|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
2.9.2012 16:32:22   
44gatti
Evo, sm že nazaj. Pomirjena a kregana, da nism šla kej prej na pregled... user posted image
Sicer je MV ok, ampak morm nujno počivat! Tko, da jutri grem še v službo (ker moram nujno), pol pa verjetno ostanem doma...
To je to. Mi je prou odleglo, da ni nč hujšega... mislim, da imam kar srečo! Ne bom pa več riskirala! Konec, stop!

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
2.9.2012 19:12:20   
benji
Živjo,

44gatti, meni trebuh konkretno večkrat dnevno odtrdeva že nekje od 16 tedna dalje. Zadnja dva tedna pa me še prav grdo vse tišči in na momente spodaj ful zaboli. Ampak mislim da je vse to posledica tega, da je naš user posted image pravi divjak.
Me je tudi prijateljica pomirila da je imela enake težave pa ni bilo hudega,..rodila je le en teden pred rokom.
Počitek pa sigurno nikomur ne škodi, pa tudi tebi ne bo user posted image user posted image zato kar malo izpreži in se v miru pripravi na prihod novega družinskega člana.

Jaz pri sebi sicer ne opazim nobene razlike glede bolečin in otrdevanja med tednom, ko delam in med vikendom ko veliko počivam.

Sicer pa mi voziček, lupinico in posteljico že imamo,..nekaj oblačilc tudi, le kaj toplega še manjka za začetek. Rabimo pa še kup drobnarij,..ki pa na koncu oskubejo denarnico bolj kot "večji nakupi" user posted image .
So bile prijateljice mnenja da se prehitro spuščam v nakup vozička,... ampak zdaj ko pa finiširamo pa prav pride da so se stroški porazdelili na več mesecev,.. še posebaj če se ne odločaš za nakup res vseh najcenejših zadev in kakšno stvar kupiš tudi ker ti je pač všeč in ne gledaš na ceno user posted image

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
3.9.2012 8:51:55   
mirjanajelenko
no da se vam še jas pridružim na seznam
mirjanajelenko, 31 . datum poroda 15,11, 2user posted image , user posted image

zanima me kakšne datume oz razlike dp ste doble na nuhalni in uz
nuhalna 11 uz pa 15

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
3.9.2012 8:56:59   
Špelička
Moj datum je že od začetka isti, se ne spreminja.

Strinjam se s tabo benji glede šopinga. Midva sva si tudi porazdelila stroške, manjka nama samo še posteljica, ampak to imava še čas, ker zibko pa imava in pa vse kar se tiče vatic, dudic, flašk, kremic ... Tega si kar ne upam it kupovat, ker nimam pojma, kaj vse rabim in kakšne so razlike med 30 vrstami dud, ki jih vidim po trgovinah. Moram najt kakšen seznam in naletet na dobro prodajalko.

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
3.9.2012 9:07:09   
mirjanajelenko
se pravi če sem pravilno razumela pri svoji ginekologinji in na nuhalni si dobila isti datum in ti je ostal nespremenjen
jas sem dobila pri ginekologinji 15 na nuhalni pa 11. vem da je komaj 4 dni razlike vendar me zanima kateri so bolj točni oz blizu :)

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
3.9.2012 9:34:11   
mirjanajelenko
joj še neki zanima me kako si lahko nardim trakec v podpis kako je vam uspelo hihihi men ne uspeuser posted image

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

Neposredna povezava do sporočila: 1581
3.9.2012 10:28:11   
sončki3
mirjanajelenko,dobrodošlauser posted image .
44gatti,počivaj,pa bo vse kul,mislim nate.
Ostale punce,kako ste?Ste lepo preživeli zadnji vikend pred šolo?Naš tavelik je imel učeraj zvečer prav problem zaspati,zaradi šole.No,danes zjutraj je bilo že bolje,ker pač ve,da ni druge kot pač vzeti torbo in it novim znanjem naproti.Je pa prav preveč mirno doma danes,ko ga ni..
Use,ki imate tudi mir,uživajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1582
3.9.2012 10:36:06   
Špelička
Tako je mirjanajelenko, datum je bil isti.

