   
srečki
Oreh en prav lep pozdravček :) in user posted image da boš boljše volje. Ne sekiraj se preveč zaradi drugih škodi lepoti pa še sebi sama dan pokvariš. Boš vidla tudi tebi bo sonček posijal.

Lep dan punce

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 119
28.3.2012 12:42:50   
štrumfek
oreh jaz grem zraven...
veliko raje kot zdajle, ko tko lepo sonček sije na šiht.... bljak... ni mi do šihta dans... sploh ne... ampak... moram ni kej user posted image pridne bodite pa še zame mal uživajte na sončku

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 120
28.3.2012 12:53:00   
srečki
Sem šele zdaj malo za nazaj prebrala :)

Rozi55user posted image user posted image nisem vedela da si imela 2SS. Ampak probaj preboleti, dvigni glavo in gasa naprej. Veš ko te pa kdo vpraša...pa vrjetno vpraša, ker ne ve. Ne smeš vzeti to za slabo. Vem, da je neprijetno amapk tako je.
Držim peste fejst in ja boš vidla v 3 gre rado :)

Witch naj samo povem, da to ni nič sramotnega če poveš svojim staršem, da vama že kar nekaj časa ne uspe. Danes je na žalost že to normalno (pri meni vse vedo, da sem imela 2SS- doma, v službi in vse naše stranke, prijatli...je zelo neprijetno) pa vseeno grem z dvignjeno glavo naprej.
Ti pa pošiljam user posted image user posted image za srečo, da čimprej zagledaš +, kar se tiče pa ostalih zadev, se bo tudi uredilo (vse nam pa tud ne more iti kot po tekočem traku ane?) SREČNO

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 121
28.3.2012 12:57:03   
Sa.je
Oreh jaz grem zraven, prinesem 6-pack piva user posted image
Kaj si me zdaj spomnila na morje, komaj čakam, da grem malo... nisem bila na morju že od maja lani, ko sva bila na poročnem potovanju.
Ga že kr voham user posted image

Ma, mene tudi obkrožajao same nosečke in mamice z vozički, cel kup jih jeuser posted image še v sanjah me pregnajajo user posted image
ne, res...vse prijateljice so noseče. No, jaz se jim pa upam, da po hitrm postopku pridružim. user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 122
28.3.2012 13:19:11   
Kliki
kaj jezdej to punce nič ne čvekate čakate marčovske čveke?

No pri nas čakamo na tisto pravo M ne samo na izcedke in potem da se odpravi in da z mojim user posted image začneva na polno user posted image . Sva imela včeraj že 7obletnico in me je peljal na kosilo. Sem bla ful vesela. Po drugi strani pa tudi žalostna ker še nimava user posted image . Ampak me je potolažil da tudi to pride in upam da še letos.

Oreh a me vzameš sabo na skalco kavico inpirčka srkat?

witch joj ko bi vedla da te jest zelo dobro razumem kako ti je. Saj bo bolje in bo tudi za nas posijalo sonce.

Sa.ja upam da vama rata.user posted image user posted image Ma pusti te O teste k itak ne pomagajo nič razen da evrčke stran mečemo.

Rozi55 pa naj vejo sodelovke. Potem dobivaš man neprijetnih vprašanj.Sicer pa vas vse ki ste imele SS in ste se tako hitro pobrale občudujem, ker vem da ni hujše bolečine kot ta da izgubiš pikico.
Pogumno naprej.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 123
28.3.2012 13:42:45   
tamala86
Punce kaj je to...upam, da vs v maju pol tok ne bo...da boste na drugih forumih...o bušiju čvekale...
vse tiste, ki ste imele SS, še predobro vas razumem...jaz sem imela la ni 1 SS in 1 IMN...prva pikica bi bla stara že tri mesce, druga bi pa prišla poleti...pa nič...zdj greva pa na IVF pri Reševi...sm upala, da se vam bom pridružila pri ne-čakanju M v aprilu, pa ne bo nč iz tega...
Z dragim morava opravt še ene preiskave in ker nama gre finančno bolj slabo, si ne morva privoščt samoplačniško ampak morva čakat do konc aprila, da pride dragi na vrsto...pol pa izvidi, pa Reševa, pa konzilij, pa...in en, dva tri bo maj kle, pa če tkrt ne začnemo, bomo pol šele jeseni, ker junija gremo na morje, kokr vem pa poleti ne delajo...tko da sm fuuuullll žalostna...čeprou vsi pravjo kam se nama mudi, ker imava doma že najino rožico, ki je prejšnji teden praznovala drugi rojstni dan, sam men je vseen ful hudo zarad vsega in si nadvse želim še enega...če ne greš čez to ne moreš razumet...
Drugač gre pa tud vse narobe...pr mojmu nimajo dela, tko da bojo že tko mejhne plače še znižal, jst nimam službe, no vsaj diplomo bom napisala do poletja...tko da upam da tud služba bo...karkol grem delat sam da je neki...upam da se poštima vse pr ns in pr vs...
VVVVVVVVVeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkk nosečk v aprilu...polivam roza!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 124
28.3.2012 13:52:31   
rozi55
Ola bejbe,jaz pa uzivam ob morju na kavici in ni 2x za rect,da si ne bom se enga pira nudla :) sicer imam pol G,samo mogoce bom pa po mizi usekala in nardila red :) a pride katera na cvek? Samo opozarjam, ce ni vozicka je pa trebuh :D Kje so penzionisti? :D
Hvala za vse lepe besede in skrb. Ma meni ni problem govorit o tem in vecina tk ve, tudi v sluzbi, zato me je vceraj ful presenetilo, da mi je slo spet na jok. In cajt je bil cisto mimo, nauk zgodbe- ne klepetaj med sestankom.
Tole tipkanje je naporno, posiljam morski pozdravcek

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?