|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
12.3.2012 18:30:37   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Zewa

Ah tudi mene boli glava, samo ne vem če ni to le posledica obiska šefa pri meniuser posted image

Komaj čakam da grem domov, pa bom na žalost še par uric tukaj..

Kako si kaj?

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 126
12.3.2012 18:34:23   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Zewa

Ah tudi mene boli glava, samo ne vem če ni to le posledica obiska šefa pri meniuser posted image

Komaj čakam da grem domov, pa bom na žalost še par uric tukaj..

Kako si kaj?

Kliki moja, kako si mi? Prideš k nam? Ej fajn sem, zmatrana sem vsak večer tako, da sam v posteljo padem.. Drugače pa komaj čakam na prvi pregled.. Me pa malo skrbi, ker živim v manjšem kraju, da bo kakšna znanka tudi tam na pregledu in bo potem šlo naprej, da sem bila na pregledu na dan, ko imaje preglede nosečniceuser posted image
Ah je** gauser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 127
12.3.2012 18:39:52   
Kliki
Malo upanja še obstaja,če bo seveda danes moj za akcijo.
Ma kaj češ, če te bo kaka vidla te pač bo.
A pri vas imate nosečkre prov svoj termin?

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 128
12.3.2012 18:42:50   
Zewa
Ja ja, en dan je prav nosečkam namenjen.. Samo sem se spomnila, da prvič ni na tisti dan, tako da jaz imam samo "kontrolo"user posted image

Kliki, ti ga kar naskoči.user posted image . tem decom je itak vseeno, mislijo da nastane otrok brezmadežnouser posted image Ne vem, pravijo da moški nimajo nikoli dovolj seksa, ampak ko tako berem, ne vem če to res velja?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 129
12.3.2012 18:51:14   
Kliki
Po mojem to vsaj ko se začne delat na user posted image za moške ne drži, ker njim je res vse en. Ja najprej mu bom pa križ namazala da ga ne bo bolel da bo akcija boljša.

Kdaj pa maš 1pregled? 

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 130
12.3.2012 18:58:09   
Zewa
Ja a ga križ boli? Revež, ja malo ga namaži jauser posted image

Ravno čez 14 dni imam pregled.. sej bo takoj 14dni okoli, ker leti ta čas..

Nič, moram se učit...user posted image se slišimo še kaj! user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 131
12.3.2012 19:05:08   
Kliki
Ja križ pa rama si je zgleda neki nategnu.m sej bo.

A čez 14dni ja to bo minilo kod bi mignila, res čas tako beži da je kaj.Ja se še beremo. Lepo se uči, da vse končaš preden kreš rodit.user posted image

< Sporočilo je popravil Kliki -- 12.3.2012 19:06:05 >

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 132
12.3.2012 19:38:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
12.3.2012 22:55:03   
koprčanka
pozdravljene....ena več, ki bo imela škorpijončka =) tudi sama sem škorpijon in čeprav smo trmasti in živahni smo preprosto ZAKON tako da sem full vesela da bom imela škorpijončka. In sicer test sem opravila 7.marca in je pokazal user posted image ful veseli itak

drugače pa prvi dan zadnje M je bil 3.februar....test sem opravila samo enkrat in sem se takoj naročila h G. Prvi pregled imam 5.4 - komaj čakamo =)

trenutno nič ne pijem folne, ker sem se odločila da počakam na prvi pregled in se z njimi vse zmenim....baje da je kul že začneš takrat enkrat pit =) upam =)

čestitke vsem, ki nestrpno pričakujemo svoje škorpijončke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
12.3.2012 23:20:39   
piki_ca
dobrodošla koprčanka , jst sm tudi škorpijonka in sem še toliko bolj vesela, ker se nam bo doma pridružil še en škorpijonček :)
glede folne ti pa svetujem, da jo kar piješ, ker je zaželjeno, da se jo pije še predno zanosiš in vse do 3 meseca. Jst jamljem Femibion 1.
Ampak glede na to, da sva se z možem trudila za najino pikico kr precej časa mi je bilo nesmiselno jemat to že več kot pol leta prej. Sem jo jamala, pa potem ni bilo nič in sem nehala in nadaljevala, ko sem izvedela, da sem nosečka....

(odgovor članu koprčanka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
13.3.2012 5:51:06   
gregorina35
Koprčanka, tudi jaz se strinjam, da je potrebno folno kislino jemati od začetka nosečnosti, saj je najbolj pomembna ravno v prvih štirih tednih nosečnosti.

Jaz jemljem Elevit, samo mi je po njemu še kar slabo user posted image . Ima pa dosti železa, jaz pa sem že od nekdaj slabokrvna, tako da bom še kar vztrajala.

