|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
8.10.2012 18:04:00   
RozaRoza
Pozdravljene sonosečke...

Še 3 dni službe, potem pa porodniška... user posted image Takrat se bom intenzivno lotila pranja in likanja oblačilc, pa nakupovanja vsega manjkajočega za našega user posted image ...
Ali že oz. še bo katera hodila na akupunkturo pred porodom? Jaz resno razmišljam o tem... Imam še sicer dva tedna časa, ampak pravijo, da zna zelo pomagati... Kaj pravite? Kakšno pa je vaše mnenje o epiduralni?

Lepo se imejte in uživajte...

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
8.10.2012 20:14:50   
ursikaa83
RozaRoza moja soseda ima en mesec staro punčko in je bila na akupunkturi..in pomagala ni NIČuser posted image ,PRAVI PA DA EPIDURALNA JE OK......jaz sem pa danes tak čudna,cel dan imam že trd trebuh tak napihjen,zdej se je še pa tamala zbudla pa direkt v rebra user posted image hodim kot da imam jajčka med nogamiuser posted image ,res smotan občutek,sem pa v 34 tednu,upam da me ne bo kaj prehitelouser posted image pa še mojga ni cel tedenuser posted image kateri od vas tudi tko trebuh otrdeva user posted image

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
8.10.2012 22:41:23   
komarka
Uršika,upam da še nekja tedno, predvsem pa tegale ko si "sama" lepo počakaš doma. Držim pesti. meni kr 2dogaja" če grem na daljši sprehod ali hitreje hodim, kaj dvigujem tamalo... Sem sicer dva tedna pred tabo ampak vseeno bi rada šele novembra rodila. Mene sedaj tolaži misel da se matrenca pripravlja kar je načeloma dobro, ap kr gledam da vsak dan počivam....

epiduralna ne vem, js se pa tega bojim ko ne vem kaj...res ne bi reskirala in se dala šikat v hrbtenico... mogoče zato ker sme živela s tertraplegičarko... Sicer pa se da it na pogovor z anastezistom glede tega v okviru matreinske šole, a ne? Pa tam lahko več vprašaš in upam zveš o tveganjih in prednostih...

Nočko!

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
9.10.2012 7:41:18   
Vivaldi
Rozaroza, kar pojdi na akopunkturo, če imaš občutek, da te bo razbremenila - kar nekaj puncam je zelo pomagala, nekaterim pa seveda ne, ampak veliko je tudi, koliko si v glavi pripravljena. Jaz sem vzela knjigo v knjižnici (Avtogeni trening) in bom poskusila "meditirat" v tej smeri (konkretno: občutek bolečine pretvarjaš v občutek toplote - pri hudih migrenah sem nekaj podobnega enkrat samoinciativno poskušala in se mi je zelo obneslo).

Ursika, če še ne bi rada rodila,res čim več počivaj, ker tako sem se jaz zadnjič počutila, potem so me pa obdržali v P. Zdaj me sicer tudi sem pa tja kaj tišči, ampak je čisto drugi občutek. Tudi jaz sem imela takrat občutek, da imam že vse med nogami, in verjemi, občutek ne laže! Ko se boš začela zelo odpirat, tega ne bodo mogli več zaustavit, lahko se tudi povečajo popadki in boš šla rodit... Jaz bi na tvojem mestu šla v P na pregled ali pa vsaj k svojemu G - je ap trapasto, ker nekateri pregledajo MV samo od zunaj (G) in zgleda zaprt, z vaginalnim UZ pa lahko pogledajo, če se od znotraj začenjaš odpirat (tako je bilo pri meni) - če bi bil kakšen manj natančen G, sploh ne bi tega preveril in bi me poslala domov, češ da je vse ok, in jaz bi garant rodila. Jaz sem morala potem ves čas počivat oz. vsaj 2 uri dopoldne in 2 uri popoldne. Če še nisi na bolniški, si jo zrihtaj, in se ne sekiraj, da si "lena", ker se z vsem tem krčenjem utrudi tudi otroček.
Uf, sem ti naložilauser posted image Saj pravim, dve možnosti sta - če bi šla rodit, ni treba počivat, sicer pa zelo resno (počivanje ne pomeni, samo še tole pospravim user posted image ).