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
3.9.2012 11:57:50   
Pauline
mirjanajelenko, jaz sem imela prvi datum 25.11, potem pa spremenjen na 27.11. Prvi prvem otroku se mi ni nič spremenil pdp, je bil isti od samega začetka nosečnosti, pa tudi rodila sem na rok......kateri je pa tokrat pravi izvemo novembra, a ne user posted image .
Hi, punce. Kako ste? Mi smo se danes vrnili v normalen ritem ...... eni v šolo, drugi v službe ( po tritedenskem dopustu ).....sem izračunala, da delam samo še štiri tedne, potem sem en mesec na dopustu in urah, konec oktobra pa mislim, da začnem s porodniško. Kako je pa ostalih ? Kdaj boste frej ?

44gatti, jaz te popolnoma zastopim. Tudi sama nosim veliko odgovornost v službi in mi ni vseeno ...... sem pa vesela, da si se odločila it na pregled in da ni nič hudega....... ni kaj, bo treba malo konje umirit ( to zdaj še sebe prepričujem ).

< Sporočilo je popravil Pauline -- 3.9.2012 11:58:40 >

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
3.9.2012 14:28:03   
DanaBanana
44gatti, Pauline tudi jaz sem ena izmed tistih, ki ima premočan občutek odgovornosti za službo, vendar mi je kolega dal en zelo pameten nasvet: "misli predvsem na svojega otroka, nihče drug kot ti ne bo storil tega.. za svoje prizadevanje za službo pa ne boš dobila niti pohvale, verjetno niti kake druge nagrade".. Sama delam na tem razmišljanju, vendar je težko, če tak pač si..

kako ste drugače? meni razpoloženje in energija kar dosti nihata.. prejšnji teden sem z lupo iskala energijo, čez vikend pa sem se pobrala in sem danes kot rožica:)

danes greva pa v šolo za starše.. komaj čakam na kakšno informacijo, ker sem prava nevednica.. Mi je pa soseda rekla, da se vse naučiš sproti tako da me ne skrbi.. bomo že kako:)) če so vsi, bova tudi midva..

lp

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
3.9.2012 15:53:52   
44gatti
Hojla.
Benji: meni ne otrdeva veckrat na dan. Na zalost ga mam ze en teden kot beton! Pa zmjr bol dol me cuka. :(
Danes sem sicer zvozla dan v sluzbi. Prepricujem se, da samo jst lahko poskrbim za svojga otrocka! Tko grem k gin po bolnisko! Polovicno ali celo se ne vem... neki bo pa zihr.

Drgac sva midva tudi kupovala "po obrokih" - vsak mesec neki. Imamo pa vse ta velke stvari razen postelje, ki jo dobiva v darilo.
Vsak dan se vedno bolj zavedam, da bom mami! Kok fajn! :D
Pobozajte trebuscke pa cuvajtese! To jst govorim vam... ;)

(odgovor članu DanaBanana)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
3.9.2012 21:00:47   
mici1982
Čao mamice, jaz sem nova. Pogrešam žensko družbo in sem prišla sem gor. stara sem 29 let, iz Celja, rok imam 11.11. pričakujem fantka, sem iz Celja

Sicer pa delam v vrtcu in upam, da bom še lahko vsaj ta mesec, se pa bolj šparam zadnje čase, ker prepogibanje in sklanjanje mi ni kul.

Kakšni nasveti? Počutim se ok, samo počasna sem in okrogla.

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
4.9.2012 8:23:58   
Špelička
Dobrodošla mici1982!

Jaz sem tudi zmeraj bolj okorna, sploh, ko se pobiram iz ležečega položaja. Pa tudi hodim že na široko. Na momente se počutim kot slonica user posted image .

Zdaj pa šibam na telovadbo. Čuvajte se nosečke!

