|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
10.3.2012 16:52:34   
fizolck
Zewa, midva bova šla v Dravlje. Naročila se bom kar po prvem pregledu, ko bo določena točna starost mojega fizolcka.

Kaj pa vidva?

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 101
10.3.2012 16:59:07   
Zewa
Ma Ljubljana in Postojna sta mi enako blizu, vendar v Dravljah sem hodila k ginekologinji v času študija v Lj, pa mi ni bila preveč všeč.. Tako da se nagibam k Postojni.. user posted image
To bom naslednji teden zrihtala, zdej bi se mogla učit, pa se sploh ne morem skoncentrirat...user posted image

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 102
10.3.2012 17:30:12   
rozi_ca
Jaz bom šla na nuhalno v Domžale k dr. Strahovi user posted image pregled imam šele 17.4. user posted image tako čakam ta dan user posted image

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 103
10.3.2012 17:34:53   
rozi_ca
to imam prvi prgled pri moji ginekologinji user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: rozi_ca

Jaz bom šla na nuhalno v Domžale k dr. Strahovi user posted image pregled imam šele 17.4. user posted image tako čakam ta dan user posted image

(odgovor članu rozi_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 104
10.3.2012 18:00:55   
piki_ca
Jst imam prvi pregled 2.4. takrat bom na koncu 9t. Nuhalno pa imam namen delat pri Pušenjaku, sem jo tudi prvič tam.
drugače je pa tale koledarček na tej spletni strani meni ful fajn, ko ti sproti kaže v katerm tednu si
http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html

(odgovor članu rozi_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 105
10.3.2012 19:30:34   
LinLin
fizolck - mene tudi napenja, imam prav okrogel trebuh user posted image hlače mi pa še ne delajo problemov... Me prav zanima, kako okrogle bomo na koncu...si niti ne predstavljam user posted image

Zewa - na NS bom jaz pomoje šla v Postojno...ampak nismo še nič zmenjeni...sedaj čakam pregled, potem bomo pa razmišljali naprej user posted image

Piki_ca
- tudi jaz sem našla ta kolendarček, ja.. like it user posted image

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 106
11.3.2012 8:34:13   
Vivaldi
Evo, bejbe, spet sem tuuser posted image Upam, da bo ta teden bolj na izi, kot je bil prejšen, ker je bilo res za znoret.
Sem že malo mislila, da bi se kar odklopila za en cajt od rr, ker name zdaj res še posebej slabo vplivajo vse slabe novice, začnem potem o samih groznih scenarijih razmišljat...

Vidim, da tudi vas grizejo škorpijončkiuser posted image No, je že tako, da vsak dobi tisto, kar rabi - me smo tapravi kerlci, bomo že poštimale naše frajle in frajerje!user posted image

Fizolck
, sva kar na istem, mene tudi malo manj špika po joških (no, edino to jutro me fuluser posted image ), sem ter tja me kaj zbode v spodnjem delu trebuha in pri strani, drugače pa bp. Nobenih slabosti, nič.

Zewa tudi jaz sem hodila v Dravlje, pa mi ni bila G preveč všeč, ampak jo sicer pohvalijo, pa tudi vse licence ima (za NS itd). Pa sestra je bila zadnjič res prijazna in si je ful čas vzela, ko sem klicala, tako da grem zdaj polna optimizma in pozitive tja - mislim, da bo vse uredu, da bo super, da se bomo razumele itd. Je pa tudi meni Po in LJ enako blizu, tako da še ne vem, kako se bom odločila. V Po mi re ni všeč, da ti ponoči vzamejo otroka, predvsem zato, ker mu dajo flašo - ne pokličejo te, da ga podojiš, in ti lahko fajn uničijo navajanje na dojenje. Kaj pa vem, no. Še ogromno časauser posted image

Komaj čakam 1. pregled, 22., da že vidimo pikico in se lahko malo sprostim. Trdno vem, da je vse uredu, ker si z mojim zasluživa eno lepo zdravo familjouser posted image , in tako je treba razmišljat.

