|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
29.3.2012 11:06:27   
miška26
LinLin in potnica upam da bo vse ok,moja kolegica je imela celo menstruacijo vsak
mesec pa je bila noseča,no to je pol šele zvedla po 2 mesecih,tko da vse je mogoče.
ValyMa mogoče se pa res kje srečavauser posted image Meni gre tud Prometrium že malo
na živceuser posted image skos gledam na uro ,kdaj bo spot čas,pa ko me ni doma med vikendi je
malo tečno. Ampak vse da bo z user posted image vse ok!
Mi imamo pa pri sosedih privat vrtec,pa že pol urce poslušam,kako dva user posted image izmenično
jokatauser posted image

(odgovor članu študentka55)
Neposredna povezava do sporočila: 501
29.3.2012 11:46:38   
pandka
Pozdravljene, da sem vam še jaz pridružim, ko vas že vztrajno prebiram.:)
PDP naj bi imela enkrat v začetku novembra, vendar se bo vse premaknilo, ker je g. na pregledu ugotovila, da je plod precej manjši, kar sem tudi pričakovala, ker sem imela kasneje ovulacijo. Namerila mi je 7 tednov in 5 dni, kar me je pa rezveselilo je, da sem že videla utrip srčka in ga tudi slišala.To je moja druga nosečnost, doma že imam 2,5 letnega razgrajača, stara sem pa 35 let. Dela mi slabo, bruham in boli me trebuh, vse znano že iz prejšnje nosečnosti. Punce moramo bit optimistične, da bo vse uredu, ker nas čaka še dolga pot. :)

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 502
29.3.2012 11:50:05   
sisi77
jaz sem pri prejšnji nosečnosti imela tudi nekje v 7t. izcedke. po Utrogestanu je bilo bolje. Enkrat sem konkretno zakrvavela tudi po spolnem odnosu nekje v 9.t zato od takrat nisva več user posted image do konca.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 503
29.3.2012 12:33:04   
aloevera
Živjo!

Končno sem se tudi jaz opogumila, da pišem na forum :)

Sem sicer v 9.tednu, prvi pregled pa imam šele drug teden in že komaj čakam (s testom sem nosečnost potrdila že dobre 3 tedne nazaj).

PDP je po mojih izračunih 5.11., bomo pa videli, če se kaj spremeni naslednji teden :)

Počutje je kar OK, me pa dajejo slabosti, čeprav je sedaj že malo bolje. Nič se mi ne da in sem čisto brez energije. Trebušček je zelo napet, verjetno je vzrok v prebavi ipd., zamenjati pa sem morala že celo garderobo modrcev ;) Je kar pestro.
O nosečnosti pa s fantom nisva povedala še nikomur. Bova počakala na prvo slikico, potrditev ginekologinje...

aja, ob PDP bom že stara 25 let, to je moja 1user posted image .

Lepo nosečnost želim vse in čim manj slabosti ;)

Pa lep dan!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 504
29.3.2012 12:39:51   
LinLin

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel’ca

moja G tudi bolj pozno naroča. jaz imem prvi pregled v 9t. kar se mi zdi čisto OK. takrat bo otrok zagotovo dovolj veli, da se bo videl srček in slišal utrip.
malo brezveze je, da naročajo v 6t, če nosečnost poteka OK, ker potem je pa full nepotrebnih skrbi, če je prišlo do kasnješe O ali pa bolj pozne ugnezditve.
razumem, da naročajo tiste prej, ki imajo probleme ali pa že slabo izkušnjo za sabo. pri ostalih pa je dostikrat posledica prezgodnjih obiskov STRAH na koncu pa je vse OK.

