Vivaldi
|
Uau, ste se načvekale! Je prov fajn brat, da smo vse nekako na istem. Meni še vedno ni nič slabo, sem pa res malo bolj utrujena in še vedno nekako lebdeče se počutim (stvari iz rok padajo, pozabljam ko stara mama...) Aja, pa na wc me skos, ampak ne na tamalo, kar na taveliko Kar je v bistvu cel uspeh, ker sem šla prej ponavadi 2x na teden. Tele BKS banke nič ne poznam, bom malo pobrskala, hvala, fizolck, abubabu in ostale! Koprčanka, meni je tudi sestra pri G rekla, da naj takoj začnem jest folno, oz. me je vprašala, če jo že jemljem. Tako da sem jo v bistvu začela šele nekako v 4 tednu, ma upam, da bo vseeno ok. Jem Femibion 1, ampak bom na pregledu vprašala, če raje prešaltam na Elevit, ker ta nima nič železa. Bom videla, no, kakšni bodo izvidi. Anonimna, hvala za ogromno svetlečo svetlečo čestitko Kliki držim pesti Zewa ima prav - lepo ga zmasiraj in pocrkljaj, pa bo! Pregled imam pa naslednji četrtek in ga tudi jaz že težko čakam! Abubabu, predlog za seznamček: kaj če bi spodaj dodale še rubriko 1. pregled in naše datume? Se mi zdi, da bo bolj pregledno. Joj, oprosti, ker ti morim s tem, zlata si!!! Evo, zakasnjena rožica zate za 8. marec, pa še za materinski dan jih letos prvič dobiš cel kup! Aja, jaz sem si naročila knjigo pri Didakti Nosečnost po korakih (od Pušenjaka), v akciji stane 10 eur, in vse nosečke jo zelo pohvalijo! MIslim, da bi jo danes že morala dobit, poročam! Pa še glede prehrane: a katera ve, kje se da dobiti čisto novo knjigo od. Marije Merljak Prehrana nosečk? (nisem prepričana, če je naslov pravi) Uživajte v krasnem dnevu! Punce, zdaj ko smo nosečke, a zaplešemo en ples dežju, da malo namoči našo zemljico in še njo oplodi?
|