Kavbojke pa tudi meni ne dišijo, kar nič fajn se ne počutim v njih. Hvalabogu za pajkiceuser posted image

Ej, a je vas tudi kdo od bližnjih že pogruntal? Menda žarimo, punce!user posted image

Sicer pa gremo danes taščo razveselit za 8.marec - s posebnim darilcem ...user posted image

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 107
11.3.2012 12:48:37   
študentka55
uuuu šte že načvekale:) Mene slabosti nič ne dajejo, počutim se odlično in upam, da tako tudi ostaneuser posted image . Malo mi je bilo slabo edino v sredo, en dan po testu...pa sem ugotovila, da mi je bilo predvidoma zaradi premalo hrane...hrana mi namreč nekaj ne diši in se moram prav prisiliti, da lepo jem vse obroke. Kar je zame kar malo čudno, sem drugače kar jedecuser posted image No odkar lepo jem, je vse ok. Midva doma še nisva povedala, bova po pregledu, sem pa povedala mojim dobrim prijateljicam, se nisem mogla zadržatuser posted image .  Pridne bodite na to lepo nedeljo, sama jo bom delno preživela med knjigami, kasneje pa greva z dragim na sprehod po sončku.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 108
11.3.2012 15:36:40   
gregorina35
Oooo, se je pa že kar nekaj novembrk nabralo. Lepo, lepo...

Moje počutje je odvisno od dneva do dneva, slabosti so pa presenetljivo prisotne v zadnjem tednu skoraj vsak dan, v prejšnjih nosečnostih jih ni bilo. Me pa dosti boli v križu in zjutraj, ko vstanem, me špika ob strani, v spodnjem delu trebuha. Pa utrujena sem precej bolj kot prej.

Glede škorpijončkov, jaz imam 2 doma, moža in hči, tako da imam že prakso user posted image . Res da ti vzamejo ogromno energije, ampak tudi ogromno dajo nazaj.

Pa še za seznamček: starost 35 let, to je že moja 5 nosečnost, doma imam 2 sončka, rodila bom v Izoli, prvi pregled pa imam 13.3. Na nuhalno se bom naročila po prvem pregledu, če bo vse ok, šla bom pa v Postojno.

Uživajte na sončku, tu pri nas na obali je že prava pomlad user posted image .

(odgovor članu študentka55)
Neposredna povezava do sporočila: 109
12.3.2012 8:06:15   
abubabu

user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj poroda, spol user posted image user posted image

1.11.
2.11.
gregorina, 35, 5 user posted image , 2 user posted image , Izola
LinLin, 24, 1 user posted image , 0user posted image , Po
3.11.
fizolck, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj
4.11.
5.11.

abubabu, 27, 2user posted image , 1 user posted image ,
6.11.
7.11.

Vivaldi, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
piki_ca,29, 2 user posted image , 1 user posted image ,
AnjaZib, 20, 1 user posted image , 0 user posted image ,
8.11.
9.11.
10.11.

sontschica, 27, 2 user posted image , 1 user posted image ,
tanja26, 28, 2 user posted image , 1 user posted image ,
študentka55, 27, 1 user posted image , 0 user posted image ,
11.11.
12.11.
13.11.
14.11.
15.11.

zewa, 24, 1 user posted image , 0 user posted image ,
16.11.
17.11.
18.11.
19.11.
20.11.
21.11.
22.11.
23.11.
24.11.
25.11.
26.11.
27.11.
28.11.
29.11.
30.11.

SKUPAJ NAS JE: 11

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
12.3.2012 8:10:47   
abubabu
Vivaldi kako je reagirala tašča?
Jaz za ns še ne vem kje bo, prvič sem jo imela v Mb. Nimam pa niti še datuma za 1. pregled, ker jih nisem dobila na tel, sem pisala mail, ker se tako lahko tudi naročiš pa še ni odgovora, če ne bo danes, ju3 spet zatežim.

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 111
12.3.2012 8:20:01   
Vivaldi
Ababu Joj, to je pa res zoprno, da jih ne moreš dobit na telefon.user posted image
Taščica se je začela samo smejat od srca in me objela, bodočemu dediju so prišle pa kar solzice na oči.user posted image Popoldne je minilo v znamenju načrtovanja prenove stanovanja.user posted image

Saj se bom še pozanimala, ampak samo na hitro - a katera ve, a se da dobit kredit, če imaš pogodbo za določen čas?

Uživajte, jaz šibam delat!

user posted image

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 112
12.3.2012 8:28:07   
fizolck
Midva sva ga dobila na BKS., pa mam jaz le za določen cas. Jih sploh ni zanimalo, do kdaj imava pogodbe. Pa najbolj ugodni so. Priporocam!

