Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yndyra IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi Dobro jutro! Sem prav vesela, da smo se malo razživele, da bo več za čvekat Dobrodošle nove! Ababu, zelo pridna si! Lep seznamček Do 8. da se ti ni poznalo? A tud, če si se ful naprej držala ? Ma jest že komaj čakam, da se kaj pozna! Yndyra pa kaj je to s temi pregledi - jaz imam tudi 8.3. redni UZ trebušne votline! Sem pa prav tako v šestem tednu in me prav zanima, če se bo kaj videlo. Bom pa vsekakor povedala, da jim ne bom potem preveč čudno A delaš pregled v LJ? Haha, še ena zraven druge bomo sedele, boš vidla! Pikica jaz sem z razpoloženjem kar uredu, me je pa včeraj začel malo strahec glodat, ker se mi je zdelo, da me špika bolj pri strani (v jajčnikih) ne v maternici? Pa prsi me samo vsake toliko, drugače je pa vse kot ponavadi? No, edino utrujena sem malo bolj... A vas kaj gloda, če je vse ok, ker se še nima kaj videt? Joj, saj vem, da brezveze paničarim, ma zdaj sem že taka, kot kakšne, ki pravijo, da bi raje videle, da jim je slabo, kot pa da se nič ne dogaja So me paže "obdolžili" bledice, tako da so me najožje moje že pogruntale. Lin Lin mene tudi zanima, kako je s to telovadbo. Jaz sem do sedaj hodila na zumbo, pa mi je zdaj kar preveč poskakovanja in vsega, tako da bom verjetno prešaltala na kaj bolj umirjenega. Najbolj mi secer paše hoja, ampak se premalo razgibam v zgodnjem in trebušnem delu. Prav na nosečniško bi šla malo kasneje. Od kod pa ste sicer? Jaz sem iz okolice LJ. Evo punce jaz sem dala skozi učeraj pregled 5w2d gs vidna rumenjak tudi velikost prava .Naslednji pregled na tešče čez slab mesec...dobila slikco .zdej pa čakamo do nslednjega pregleda,kjer upam da bo use cool da začnem uživat nosečnost kako velika pa je bila gv? pri meni je bila v nekje približno istem času velika 6mm...
|