LinLin
pri tebi pa je itak full velika verjetnost, da ni mogla pravilno zmerit. saj veš kako majhni so pikeci na začetku in komot narobe zmeri z UZ in seveda človek pomisli na najslabše. pa je lahko samo banalna napakica. Pušenjak pravi, da pri GV 22mm se mora videti utrip. kok veliko GV si pa ti imela?

ej, veš da nimam pojma... si v tistem trenutku nisem zapomnila čisto nič, sem samo bulila v ekran, kje je pikica... samo to sem si zapomnila, da je rekla, da je plodek velik za 6t3d, pa da se vidi rumenjakov mehurček - to je to, drugo je šlo vse mimo mene, čeprav je bila G totalno prijazna in mi vse ful lepo razložila in me probala potolažit...
sem bila pa pred 14 dnevi ful prehlajena - a mislite, da je to lahko kaj škodlo pikici?

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 505
29.3.2012 13:02:59   
ValyMa

IZVIRNO SPOROČILO: LinLin

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel’ca

moja G tudi bolj pozno naroča. jaz imem prvi pregled v 9t. kar se mi zdi čisto OK. takrat bo otrok zagotovo dovolj veli, da se bo videl srček in slišal utrip.
malo brezveze je, da naročajo v 6t, če nosečnost poteka OK, ker potem je pa full nepotrebnih skrbi, če je prišlo do kasnješe O ali pa bolj pozne ugnezditve.
razumem, da naročajo tiste prej, ki imajo probleme ali pa že slabo izkušnjo za sabo. pri ostalih pa je dostikrat posledica prezgodnjih obiskov STRAH na koncu pa je vse OK.

LinLin
pri tebi pa je itak full velika verjetnost, da ni mogla pravilno zmerit. saj veš kako majhni so pikeci na začetku in komot narobe zmeri z UZ in seveda človek pomisli na najslabše. pa je lahko samo banalna napakica. Pušenjak pravi, da pri GV 22mm se mora videti utrip. kok veliko GV si pa ti imela?

ej, veš da nimam pojma... si v tistem trenutku nisem zapomnila čisto nič, sem samo bulila v ekran, kje je pikica... samo to sem si zapomnila, da je rekla, da je plodek velik za 6t3d, pa da se vidi rumenjakov mehurček - to je to, drugo je šlo vse mimo mene, čeprav je bila G totalno prijazna in mi vse ful lepo razložila in me probala potolažit...
sem bila pa pred 14 dnevi ful prehlajena - a mislite, da je to lahko kaj škodlo pikici?

Punci glavo gor in rečt se je popolnoma ok!!!Res vama želim veliko sreče in zdravja.Vajini pikici sta sigurno ok.

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 506
29.3.2012 13:03:33   
multipraktik
ojla, še jaz se malo oglasim, pa sej vas skos berem, čas pa kar ne teče...hihi, se ravno pakiram za podaljšani vikend, mam letalo ob 16.00. No pregled imam 18.4., takrat bom v 9. tednu. Moram povedat, da me vedno bolj sprašujejo, kaj mi je, če sem noseča itd...ker mam tak močen pms, da glava boli. Se mi zdi da imam tudi dosti izcedka ala beli tok- nič krvi(upam da je ne bo),
Slabo nič, joške na otip bolijo, kržev je bolj malo...lulat me ne, najbolj me matra pms in zaspanost. Full nočem povedat do predgleda, vem pa da bo tudi ''pms'' manjši, ko bom lahko povedala.Trenutno sem v 6. tednu. Full komaj čakam pregled, da se pomirim in da lahko poveva domačim pa tko.

LInLIN in Potnica, res upam da je vse ok in bp. držim pesti.user posted image user posted image

za ostale pa itak, sej sam da 1. trimesečje damo čez, pa smo baje bolj zazihraneuser posted image

ok pičim zdej pakirat pa pod tuš pa k mojmu lubijuuu juhu.

lep vikend vam želim!

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 507
29.3.2012 13:20:24   
Zewa
LinLin dvomim da bi to vplivalo.. Vem pa ne, ker nisem noben strokovnjak.Kdaj imaš sedaj pregled?

Držim pesti, za vse!!