(odgovor članu mici1982)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
4.9.2012 8:45:54   
Izabelina
jutro punce!

moja pikica je tadrugič v vrtcu (jo je ati peljal) in js uživam 10 min miru - potem jo pa grem iskat, dans bo pou urce tam sama...

men trebuh nič še ne otrdeva, krčev nimam nič (pa nobenih tablet ne pijem) samo zgaga me mal matra ampak grem dans v nabavo po donat... tko, da je vse tipi topi user posted image

sm pa tut js čis preveč okorna, mogla bi kej migat pa se kr ne spravim... da ne govorim o teži, ki narašča v neskončne višave user posted image ampak se bom s tem ubadala kasnej...

za dojenčico pa še nimam nič naštiman, sej je še čas (se tolažim) pa itak morm sam oprat pa pospravt oblekice, ker mam od taprve še vse... zdej se bolj njej posvečam, ker bo potem taka sprememba...

lepo se mejte user posted image !!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
4.9.2012 10:36:16   
aajda
Hoj punce.

Že nekaj časa vas spremljam vendar kar nisem imela prave volje, da kaj napišem (vrjetno vročina). Sem tudi v pričakovanju drugega otrokauser posted image , naj bi bilauser posted image , rok imam 23.11, stara sem 34 let in prihajam iz okolice Krškega. Prvi je fantekuser posted image , ki je bil v petek star 2 leti, tako, da mi ni dolgčas. Vidim, da ste z nakupovanjem (pripravami) že kar resno začele.

Lep danuser posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
4.9.2012 12:03:53   
44gatti
Dobrodošle nove! user posted image
Resno, resno smo začele z nabavo user posted image Sicer oblekc za prve mesece sm skoraj vse dobila v darilo! Če bo pa kaj manjkalo, bom kupla takrat.
A ste že kej razmišljale o plenicah? Jst sm 100% za tiste za enkratno uporabo. Imam slabe izkušnje s pralnimi (puščajo, so grozno debele... pa zagotovo jih ne bi podriskanih dajala v pralni stroj!). Pač, moje mnenje. user posted image Sicer pa se nagibam k vsaj boj eko verziji za enkratno uporabo. Na netu sm našla tri firme: Bambo, Moltex in Alana. Nobenih še nism imela v rokah, pa me zanima, kjre so manj grobe. Leta nazaj sem vidla ene, ki so bile kar trde, neupogljive. Sicer so držale zelo dobro! Upam, da na na letošnjem otroškem bazarju bodo talali vzorčke user posted image A boste šle? Jst zagotovo, komi čakam!!! user posted image
lp

(odgovor članu aajda)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
4.9.2012 15:33:35   
rakica82
Mi se še ne pripravljamo, bomo začeli čez ene 14 dni, sej morem večinoma pregledat cunjice pa kaj za dokupit ot je pa to.

Plenice, jaz iamm zelo dobre izkušnje s pralnimi, imamo racmanke vse e enem in niso čisto nič nepraktične, pa tudi debele niso tako zelo. Pa sej ne daješ podriskanih v stroj, itak daš gor podlogo in to potem vržeš skupaj s kakcem v školjko plenico pa opreše. Dela ni zaradi tega nič več, perem na dva dni, obešava s tamalo skupaj, prišpramo pa še bolj ekološko je. Ko prebereš koliko ton plenic za enkratno uporabo pridela en otrok pa koliko časa se razgrajujejo pa kaj vse majo notri...user posted image

Alana plenice ne obstajajo več, DM ima zdej babylove nature, to je blo prej alana, mi jih imamo za ponoči in ko kam gremo, so v redu. Pa tud cenovno.

Nikoli več pa ne kupim pampers, smo imeli na začetku in je imela ritko kot pavijan rdečo, smo zdravili 3 tedne.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
4.9.2012 15:42:04   
Pauline
Dobrodošle vse nove nosečke.

Jaz sem danes imela hiter pregled (brez UZ) in odvzem krvi zaradi Rh-....zdaj pa čakam da me pokličejo na injekcijo.

