Vivaldi
|
Evo, bejbe, spet sem tu Upam, da bo ta teden bolj na izi, kot je bil prejšen, ker je bilo res za znoret. Sem že malo mislila, da bi se kar odklopila za en cajt od rr, ker name zdaj res še posebej slabo vplivajo vse slabe novice, začnem potem o samih groznih scenarijih razmišljat... Vidim, da tudi vas grizejo škorpijončki No, je že tako, da vsak dobi tisto, kar rabi - me smo tapravi kerlci, bomo že poštimale naše frajle in frajerje! Fizolck, sva kar na istem, mene tudi malo manj špika po joških (no, edino to jutro me ful ), sem ter tja me kaj zbode v spodnjem delu trebuha in pri strani, drugače pa bp. Nobenih slabosti, nič. Zewa tudi jaz sem hodila v Dravlje, pa mi ni bila G preveč všeč, ampak jo sicer pohvalijo, pa tudi vse licence ima (za NS itd). Pa sestra je bila zadnjič res prijazna in si je ful čas vzela, ko sem klicala, tako da grem zdaj polna optimizma in pozitive tja - mislim, da bo vse uredu, da bo super, da se bomo razumele itd. Je pa tudi meni Po in LJ enako blizu, tako da še ne vem, kako se bom odločila. V Po mi re ni všeč, da ti ponoči vzamejo otroka, predvsem zato, ker mu dajo flašo - ne pokličejo te, da ga podojiš, in ti lahko fajn uničijo navajanje na dojenje. Kaj pa vem, no. Še ogromno časa Komaj čakam 1. pregled, 22., da že vidimo pikico in se lahko malo sprostim. Trdno vem, da je vse uredu, ker si z mojim zasluživa eno lepo zdravo familjo , in tako je treba razmišljat. Kavbojke pa tudi meni ne dišijo, kar nič fajn se ne počutim v njih. Hvalabogu za pajkice Ej, a je vas tudi kdo od bližnjih že pogruntal? Menda žarimo, punce! Sicer pa gremo danes taščo razveselit za 8.marec - s posebnim darilcem ...
|