|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
20.3.2012 20:36:31   
miška26
gatti ja sj tudi če spiš ti je lahko slabouser posted image eni pravijo,da imaš na nočni omarici
prepečenec in ga poješ še preden vstaneš iz postelje,probaj to.

Meni je pa današnji dan zgleda prinesel slabostiuser posted image mi je blo zjutraj slabo,
popoldan in pred eno uro,zdej je boljš,ampak zgleda da je to to.
Me že mineva ta ogromni apetituser posted image

No kar se tičeuser posted image midva nisva odkar sva zvedla za user posted image ,moj ne upa,da nau kj narobe.
Meni pa se na trenutkeuser posted image ,samo res bolj malokrat,mogoče od otrujenostiuser posted image

Jest se bom en dan tud malo lotla kakšne literature,pa a mogoče katera ve katerih začimb naj nebi jedla
nosečnice. Ginekologinja mi je rekla, da lipa ni dobra in petršilj,ki ga obožujem... Da naj si malo pogledam
Meda tud ne,za surovo meso pa zelenjavo..... pa vem.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 301
20.3.2012 20:47:15   
LinLin
vsakokrat ko pridem, nas je več user posted image očitno se nas bo nabralo kar nekaj novemberk... user posted image

mayflower iz kje pa si? jaz sem tudi dokaj blizu šempetra, ampak mislim, da bom šla v postojno... bomo vidli no.

DCgirl_ - tudi mi bomo počasi mogli razmislt, kako povedat doma (bomo verjetno enkrat po pregledu) - si sploh ne predstavljam, kako to izvest user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
20.3.2012 21:28:48   
mayflower
Živim blizu Nove Gorice. Zakaj pa boš šla v Postojno? Jaz s Šempetrom nimam slabe izkušnje ( prvič rodila v LJ), je pa res,da imam v bolnici tudi ginekologinjo, ki mi je opravila CR.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 303
20.3.2012 21:43:42   
mayflower
Anonimen: med 1.CR in drugim CR je tri leta in če bo vse po sreči bo 3.CR ponovno po treh letih. V drugo sem želela naravni porod, pa je ta možnost odpadla zaradi komkplikacij pri prvem porodu in v drugi nosečnosti.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

Neposredna povezava do sporočila: 304
20.3.2012 23:48:19   
caryn
Zdravo,

še ena novembrka user posted image . Doma imam že enega novembrčka user posted image , tako da približno vemo kakšna trmica nas čaka user posted image .

Za seznamček: 2.nosečnost, 1 navihanec, PDP po mojih izračunih 09.11.2009, več pa bo jasno na 2.pregledu 11.4.

Lepo vas je brat in super, da ste tako zgovorne.

Samo še beseda glede porodnišnice LJ - jaz imam zelo pozitivne izkušnje z osebjem, tako da je verjetno res odvisno na koga naletiš.
Pa bomo več o porodu, ko bomo bolj pri koncu, a prav user posted image ?

V glavnem je moja 2N drugačna od prve, ki je bila res super - brez slabosti in drugih neprilik. Sedaj pa čez dan čutim tako čudno slabost - kot da mi je slabo ker sem skoz lačna??? No pa ni panike, se veselim vsega kar me čaka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 305
21.3.2012 7:01:00   
Vivaldi
Dobrodošle vse nove user posted image !

Zewa, a potem imaš ti tudi ta teden pregled? Napisana si namreč 27., sem šla prov pogledatuser posted image

Jaz ga imam JUTRI in hvala bogu, da imam norošnico v službi, da se bom zamotila do večerauser posted image

Zoja MIša, držimo pesti za danes in poročaj, kako je bilo!user posted image

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 306
21.3.2012 7:28:01   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Zewa, a potem imaš ti tudi ta teden pregled? Napisana si namreč 27., sem šla prov pogledatuser posted image

Jaz ga imam JUTRI in hvala bogu, da imam norošnico v službi, da se bom zamotila do večerauser posted image

Danes teden sem napisala - pri nas tako rečemo, če imaš pregled točno čez en tedenuser posted image