Drugače pa sem jaz tudi z obale, iz okolice Kopra user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 136
13.3.2012 7:57:27   
Vivaldi
Uau, ste se načvekale!user posted image Je prov fajn brat, da smo vse nekako na istem. Meni še vedno ni nič slabo, sem pa res malo bolj utrujena in še vedno nekako lebdeče se počutim (stvari iz rok padajo, pozabljam ko stara mama...)user posted image Aja, pa na wc me skos, ampak ne na tamalo, kar na tavelikouser posted image Kar je v bistvu cel uspeh, ker sem šla prej ponavadi 2x na teden.

Tele BKS banke nič ne poznam, bom malo pobrskala, hvala, fizolck, abubabu in ostale!

Koprčanka, meni je tudi sestra pri G rekla, da naj takoj začnem jest folno, oz. me je vprašala, če jo že jemljem. Tako da sem jo v bistvu začela šele nekako v 4 tednu, ma upam, da bo vseeno ok. Jem Femibion 1, ampak bom na pregledu vprašala, če raje prešaltam na Elevit, ker ta nima nič železa. Bom videla, no, kakšni bodo izvidi.

Anonimna, hvala za ogromno svetlečo svetlečo čestitkouser posted image

Kliki držim pesti user posted image Zewa ima prav - lepo ga zmasiraj in pocrkljaj, pa bo!user posted image

Pregled imam pa naslednji četrtek in ga tudi jaz že težko čakam!

Abubabu, predlog za seznamček: kaj če bi spodaj dodale še rubriko 1. pregled in naše datume? Se mi zdi, da bo bolj pregledno. Joj, oprosti, ker ti morim s tem, zlata si!!! Evo, zakasnjena rožica zate za 8. marec, pa še za materinski dan jih letos prvič dobiš cel kup!user posted image
user posted image user posted image user posted image

Aja, jaz sem si naročila knjigo pri Didakti Nosečnost po korakih (od Pušenjaka), v akciji stane 10 eur, in vse nosečke jo zelo pohvalijo! MIslim, da bi jo danes že morala dobit, poročam!

Pa še glede prehrane: a katera ve, kje se da dobiti čisto novo knjigo od. Marije Merljak Prehrana nosečk? (nisem prepričana, če je naslov pravi)

Uživajte v krasnem dnevu!
Punce, zdaj ko smo nosečke, a zaplešemo en ples dežju, da malo namoči našo zemljico in še njo oplodi?user posted image

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 137
13.3.2012 7:57:40   
koprčanka
ok danes grem iskat folno....kaj je pomembno katero vzamem??

kaj pa glede poroda? kam greste rodit? jaz razmišljam med izolo in postojno. Izola, ker mi je blizu, postojna ker slišim same pohvale.

me veseli, da je nekdo od tu blizu user posted image .... bi blo lepo če bi se u bolnici dobile na isti čas user posted image

lep dan vsem user posted image

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 138
13.3.2012 8:25:33   
Zoja Miša
Pozdravljene. Še ena novemberka. Rok, naj bi po mojih izračunih, bil 12.11. Pregled imam 21.3. Test sem naredila 6.3., v laboratoriju, kamor sem morala iti dati tudi kri, zaradi kašlja. In v kolikor bi morala na slikanje pljuč, kar pa je nevarno.... sem naredila test...in slikanje bi tako ali drugače odpadlouser posted image
Je pa to drugi otrok, stara 35 let. Slabosti za enkrat ni in upam, da tako tudi ostane. user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 139
13.3.2012 8:59:09   
koprčanka
Aja pa podatki za seznam: koprčanka _24 _ 1user posted image _ 0user posted image doma _izola ali postojna(bolj postojna)

PDP 9.11 user posted image JUPIIIIII

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 140
13.3.2012 10:57:32   
LinLin
koprčanka, mogoče se mi2 srečava v postojni user posted image meni je približno enako daleč, če grem v šempeter ali postojno, ampak glede na to, da postojno dosti bolj hvalijo kot šepeter, bom šla skoraj sigurno tja...ednia stvar, ki bi me lahko prepričala kontra je, da v šempetru ne težijo z obiski, v postojni so pa baje kar strogi glede ur... ne vem, bomo videli...saj je še daleč user posted image

meni je slabo...sicer ne močno, ampak ravno toliko, da me živcira... user posted image

a kavo pijete? jst ne morem preživet brez, tako da še vedno spijem ene 2 na dan...