Btw, ocitno sem prestopila magicno mejo 7. tedna in od vceraj mi grozno slabo :(

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 113
12.3.2012 8:29:14   
abubabu
Joj glede kreditov, če nimaš redne zaposlitve pa ne vem. Je še kar kriza v teh časih. Moj ima za nedoločen čas zato sva ga dobila. Držim pesti, da vama rata!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 114
12.3.2012 8:32:14   
abubabu
Aha je že fizolck odgovorila user posted image Meni slabo ni, mi pa razpoloženje niha user posted image Cjooo ti hormoni nam še bodo dali vetra user posted image

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 115
12.3.2012 9:46:52   
LinLin
meni ni pa še nič slabo...user posted image
edino zadnje dni me večkrat prime kakšen krč v trebuhu...ampak baje da je to itak normalno - user posted image raste user posted image joj, komej čakam da ga vidim....še 14 dni do pregleda...

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 116
12.3.2012 13:39:36   
miška26
Živč vsem skupaj, evo še ena med vami če bo vse po srečiuser posted image NE sj more bit!
Danes prestopam mejo v 6. teden, čez en teden gren pa že na 1. UZ, me tko matra, če je
vse ok, ker sva se fejst na matrala, da sva tukaj! Imam pa samo malo povečan trebuh,
malo napihnjena, še nič slabosti, fuuuuuul apetita skos jem, malo več utrujenosti,
ponoči me pa kad tišči, tko da se veliko zbujam, pa skos lulam.
No pa še za seznamček: 27 let, 1 user posted image , še nobenega user posted image .

Super da pišete, kaj se vam dogaja,da vidim kaj me čaka z vsakim naslednjim tednom

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 117
12.3.2012 14:03:29   
Zewa
No, pa sem tudi jaz dobila datum danes.. Povem, da bi se rada naročila na pregled, da sem test delala in je bil pozitiven, in ona: A to vam ustreza?user posted image Itak a?user posted image Tako, da imam čez 2 tedna pregled, ko bom v 7. tednu...

Drugače me pa danes špikne vsake toliko v trebuhu, da me spomni. Pa nimam kakšnega hudega apetita, ko sem lačna mi kruli, ampak jedla pa ne bi..user posted image Sej mam za shujšat, samo zdaj ni pravi čas...

Kako ste ostale na ta prelepi dan?

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 118
12.3.2012 14:10:07   
fizolck
Ja mene je tudi najprej vprašala, ce hočem nosečnost obdržati.

Mene je slabost ravno malo minila, imam pa ze cel dan glavobol. Ampak je vseeno lep dan. Kako si ti?

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 119
12.3.2012 14:23:30   
Zewa
Ah tudi mene boli glava, samo ne vem če ni to le posledica obiska šefa pri meniuser posted image

Komaj čakam da grem domov, pa bom na žalost še par uric tukaj..

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 120
12.3.2012 16:25:39   
abubabu
Sem tudi dobila datum. 3.4, takrat bom dopolnjenih 9 tednov. Še samo 3 tedne, da slišimo in vidimo user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 121
12.3.2012 17:51:26   
piki_ca
hej, evo jst sm pa očitno pokasirala prehlad od moje princeske, zaenkrat brez vročine, sam počutim se slabo in pač še ostalo kar paše zraven.
Se nalivam s čaji in probam čim več počivat. Sej, če bi se kaj hujšega razvilo v prihodnosti a katera kaj ve, kako je z lekadoli glede na to, da sem noseča 6 t?
Mene so v 1. nosečnosti prestrašil in sem res lekadol vzela, ko je blo res nevzdržno...itak pa nisem navajena, da bi kar takoj vzela tablet.

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 122
12.3.2012 18:12:29   
LinLin
Jst sm tudi ful prehlajena, pa nekako preživim s čajem, sadjem ipd. Lekadol baje lahko vzameš, ampak jst ga nisem...ga ne bom, če ne bo prav hudo...

Zjutraj sem napisala, da meni ni nič slabo...ha ha...zdej me je pa neki začelo grabit - upam, da je to zaradi pice in ne zaradi user posted image in bo v kratkem minilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piki_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 123
12.3.2012 18:24:06   
miška26
Po mojem, dokler nimaš vročine je ok, ko imaš pa čez 38 vročino
jo je pa dobro zbijat, ker vročina lahko škodi plodu. Pa če bi se
od kašlanja napenjala, ni faj, drugače pa mislim, da ni take panike.
Veloko pit, da gre čim prej venuser posted image

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 124
12.3.2012 18:28:55   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Saj se bom še pozanimala, ampak samo na hitro - a katera ve, a se da dobit kredit, če imaš pogodbo za določen čas?

Uživajte, jaz šibam delat!

user posted image
Včasih si ga dobil za čas pogodbe. Kaj pa je sedaj ko je kriza pa ne vem.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?