Drugače nimam nekih hudih težav s težo ali okornostjo......samo s spanjem.......nikakor se ne znam naštimat, vse me moti, na trebuh bi se obrnila, pa ne gre........groza, vam povem.
Vem, da je to samo začasno, vendar sem tako utrujena in nespočita......ahuser posted image
No, zdaj ko sem malo zajamrala se dosti bolje počutim. Hvala, ker ste me "poslušale ". Grem kosilo kuhat. Pa pa

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
4.9.2012 19:21:53   
44gatti
Rakica: js sm imela ene pralne plenice, ki niso imele notranje podloge za stran. Ampak vseeno me ne prepričaš user posted image

Pauline: jst spim že neki mesecev s Theraline blazino, ki sem jo kupla v baby centru http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193707
Brez nje ne morm spat! Ko sem jo prinesla domou in objela, nisem mogla verjet, kako mi je po 5 minutah razbremenila hrbet!!! Ponoči spim malo na desnem boku, največ pa na levem. Kdaj pa kdaj pa si jo podložim pod hrbtom in spim malo dvignjena. Nakup te blazine je bila najboljša stvar, ki sem jo nadila! Res! Čez dan pa si jo kr moj sposoja user posted image Zagotovo pa jo bom uporabljala tudi po nosečnosti. Na amazonu pa sm kupla za par funtov še rezervno prevleko. Res ti jo priporočam! user posted image

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
4.9.2012 19:55:04   
44gatti
Hm. Sm našla še plenice Babycharm Natural. Jih prodajajo v tosamini spletni trgovini. A jih kdo pozna?
lp

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
5.9.2012 20:53:35   
adrenalinka
No, je že malo pozno, pa se vseeno lahko še jaz javim, da nas bo še malo več na kupu :)

Včeraj so mi na UZ rasti dokončno potrdili, da bo punčka. Sva tako firbčna, da nama je čakanje do poroda nepredstavljivo. Prav občudujem vse take, ki jim to uspe. Pričakujemo jo 14. 11., naj pa bi bila malo večjih dimenzij - kot njena mami torej. Okrog 4 kg, vlka bučka in dolge noge :) Mi je rekla "ampak to bo zate mala malca", pa me s tem ni prav nič pomirila :) Sem pa vesela, da sem jo, kljub temu, da sem v 30. tednu, lahko vsaj s profila videla v 3D. Čarobno ja. Smo imeli srečo, da se je ravno malo obrnila. Se je ves čas tako tiščala z obrazkom v posteljico.

Pa da potolažim še katero v pdoobnem položaju - pripravljenega ni še prav nič :) Za voziček sem se odločila po konkretni raziskavi in ugotovila včeraj, da ga ne morem stlačit v avto in da se moram zadovoljit s precej bolj pomanjkljivimi jajci, avta pač menjavala zaradi tega ne bova. Čeprav sem že imela idejo, da bi vseeno vzela željenega, pa če bi ga nekaj časa on zlagal notri (s kolesi gor in dol itd.), bi mogoče sprovocirala večji avto user posted image . Ma samo nisem tako žleht. Bom že nekako pogoltnila :) V glavnem... Vse skupaj nameravava popedenat ta mesec. Da naju kaj ne prehiti :)

Sem pa drugače ravnokar s šole za starše. Moram priznati, da mi je všeč in je zanimivo. Predvsem me je presenetilo to, da je bolj uporabno, kot sem pričakovala. Saj bereš po knjigah pa revijah pa forumih pa itd., ampoak je tole le malo drugače. Praktičen vidik mi je res všeč. Pa to, da se ne greš tja dolgočasit, ker pred tabo ne stoji kak suhoparen in dolgočasen predavatelj.