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 508
29.3.2012 13:27:03   
LinLin
v sredo imam naslednji pregled... smo rekle G da damo pikici še en tedn časa, da nas preseneti user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 509
29.3.2012 13:29:21   
Zewa
Tako ja, otroci nas itak vedno presenečajo, tako da glavo pokoncuser posted image user posted image

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 510
29.3.2012 13:46:13   
Čebel’ca
LinLin veš koliko punc je šlo že kao na čiščenje pa so pol srčka zagledali in slišali. tko, da res ne obupuj. poglej lahko si imela O kak dan kasneje recimo samo 2 dneva in ker potem do vgnezditve traja od 6-9 dni pa, če je bilo pri tebi 9 ali pa po kakem naključju celo 10 dni se to full hitro pozna pri tako malih pikicah.
ti samo pozitivno razmišljaj

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 511
29.3.2012 14:05:07   
abubabu

user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj poroda, spol user posted image user posted image

1.11.
2.11.
gregorina, 35, 5 user posted image , 2 user posted image , Izola
LinLin, 24, 1 user posted image , 0user posted image , Po
fizolck, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj
mumy11, 35,3 user posted image , 2 user posted image
3.11.
4.11.
5.11.
abubabu, 27, 2user posted image , 1 user posted image ,
aloevera, 25, 1user posted image , 0 user posted image ,
6.11.
DCgirl_, 25, 1user posted image , 0 user posted image ,
7.11.
mojci13, 36, 3user posted image , 2 user posted image ,
piki_ca, 29, 2 user posted image , 1 user posted image ,
AnjaZib, 20, 1 user posted image , 0 user posted image ,
8.11.
9.11.
koprčanka, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , Po
caryn, ?, 2 user posted image , 1 user posted image ,
10.11.
sontschica, 27, 2 user posted image , 1 user posted image ,
tanja26, 28, 2 user posted image , 1 user posted image ,
študentka55, 27, 1 user posted image , 0 user posted image ,
44gatti, 30, 1user posted image , 0 user posted image ,
11.11.
Vivaldi, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
ValyMa, 38, 2user posted image , 1 user posted image
12.11.
Zoja Miša, 35, 2 user posted image , 1 user posted image ,
gloria77, 35, 1 user posted image , 0 user posted image , Šempeter
13.11.
14.11.
15.11.
zewa, 24, 1 user posted image , 0 user posted image ,
miška26,27, 1 user posted image , 0 user posted image , Kr
16.11.
17.11.
18.11.
Austeja, ?, ?user posted image , ? user posted image ,
19.11.
thanchyka, 32, 1 user posted image , 0 user posted image ,
potnica, 31, 1 user posted image , 0 user posted image ,
20.11.
21.11.
žirafkaa, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
mayflower, 33, 3 user posted image , 2 user posted image
22.11.
mistina, 29, 2user posted image , 1 user posted image ,
23.11.
Bučkis, 35, 2user posted image , 1user posted image ,
24.11.
dottie, 26, 1user posted image , 0 user posted image ,
25.11.
Čebel’ca, 30, 2user posted image , 1 user posted image ,
26.11.
27.11.
Izabelina, 26, 2user posted image , 1 user posted image ,
sisi77, 35, 3user posted image , 1 user posted image ,
sleepyhead, 35, 2user posted image , 1 user posted image ,
28.11.
multipraktik, 28, 1user posted image , 0 user posted image ,
29.11.
30.11.