Neposredna povezava do sporočila: 141
13.3.2012 10:59:36   
piki_ca
Vivaldi glede knjige od Marije Merljak nisem sigurna, da bi ona napisala kakšno knjigo o prehrani za nosečke je pa res izšla ena čist nova knjiga od Urške Pavčnik, tukaj imaš link pa si poglej, če si morda to iskala.
http://www.siol.net/trendi/lepota_in_zdravje/aktualno/2012/03/obvezno_branje_za_vse_nosecke.aspx

Neposredna povezava do sporočila: 142
13.3.2012 11:19:55   
piki_ca
LinLin jst si kavico kar privoščim ampak ponavadi ne več kot dve, bila sem že čisto navajena, da sem pila turško kavo brez mleka, sedaj sem pa bolj na beli kavi. tudi meni paše, ampak ne vedno.

(odgovor članu piki_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 143
13.3.2012 14:10:59   
thanchyka
Hojla, vidim, da je tu kar pestro, pa se vam še jaz pridružim user posted image

Danes sem iz krvnega, ki je potrdil, kar je že CB pokazal, prvi UZ imam 27.3. Znake imam kar nespregledljive, od krčev v trebuhu, omotice, kovinskega okusa v ustih, sbrče/boleče bradavičke... ni da ni - vam povem, da bo to pubec! user posted image

Me pa zanima, ali je dr. tudi vam odsvetoval jesti solato, če še niste bile pozitivne na toksoplazmozo? Si kar ne znam predstavljati 9 mesecev brez solatke user posted image Ampak za zdravje user posted image vse, ane? user posted image

Aja, še moji podatki:

starost: 32
PDP 19.11.2012,
1. user posted image ,
0 user posted image

(odgovor članu piki_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 144
13.3.2012 15:37:53   
Zewa
No, glede solate - pojma nimam.. Ko sem pokliacal za prvi pregled, me je sam vprašala kdaj sem mela zadnjo menstruacijo, mi povedala datum in POK telefon dol -niti adijo.. Ker ena mi je rekla, da ji je že sestra povedala kaj ne sme več jest... Samo pomoje moraš vso sadje in zelenjavo samo fajn fajn oprat...

A katera ve koliko časa traja prvi pregled? Ne vem, ali bi kar dopust vzela, da grem v miru tja...

Zdaj pa učit, ker bo izpit en, dva, tri tukaj...

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 145
13.3.2012 15:49:36   
LinLin
thancyka - imava na isti dan pregled user posted image glede solate pa...jst jo jem praktično vsak dan - baje da jo moraš samo res dobro oprat, tako da jo pač operem malo bolj kot ponavadi...

Zewa
- mene tudi zanima kolko časa traja pregled...če tko gledaš je pregled, pa uz, pa še kri dat... že zadnjič sem bila samo za bris in uz eno uro tam, tko da bo sedaj sigurno več časa. A grejo vaši user posted image z vami na pregled?

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 146
13.3.2012 15:52:17   
Zewa
Pri nas na prvi pregled naj ne bi šel tudi ati.. Je bil pa moj kar malo žalosten, ker je očitno mislil, da bo šel zraven - sem ga potolažila, da me bo lahko na NS peljaluser posted image

Evo kako se stvari spreminjajo - pred pol leta ko sva začela govorit o otrocih in sem rekla, da bi rada da je pri porodu zraven, je rekel da ni šans.. evo zdej je pa žalosten, ko samo na pregled ne bo šeluser posted image

Pa ostale? Z vami grejo atiji?

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 147
13.3.2012 17:21:31   
LinLin
Jst bi ga vzela sabo, ampak sem pozabla zadnjič vprašat, če lahko pride... Zdej pa ne vem - a naj pokličem, al naj gre kr z mano...

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 148
13.3.2012 18:28:00   
Yndyra
Zravo punceuser posted image Tud naš ati bo šel na prvi pregled z mano-vprašala bom ko pridem tja pa bomo vidl....Grooozno rad bi vidu srčkauser posted image

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 149
13.3.2012 18:42:43   
fizolck
Jaz sem pa danes pri sebi opazila malo rjavkastega izcedka, zato sem takoj klicala ginekologinjo. Sestra mi je rekla, da naj se za vsak slučaj oglasim, kljub temu da sem v petek naročena. Malce krvi pa je bilo verjetno od glivic.

Na srečo je bilo vse OK, velikost ustrezna, srček mu že bije, PDP pa se mi prestavi za en dan - torej na 2.11.. Pa smo tri na ta datum user posted image

Joj kako me je bilo strah. Samo da je vse OK user posted image

Glede solate mi je danes rekla, da je kupljena OK, če je dobro oprana, domače ali regrata pa ne, ker je preveč nevarno za tokso.

(odgovor članu Yndyra)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?