Epiduralna
- vsaka se odloča po svoje, ampak jaz je ne vzamem za noben denar; tudi tukaj na forumu kar nekaj punc piše, da potem v ključnih momentih niso nič čutile, niso mogle potiskat, otrok se skoraj zaduši v P kanalu in potem ga vlečejo ven vakuumsko... Ok, saj ni rečeno, da je tako, ampak meni se zdi, da še ni toliko doterana metoda, da bi jo jaz kar brez skrbi vzela. Kot je rekla babica: Pred iztisom, ko so popadki, ne gre toliko za bolečinokot za raztezanje, neprijetno antegovanje, tiščanje... Sam iztis je vrhunec, ko je res vse napeto, ampak traja v povprečju le nekaj minut, potem pa je vsega konec. Pri EA pa se je zgodilo, da so bile punce še po 14 dni neuporabne, z groznimi migrenami, mož je moral rihtat njo in otročka... Meni ne odtehta. Je pa res, da če te je tako zelo noro strah poroda, je verjetno bolje z EA, kot pa mučenje brez. Jaz je uglavnem ne bom vzela.

Jaz sem se tudi danes zjutraj zbudila tako čudna, pa ne vem, a so me samo plini napihovali, ali je bilo še kaj drugega... Joj, jaz res že komaj čakam. user posted image Danes še do konca zlikam in potem smo čisto ready. No ja, neke omare s papirji so še za pospravit, ampak hm... user posted image user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
9.10.2012 9:47:23   
aajda
Hoj.

Jaz sem imela po porodu tudi VIR 80, si sploh ne znam predstavljat, da bi imela kakšne druge. Sem pa na Tosamini strani našla vložke, ki so namenjeni takoj po porodu, so sicer res ogromni, ampak saj takrat rabiš takšne, so pa iz čistega bombaža.user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
9.10.2012 10:47:31   
miškicapiškica
Aajda, te ta velike vložke sem jaz kupila za po prvem porodu. Ene tri sem imela. Res so ogromni. Sem jih imela za ponoči. So se čisto fino obnesli. Niso pa nujno potrebni. Pri ta drugem porodu jih nisem kupovala. So bili Vir 80 čist zakon. user posted image

Vidim, da že vse veselo pričakujemo svoje otročke. En bi jih kar čim prej, ene bi še malo počakale. Jaz sem ena tistih, ki bi še malo počakala, ker imam še praktično vse za pripravit, pa saj tudi dete še ni donošeno. Stene so prebarvane, pomito je, zdaj pa počasi sestavljanje posteljice in zibke,..... cunjice, kozmetika,....
Komarka, mi bomo kar lepo v vrtec hodili, ko se bo družina povečla,oziroma bosta otroka doma, ko bo mož koristil očetovski dopust, pa med decemberskimi prazniki. Dojenček je itak nekako naravno zaščiten pol leta. Potem bo pa itak že pomlad in manj bolezni. user posted image Upamo na najbolje, pa preventivno krepimo imunski sistem z matičnim mlečkom.

Čajčkat sem začela, presredka se moram pa tudi lotit....