1. pregled:

13.3
gregorina35, mayflower
19.3.
miška26,
21.3.
Zoja Miša,
22.3.
Vivaldi,
26.3.
sontschica,
27.3
LinLin,
Zewa,
2.4.
piki_ca, DCgirl_, gloria77
3.4.
abubabu,
5.4.
koprčanka,
10.4.
potnica,
16.4.
Anonimna,
17.4.
rozi_ca,
18.4.
multipraktik
19.4.
Izabelina,
25.4.
mistina,

2.pregled:
27.3.
thanchyk
3.4.
mumy11
10.4.
gregorina35
11.4.
fizolck, caryn
18.4.
ValyMa,
23.4.
sontschica
24.4.
gregorina35
26.4.
Vivaldi,

NUHALNA SVETLINA:

23.4.

fizolck,
24.4.

mumy11
5.5.
sontschica
7.5.
miška26

SKUPAJ NAS JE: 36/color]

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil abubabu -- 29.3.2012 14:12:10 >

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 512
29.3.2012 14:09:45   
abubabu
Evo sem popravila seznam. Prosim vas, da podatke za seznam oddebelite! Ker iščem kot kura potem user posted image Pa če sem kaj slučajno spustila mi prosim javite.

Sisi77
user posted image super, da si se nam pridružila.
Midve greva že drugič skupaj čez user posted image user posted image

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 513
29.3.2012 14:11:21   
miška26
Ja tele 3 mesece zdržimo,pol pa upam da bo manj skrbi,meni je moj še
sesanje prepovedal,nevem pa zakaj nebi smela,tud sam ni vedu,sam baje
ni dobrouser posted image mogoče katera ve?
Vidim da imate kr vse dosti težav z joškicami,jest jih pa sploh nimam,tud
stare modrce še navlečem nakako gor,edino na pritisk jih čutim. Drugače
pa sem danes že bolj normalno jedla,malo manj mi je slabo od včeraj,le
ponoči sem pa že bila na wc-ju da bruham,pa je minilo poluser posted image

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 514
29.3.2012 14:14:07   
abubabu
IZVIRNO SPOROČILO: miška26

Ja tele 3 mesece zdržimo,pol pa upam da bo manj skrbi,meni je moj še
sesanje prepovedal,
nevem pa zakaj nebi smela,tud sam ni vedu,sam baje
ni dobrouser posted image mogoče katera ve?
Vidim da imate kr vse dosti težav z joškicami,jest jih pa sploh nimam,tud
stare modrce še navlečem nakako gor,edino na pritisk jih čutim. Drugače
pa sem danes že bolj normalno jedla,malo manj mi je slabo od včeraj,le
ponoči sem pa že bila na wc-ju da bruham,pa je minilo poluser posted image

user posted image user posted image user posted image Ti se kar strinjaj s tvojim in naj on sesa.
Drugače pa res sesanje ni prepovedano, edin, če bi imela rizično nosečnost in strogo ležanje... No na tvojem mestu njemu tega seveda ne bi omenjala user posted image user posted image

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 515
29.3.2012 14:39:23   
Zewa
Škoda, da še meni ne prepove kaj takegauser posted image Pa da mu ne bi povedala, da to velja samo za rizično nosečnost.. Kaj če bi sprožile mal takih govoric okoluser posted image

Evo za seznam: drugi pregled 5.4.

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 516
29.3.2012 14:49:58   
LinLin
Še moj datum za seznam: drugi pregled: 4.4.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 517
29.3.2012 16:34:09   
miška26
Abubabutko je hotu jauser posted image ja sej zdej on sesa,samo ni nič posesanouser posted image
še perilo,ki mi ga nosi v klet,da ga obesim,kdaj po en dan čaka v kopalniciuser posted image
Jest bi mogla imet pa drugi teden 2 UZ-ja, pa bom enega prestavila na še naslednji teden,bom
mela več od tega,pa itak ni fore da je dva dni vmes,k se bo itak isto vidlo! se bo pa gih 9. teden začel
pa upam da vam bom lahko kaj več poročala.

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 518
29.3.2012 19:38:03   
Izabelina
user posted image res supr dan...

če je z mojim user posted image vse ok je to supr nosečnost, ni mi slabo, nč me ne boli, skratka kot, da ni nč... ampak vseen komi čakam prvi pregled... še 21 dni user posted image

sori, k je vsak moj post enak (mislm to s pregledom pa odštevanjem) upam, da niste hude...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 519
29.3.2012 19:57:41   
Izabelina
aja še neki: a dvigujete otroke? js mojo skoz dvigujem in nosim okol, ma pa 9,5 kg... sicr vem, da naj nebi samo ne morm kr tko naenkrat je ne več dvigovat... se pa res trudm, da jo čim manj...