A že vse veste, kako nameravate speljat dan D? Msilim... Okvirno kaj si želite in kje in tako naprej? V moji glavi je precejšnja zmeda. Kar nekako se ne morem lotit poizvedovanja, kot da bo to tudi dan D odrinilo še malo naprej :) Po drugi strani pa tako težko čakam, da jo vidim in primem, da je že nezdravo. Samo zakaj hudiča ni nekoga, ki bi to naredil namesto mene. Jaz nosim 9 mesecev, ti pejt pa rodit, pa je, pa smo zmagal user posted image

Še podatki za na un seznamčič... Čisto me je presenetilo, da nas je toliko. Lepo, res.

adrenalinka, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , Vrhnika, user posted image

LP vsem na vašo stran... Pa mirno noč in dober spanec. Že ne vem več, kaj to je :)

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
6.9.2012 8:26:33   
Špelička
Hej adrenalinka, jaz sem tudi z Vrhnike user posted image .

Drugače sem pa kr mal zmedena, ker mi vsi govorijo, da nosim fantka, čeprav imam že 3x potrjeno punčko. Imam ful špičast trebuh in da je to znak za fantka. Seveda imam 3/4 cunjc v vijola/roza. Pa jih nisem veliko nabavljala, enostavno majo sedaj vsi, ki mi posojajo, samo cunjce za punčke. A katera verjame v te vraže s spolom?

(odgovor članu adrenalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
6.9.2012 8:35:32   
DeVilla
Ojla, dobrodošle vse nove!! Zdaj se nas je pa res že nabralo, bom seznam uredila konec dneva. user posted image
Za tiste, ki hočete imet "odštevalnik" ali ticker na imenu: v iskalnik vtipkajte ime ticker, pa vam bo vrglo ven nekaj povezav, meni je najbolj všeč lilypie.com. Ko boste vse uredile, samo skopirajte HTML povezavo in jo prenesete v svoje nastavitve na RRju (greš pod forum- okvirček trakec-ticker) in potrdiš nastavitev. To je to.
Jaz sem po 3 mesecih končno dopoldne sama doma in totalno izkoriščam svobodo. user posted image  Ful se mi spi, samo danes pa moram začet mal urejat album za juniorja, drgač me bo čas prehitel. Pa ful so me začel vonji motit! To je noro, vse mi smrdi! Še paradižnikova solata, pa ful jo imam rada...

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu adrenalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
6.9.2012 10:26:38   
sončki3
Pozdrav vsem novim puncamuser posted image ..jaz sem ravnokar s pregledauser posted image .Naš dojenček pridno raste,še vedno je za 1 teden večji,ampak vse je v mejah normaleuser posted image ,tko da me je G naročila šele čez en mesec na ponovni pregled.Moje težave pa ostajajo,kaj hočmo..sem dobila že papirje za CSD,tko da se moram spravit na urad počasi.Me pa zanima kako je s temi paketi,ker je sestra v ambulanti rekla,da so ene spremembe..Nič,fanj bodte,pa spočite si,če imate časuser posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
6.9.2012 14:41:35   
Pauline
andrenalinka, dobrodošla. Glede vprašanja za dan D: midva sva se ravno včeraj menila, da morava narediti plan glede varstva našega prvega "prestolonaslednika"....sploh če nas kaj preseneti v nočnih urah........imava samo mojo mami, ki pa ne živi prav blizu, zato bova verjetno angažirala prijatelje oz. sosede.....še nismo dokončno dorekli. Drugače pa imam namen roditi v Lj, v roku pol ure in brez bolečin......user posted image
Špelička, meni so v prvi nosečnosti vsi govorili, da bo ziher punčka.......na UZ pa je bil narisan lulček in še danes ga ima........tako, da se jaz bolj zanesem na medicino kot na stare vraže.
DeVilla, hvala za navodila......jaz si ga bom ziher naštimala....mi ne bo treba več na prste štet v katerem tednu sem in koliko je še do konca.
Sončki3, super, da je vse v redu. Mene so danes klicali, da je injekcija pripravljena tako, da se zdaj odpravljam na kratek - boleč obisk. Ne vem kaj misliš s tem, da so spremembe pri paketih....vse kar vem je, da niso več vse mamice deležne tega, ampak samo tiste z nižjimi prihodki....tukaj je link http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/pomocObRojstvuOtroka.asp

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?