(odgovor članu aajda)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
9.10.2012 11:24:26   
44gatti
Lep pozdrav vsem. Še 31 dni do konca!!! user posted image user posted image user posted image Kr ne morm verjet! Vsi so mi govorili, kako bo hitro minilo, pa je res! Trebuh (hvala bogu) nimam ful velikega in me ne ovira preveč. Dojenček pa je baje kr velik. En mesec nazaj na pregledu je to potrdil tudi ginekolog. Jutri imam spet pregled in ga bom prosila, da ga še 1x izmeri. V družini smo imeli res velike dojenčke, pa bi se rada "mentalno" pripravila, če bom morala tudi sama rodit 60cm fantka!!! user posted image
Kar se tiče epiduralne, sm jst tudi proti. Morm rečt, da nimam visokega praga bolečine, ampak ne bi rada riskirala, da bi šlo kaj narobe. Poleg tega, plačat 180€, da mi jo dajo... ne vem, no...
Doma imamo vse pripravljeno. Le še par stvari morm še zlikat. Pa kupit še nekaj malenkosti. Mam eno vprašanje, kar se tiče čiščenje popka. A ste ve že kuple fiziološko, alkohol in gaze? A mislite, da jih dobim v dm-ju? Kjre ste ve nabavle?
Glede vloškov pa sm tudi jst kupla Vir80. So se mi zdeli res najmehkejši!
Spim zaenkrat še v redu user posted image , z blazino seveda! Energije imam sicer vedno manj, ampak mi še rata kaj postorit ali kam it.
Sm brala v baby book-u, da ima dojenček vedno manj prostora za miganje in da zato se čuti vsak njegov premik. No, včeraj je bilo res tako! Non stop, cel dan sem ga čutila. Proti večeru pa mi je "zaplapolal" trebuh!! Ful smešen občutek user posted image V tem času naj bi šteli premike... meni jih zaenkrat še ni treba, sej pravim, da skos miga! user posted image
Drgač sem ena med tisimi, ki komi čaka, da se rodi!!! Me že toook firbc matra, komu bo podoben, kakšne prstke, laske, očke... bo imel user posted image user posted image user posted image Bi ga že celega polupčkala in razkazala celemu svetu user posted image
Naj pride, ko bo čas... ampak bi rajši, da se rodi oktobra user posted image
Uh, sm se razpisala! ;) Držmo pesti skupaj še te zadnje tedne, pol pa bomo držale naše otročke user posted image

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
9.10.2012 12:17:19   
Špelička
Pri nas je še točno en mesec do PDP. Joj kdo bo še zdržu tok časa, jest bi že kr mela dojenčka!

44gatti jaz že imam fiziološko in sterilne zložence za popek, vse sem dobila v DM-ju.

Že en teden pijem malinov čaj. Jutri imam zopet pregled, komaj čakam! So kateri že delali CTG?

Drugače se počutim super, edina stvar, ki me mori je, da še vedno nimava vozička. Naročila sva ga že 2 meseca nazaj, vsak teden klicariva in teživa in vsak teden nama obljubljajo, da naslednji teden bo pa res. A naj še čakava ali naj greva kam drugam kupit?? Saj časa je še veliko, ampak kaj pa, če tudi čez en mesec še vedno ne bo user posted image . K sreči nisva še nič plačala.

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
9.10.2012 12:52:40   
Vivaldi
Špelička kje pa sta naročila voziček? Jaz bi jim kar zatežila, da bom šla drugam, sploh če ti ne pojasnijo, kaj je, pa še popust naj ti dajouser posted image Pišuka, jaz sem tudi vedno tiho, potem pa pri možu, ki dela v trgovini, vidim, kaj vse ljudje dosežejo - brez računa jim po pol leta menjajo blago, samo zato, ker ljudje na upravo kličejo?user posted image So pač taki časi, da se moramo vsi potrudit za svoj denar, in če se trgovci ne mislijo, bomo šle pa nekam drugam, ne? Saj nas že tako zadosti odirajo, sploh nosečke in mamice. No, vsekakor upam, da čim hitreje rešita zadevo in hitro sporočiš, da ga furaš po dnevni sobi.user posted image user posted image
Jaz sem pa danes res tako čudna, sem šla malo brat znake za porod, pa piše, da naj bi nas takrat kar nosilo od energije, jaz pa že ležim celo dopoldne (in vmes grem kaj na net, ko se na kaj spomnim), pa nekaj čudno me v mehur tišči, sem že mislila, da mi bo v hlače ušlo!user posted image user posted image user posted image

Uživaje v pripravah in božanju!user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
9.10.2012 15:20:40   
komarka
JOj, Vivaldi se moram prav smejat pri tvojih izjavah in smeškotih..js si tud šparam še tiste fascikleza uredit če bom slučajno čez rok in ne bom vedla kam se dat :-)

Čakanje na voziček, ma js bi zatežila vsaj da povejo ne dobre razlog zakaj ga še ni... in probi dobit popust, da se malo odkupijo..še vendo bolje za njih malo manj profita in voiček prodajo kot da ga greš kupit drugam..To ej res bedno, k sta ga že zbrala pa vse... NO držim pesti.