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 29.3.2012 19:58:06 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 520
29.3.2012 21:31:31   
Čebel’ca
Izabelina jaz svojo dvigujem pa ima cca 9 kg, pa še CR sem imela pri njej. meni je važno, da ne čutim bolečine, ko jo dvignem in dokler bo tako jo bom dvigovala normalno.

se mi zdi, če nosečnost poteka normalno, da ni problema in če pri tem ne čutimo bolečin. po moje je najbolje poslušati svoje telo. jaz moji 15 mesečinici zagotovo ne morem razložiti, da je ne bom več dvigovala ali nosilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 521
29.3.2012 22:11:17   
miška26
Izabelina ti kr odštevaj,sj vem da komaj čakaš pegledauser posted image
Jest sem bila tud včeraj čisto ponosna nase, ko mi do večera ni bilo slabo,pa sem
šla normalni v trgovino in na sprehod, pa na kavico...Danes pa se bi mogla učit
pa mi je že cel dan slabouser posted image
Dobre ste, jest še zase komaj poskrbim na trenutke,ko mi je slabo,kako bi blo
če bi imela še enga malega user posted image doma.
No najbrž bi že,aneuser posted image

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 522
30.3.2012 6:51:09   
sisi77
Jaz mojega mišeka tudi dvigujem in nosim sicer manj pogosto kot prej vendar še vedno večkrat na dan. ima pa 12 kg.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 523
30.3.2012 7:58:14   
potnica
ojla, punce.

preden se poslovim od vas user posted image , naj povem, da so bili vceraj na urgenci v LJ vsi super prijazni in da le pejte tja, ce boste v skrbeh. delajo ves dan in ko sem prisla okrog 17h, ni nihce zavijal z ocmi.

med pregledom so mi rekli, da "ne zaznajo nobenih znakov nosecnosti", pa sem bila kao v 7. tednu, tako da je delovalo, kot da sploh nisem noseca. dali so me se na test krvi, ki pa je pokazal vsebnost beta HCG, kot da bi bila dva tedna noseca (torej, verjetno v upadanju) in se v primeru, da bi bila res samo 2 tedna noseca itak se ne bi nicesar videlo na UZ. niti sami niso vedeli, kaj je slo narobe in od kod izcedki (morda zacetek M). ploda ni bilo, niti GV ... prakticno nic. diagnoza: "nosecnost neznane lokacije" (krneki).

morda se bolje tako, kot pa da bi se vse videlo, utripa pa ne. statistika pravi, da se tako ali tako 30 % nosecnosti predcasno konca, nekdo je moral pasti v to skupino user posted image . slaba tolazaba, kaj cem, ampak to je zaenkrat to. upam, da bo naslednjic bolje, ker to je blo zdej ze drugic user posted image

zelim vam lepo nosecnost in cim manj skrbi pa cim vec lepih trenutkov. papa!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 524
30.3.2012 8:27:58   
Zewa
potnica user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem kaj naj rečem..user posted image Drži se!

Kako ste drugače? Jaz sem danes na dopustu, da se bom lahko učila, ker imam drug teden izpit, pa sem komaj vstalauser posted image zdaj si bom počasi zajtrk pripravila, potem pa res za knjige...user posted image

No, mene tudi slabosti ne dajejo, ima bradavice ful občutljive, pa prsi me srbijo in to je to.. Dvigujem pa pač kolikor upam-otrok še nimam za dvigovat, so pa te vsakdanje reči, za katere kdaj ne vem a bo šlo ali ne.. Sej če ne se pa moj user posted image izprsiuser posted image

Nič, zdaj pa grem:)

(odgovor članu potnica)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......