adrenalinka
|
No, je že malo pozno, pa se vseeno lahko še jaz javim, da nas bo še malo več na kupu :) Včeraj so mi na UZ rasti dokončno potrdili, da bo punčka. Sva tako firbčna, da nama je čakanje do poroda nepredstavljivo. Prav občudujem vse take, ki jim to uspe. Pričakujemo jo 14. 11., naj pa bi bila malo večjih dimenzij - kot njena mami torej. Okrog 4 kg, vlka bučka in dolge noge :) Mi je rekla "ampak to bo zate mala malca", pa me s tem ni prav nič pomirila :) Sem pa vesela, da sem jo, kljub temu, da sem v 30. tednu, lahko vsaj s profila videla v 3D. Čarobno ja. Smo imeli srečo, da se je ravno malo obrnila. Se je ves čas tako tiščala z obrazkom v posteljico. Pa da potolažim še katero v pdoobnem položaju - pripravljenega ni še prav nič :) Za voziček sem se odločila po konkretni raziskavi in ugotovila včeraj, da ga ne morem stlačit v avto in da se moram zadovoljit s precej bolj pomanjkljivimi jajci, avta pač menjavala zaradi tega ne bova. Čeprav sem že imela idejo, da bi vseeno vzela željenega, pa če bi ga nekaj časa on zlagal notri (s kolesi gor in dol itd.), bi mogoče sprovocirala večji avto . Ma samo nisem tako žleht. Bom že nekako pogoltnila :) V glavnem... Vse skupaj nameravava popedenat ta mesec. Da naju kaj ne prehiti :) Sem pa drugače ravnokar s šole za starše. Moram priznati, da mi je všeč in je zanimivo. Predvsem me je presenetilo to, da je bolj uporabno, kot sem pričakovala. Saj bereš po knjigah pa revijah pa forumih pa itd., ampoak je tole le malo drugače. Praktičen vidik mi je res všeč. Pa to, da se ne greš tja dolgočasit, ker pred tabo ne stoji kak suhoparen in dolgočasen predavatelj. A že vse veste, kako nameravate speljat dan D? Msilim... Okvirno kaj si želite in kje in tako naprej? V moji glavi je precejšnja zmeda. Kar nekako se ne morem lotit poizvedovanja, kot da bo to tudi dan D odrinilo še malo naprej :) Po drugi strani pa tako težko čakam, da jo vidim in primem, da je že nezdravo. Samo zakaj hudiča ni nekoga, ki bi to naredil namesto mene. Jaz nosim 9 mesecev, ti pejt pa rodit, pa je, pa smo zmagal Še podatki za na un seznamčič... Čisto me je presenetilo, da nas je toliko. Lepo, res. adrenalinka, 27, 1 , 0 , Vrhnika, LP vsem na vašo stran... Pa mirno noč in dober spanec. Že ne vem več, kaj to je :)
|