Vivaldi, hvala da si naštela še raloge oz možne posledice EA js kr pozabim kaj vse je možno... Zanimivo da, pretvoriš bolečino v občutek toplote... Js se spomnim d ami je blo najlažje k sme bila v kadi in sme se polivala z vodo in mi je pljusk vode čist odnesel misli...pa se je res hitro dogajalo...

vložkijs mam pa slabo izkušnjo z Vir80, se mi je prijemalo na rano, tk da bom sedja iskala kake druge boombažne..morajo bit pa res mehki in vpojni..aja pa js sme si vedno spodi dala enega "umetnega", da sme ga zalepila na hlačke in da ni šlo skozi, potem pa bombažne gor...

MIškicapiškicakoliko starega otroka pa imaš? jaz se tudi precej nagibam k temu, d amalo uajmemo ritem preden se zaćnejo prazniki in bomo tako dva tedna skupaj doma... Hvala za mnenje. V kakšni obliki pa jemljete matični mleček?

A katera razmišlja o tem da bi uporabljala nosilko(sling ali kaj podobnega) za otročka... MOja oba sta se ful rada nosila, edino js sem imela potem problem pozimi kako naj se oblečem da bo kolikor toliko praktično...

V čem mislite da bo spal novorojenček? Kja imate rpipravljneo? kakšno košaro, zibko, kr otroško posteljico...enkrat sme nekje videla hamak za otrokča(visečo posteljico) in se mi je zdelo zanimivo... Kaj znano?

No dost vprašanj, gre po otroka v vrtec :-)

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
9.10.2012 16:01:34   
Yndyra
Pozdravljene punce!!!Vidm da se pridno pripravljate na prihod naših user posted image .No jaz sem bila prejšnji petek na zunanjem obratu,ker se najin user posted image očitno zelo dobro počuti sede na ritkiuser posted image .Jutri mam pregled pri svoji G. in upam da je ostal v glavični vstavi da ne bo treba ponovit vsega še enkrat....Ma katera s tem kakšne izkušnje?

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
9.10.2012 16:40:53   
me83
Yndyra in kaksne so izkusnje z zunanjim obratom? Je hudo? Moje je tudi se vedno v precni legi,... Upam, da se obrne, nekaj casa se sicer imamo user posted image

(odgovor članu Yndyra)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
9.10.2012 16:49:31   
Yndyra
Meni so ZO delali v kranju in sicer v 34 tednu-uspel je v prvo brez jemanja zdravil za zmehčanje maternice.Tako da sem naslednji dan odšla domov.Obrat je bil pri meni hitro končan-2-3 minuti-boleč???večinoma neprijeten na čase boleč,ampak hitro mine.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
9.10.2012 17:53:31   
miškicapiškica
Yndira, super, da je obrat uspel. Upam, da se ne obrne nazaj. A to se pogosto zgodi?

Me83, ti kar verjemi, da se bo user posted image obrnil. Meni se je moj user posted image šele v 38. tednu sam obrnil in ostal do rojstva potem z bučko navzdol obrnjen.

Komarka, moja sončka sta 3,5 in 5,5 stara. Jima pa dajem od Medxa matični mleček za otroke Junior -- v mini stekleničkah. Ga vsak dan z veseljem na tešče požlampata. Bomo naredili trimesečno kuro. Sta pa kot dojenčka tudi oba uživala v slingu, tako da bo sigurno tudi v zdaj v uporabi. Pozimi daš pa samo bundo čez, pa je, tebe greje spredaj otroček, pri njegovem hrbtu daš pa volneno dekico pred blago slinga, pa ga ne bo zeblo. Itak je toplo oblečen. Meni se zdi zadeva silno praktična in krasna tako za otročka kot za mamico.
user posted image bo pa v zibki spančkal na začetku, malo kasneje pa v posteljici.

