thanchyka
|
Najprej dobrodošlica vsem novim, juuuj, koliko nas že je , se bomo gnetle po Babycentru ipd novembra! Pa vsem čestitke, ki se vredu opravle prvi pregled. Jaz tudi komaj čakam, da spet vidim pikico in končno slišim !LinLin, Zewa, me3 se bomo skupaj kazale v torek LinLin, reči, da si vzela močno tableto za glavo, pa ne upaš alkota gor pit, pa bo mir. Zdaj pa ti meni razloži, kako naj pojansim, zakaj ne jem solate več po obiskih, ko vsi vejo, da sem solato-manjak?!? Rečem, da imam drisko pa ne smem sveže zelenjave? Meni so se pa začele slabosti, juuj je to zoprno... Najboljše mi je, ko jem - prej in po tem pa mi je slabo... Včeri sem bila čist adijo, zadeta, kot da me luna nosi Krči so pojenjali, kakšen še zjutraj pa pol zvečer, me pa (.)(.) taaaak bolijo, da me ponoči zbuja, bog ne daj, da se na trebuh vležem pomotoma Imam pa trebuh fajn napihnjen, v službi samo čakam, da me kdo kaj vpraša, saj sem prej skoz nosilca bolj telirane majčke, bluzice, zdaj pa naenkrat vse neko opletajoče - sumim, da me sumijo ValyMa, kak si me pa zdaj zrajcala s temi jagodami in smetano, fuj te bodi No, se pa mogoče mi2 kje novembra srečava v porodnišnici, če boš šla v mariborsko. Sem iz Mb-ja. Kaj pa studentka25 se je kaj oglasila kje? Glede kupovanja stvari za pa mislim, da bom še zeelooo počakala, po moje 1x po poletju (avgust, september). Punce, kako ste/boste povedale domačim (mami)? Na kakšen poseben način, ali kar: Babica boš! ?
|