Špelička, vidva pa res že malce dolgo na voziček čakata. user posted image Upam, da ga boš imela kmalu doma, od tega ponudnika ali od drugega.

(odgovor članu Yndyra)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
9.10.2012 20:08:29   
komarka
MIškicapiškica o imate pa podobno razliko kot mi, le da sta mojedva eno leto mlajša... Kako boste pa organizirali vožnjo v vrtec in iskanje? A gretse lahko peš ali z avtom?

Ja men je bil sling tud super, no mogoče sem malo rpeveč komplicirala z oblačili, sploh pri prvem ki je bil pozimi nošen...

Yndyra držimo pesti da dete ostane obrnjeno na glavo!

Nočko nosečke, naj n ebo predolga...(noč namreč)

Neposredna povezava do sporočila: 1815
9.10.2012 20:33:27   
ursikaa83
hej punce..naša je bila tudi v 32 tednu baje že objena z glavo dol,zdaj pa že 2 dni čutim nogice na levi strani,ko jo pa cuka pa na desni,tako da zgleda se še ni čisto odločla kje hoče bituser posted image ,drugače sem danes malo boljše ,pa tudi trebuh i več tko trd....zgleda sem neki takšnga pojedla....čajčeka sem si že kupila(malinovi listi)počakam še slaba 2 tedna pa ga začnem piti ,potem pa ima da to delujeuser posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
9.10.2012 21:22:22   
44gatti
A malinov caj res deluje?

Neposredna povezava do sporočila: 1817
9.10.2012 21:31:21   
ursikaa83
upam da deluje user posted image

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
10.10.2012 9:09:58   
DanaBanana
Punce, moram rečt da ste me prepričale glede pitja malinovega čaja - grem še danes v lov.. če bo pomagal super, če ne pa itak nimaš kej.. filing je pa vseeno boljši če vsaj poskusišuser posted image

Služba - še ta teden..user posted image  potem pa veselo pričakovanje našega prvega otročka.. moram rečt, da me je nosečnost čisto spremenila - oz. spremenila moj pogled na user posted image .. komaj čakam, da ga pocrkljam še v naročku.. po trebuhu se itak skoz božam neki..

Glede počutja pa moram rečt, da sem se po tisti virozi končno okrepila in se sedaj počutim kr supr.. je pa trajalo 2 tedna, da sm pršla nazaj na prejšnjo energijo.. sm se pa včerej že ustrašla k me je začel nekaj kuhat, pa je k sreči minilo.. upam da zdržimo brez prehladov, grip in podobnih jesenskih nevšečnosti..

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1819
10.10.2012 9:17:34   
Izabelina
uf, danes noč za jo stornirat user posted image najprej sm pol noči misnla, da bomo šli kr rodit (bolečine, kot popadki, ki so bli kr periodični), križ me boli itak za umret, drugo polovico je pa moja prvorojenka zakuhala in sm sam okol nje hodila (vročino ma pa kašlja k tahudi kadilci, prou tist mokr dražeč kašelj)... da je pa bla mera polna bi pa mojga najraj kr zbrcala v tazadnjo, mirno spi in smrči in potem ves začuden zakaj sm sitna user posted image

tok vprašanj na katera bi rada dala svoj pogled, da sploh ne vem kje začet:

-EA, ne vzamem, ker hočem čutit kdaj pride moje dete na svet, plus vsega, da se na smrt bojim igel... brrrr, noben me ne bo nikamor špikal, če ne bo za življenje rešit!

-sling, najbolši nakup v prvi nosečnosti, imam še pouch tudi super, zdej bo sigurno to laufalo na začetku, še posebi, če bo sneg in se itak z vozičkom ne bo dalo okol, pa ful mi je bolj priročno malčico zvezat in it user posted image tavečja se še zdej kdaj nese notr (no js je ne morm zarad ogromnega trebuha) pa je 2 stara...

- malčica bo spala najprej v košku v katerem sm spala tut js in še enepar pred mano in za mano, jogi smo 2 leti nazaj nov kupil tko, da to je rešeno... potem pa v posteljico, pri tavečji se je supr obneslo tako, upam, da zdej ne bo čisto drugače...

em, to je to zaenkrat, morm it animirat malo, da ne bo preveč divjala glede na njeno kašljanje in vročino...

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 10.10.2012 9:18:12 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 1820
10.10.2012 11:55:56   
miškicapiškica
Drage user posted image , ste si že ogledale ta zanimiv posnetek na Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=nv3-74EFtWQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gYPfrf2aU-Q&feature=related

še tole
http://en.wikipedia.org/wiki/Dunstan_Baby_Language

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
10.10.2012 11:59:51   
miškicapiškica
Komarka, mi bomo v vrtec in iz njega kar peš hodili. Na začetku bo pa po vsej verjetnosti zjutraj očka avto-taksi.

Neposredna povezava do sporočila: 1822
10.10.2012 15:04:33   
Špelička
Brrrr kok je danes mraz. A kje že kurte? Se bo treba kr doma držat, jest nobene jakne ne morm več zapet user posted image .

Jah glede vozička sva res nesrečna. Bom dans mojga naterala, da spet pokliče, jest se ne smem nč razburjat ane. Vozek je že bil v trgovini pred 3 tedni (to je bilo na termin), ampak so poslali napačno barvo in od takrat naju nategujejo. Zaenkrat sva dosegla zastonj poštnino, vidim, da bo treba še kaj iztržiti. Naročila sva ga v Lux 4 kids na priporočilo kolegice, ki je ful zadovoljna z vozičkom iz njihove trgovine in je nanj čakala 5 dni!!

Za malinov čaj ni dokazov, da res deluje, ampak jest se dobr počutim že, če ga pijem. Če verjameš, deluje user posted image .

Najina bebica bo najprej spala v zibki, ki prehaja iz roda v rod, potem se selimo v posteljico.

Še vedno se super počutim, nič sluha od pritiskanja dol ali popadkih, zgleda, da nav naša pupika nč prehitevala. Danes sem imela pregled in UZ, dojenčkov trebušček je ok, rast poteka po krivulji. Edino mami se je spet poredila user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1823
10.10.2012 15:16:29   
ursikaa83
Špelička vidim da mama iste probleme glede jakneuser posted image nobena ne gre skupuser posted image ,vzuni pa res nekam mrazzz brrr,bomo kar v posteljiuser posted image ,drugače pa imam jaz tudi vozek lux4kids z nemčije in je tok fajn da ga ne zamenjam za nič,športn ,hude felgne.....user posted image ,sem ga pa tud dobila mislim da v 4 dnih na naslov v nemčiji od datuma noročitve..je kr hitro šlo,nevem kaj mučkajo pri vama tk dolgo,moj vi že popizduuser posted image ,le rukni jih da se zbudijouser posted image ,jaz imam v petek spet ginekologa,upam da je vse ok,maliko sem začela zdaj malo manj čutit,no ko se zbudi mi zruka vse rebreuser posted image drgač soe je pa malo umirila zdaj...še malo pa bo 35 t tuuser posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
10.10.2012 15:41:36   
mumy11
Oj!
Nas že tudi malo zebe, ampak v hiši ni sile, peč nam pridejo montirat šele čez vikend in upam da do takrat ne bo hudega mraza user posted image , voziček mamo tudi mi lux4kids, sicer sem ga dobila ampak je bila kolegica z njim zlo zadovoljna, pa svakinja ga ima tudi in nima pripomb, tko da imamo na razpolago dva modela v dveh barvah za šminkiranje user posted image . Mi smo danes imelo kontrolo v Apn, naredili so mi ctg, sestra na ctg je imela slab dan user posted image , malo je zatežila ker nisem zajtrkovala, da je zato bebi zaspan, pa da ctg ne bo vredu....., da bomo verjetno mogli ponovit, kr neki...., na koncu pa pravi zdravnica da je vse v najlepšem redu user posted image user posted image , kontrola ponovno čez en teden. Sedaj malo počivamo, ker je vreme zanič.

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......