Dobro jutro punce moje!!
No, jaz sem že v akciji, pa danes bom malo več frej, tako da komaj čakam, da grem iz službeuser posted image
Uf, vedno več nas je, bo gužva novembra v porodnišnicah..user posted image Jaz sploh ne razmišljam kam bom šla rodit, ker mi je kar nekako samoumevno da grem v Postojno. Čeprav imam enako blizu Ljubljano, Kranj, Postojno in Šempeteruser posted image Mater smo na enem fajn kraju - polno izbireuser posted image
Nič, gremo malo delat, da bomo potem lahko zabušavaliuser posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 307
21.3.2012 10:41:16   
ValyMa
Dober dan ali dobro jutro novemberke!Sem že skoraj 38 letna srečna nosečka!To je moja drugauser posted image .Včeraj sem imela prvi ultrazvok in sem ga zagledalauser posted image .Velik je 5,6 mm in star je 6t in 3 dni danes.Srček mu je tako zelo močno bil,da je bilo kar veseljeuser posted image .Imela sem umetno oploditev,kjer so mi vstavili dva zarodka,a tauser posted image ,se je obdržal,drugega pa ni našel,zato smo dobili PDP 11.11.2012.Naslednji pregled pa že imam pri svojem G in sicer 18.4.Imejte se skrajno lepo,jaz se imam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 308
21.3.2012 10:48:26   
Izabelina
user posted image user posted image user posted image user posted image sm vsake tolko pošpegala na vašo temo in si želela, da se vam bi pridružla...

dans zjutri sm zagledala user posted image še kr ne morm verjet, jutr ponovim vajo...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 309
21.3.2012 10:57:07   
žirafkaa
Juhu ČESTITKE ValyMa in Izabelina!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 310
21.3.2012 11:01:52   
sontschica
Izabelina in ValyMa dobrodošli user posted image user posted image pa mirno nosečnost vama želim.

(odgovor članu žirafkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 311
21.3.2012 11:17:10   
mistina
Živjo punce!

V prejšnji nosečnosti sem ta forum samo prebirala, tokrat pa sem se odločila, da se vam tudi jaz pridružim v čvekanju.

Čez vikend sva z user posted image  zagledala user posted image , sicer nepričakovano, ampak sva oba čisto navdušena. Doma imava že enega razgrajača, ki danes praznuje prvi rojstni dan (res si je izbral lep datum) in komaj čaka na družbo.

Za seznam: PDP imam  22.11.2012, prvi pregled pa 25.4.2012 (stara sem 29 let)

Lp,

Tina

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
21.3.2012 11:40:44   
miška26
Pozabila sem vam povedat da sem kupila električen ožemalnikuser posted image
odlična stvar,že deluje na polnouser posted image

ValyMa midve sva pa iz istega "šmorna" jest sem tudi OBMP-jevkauser posted image .

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 313
21.3.2012 12:21:12   
44gatti
Hojla.
Vedno več nas je! user posted image user posted image user posted image
Tok mi razganjajo hormoni, da dobim solzico za vsak dr... user posted image Ne morš verjet!!! Če pa na tv-ju kaj žalostnega = user posted image kot dž!! Ha hah ha
Kar se tiče slabosti je kar je... sm si rekla, da se ne bom več obremenjevala! Če mi je slabo celo jutro, bom pač uživala popoldne! Sicer sm bla pri zdravnici in bom doma do 1. pregleda pri gin. Mi je svetovala naj poslušam sebe in samo sebe. Komi čakam, da bo minila slabost in bom začela uživat user posted image !!!

Miška: električni ožemalnik je zakon! user posted image
Ko mi je slabo, nč ne pomaga... morm samo ležat in čakat, da mineuser posted image

lp

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 314
21.3.2012 12:42:09   
abubabu
WoooW koliko novih nosečk! Čestitke!! user posted image user posted image
Uff bo dela s seznamom user posted image

DCgirl_ drugače te ne morem dodat na seznamček kot pa če izračunaš pdp, saj če ga bo G spremenila bom itak spremenila na seznamčku. Imaš pa en kup teh kalkulatorčkov na netu.

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 315
21.3.2012 13:48:28   
abubabu

user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj poroda, spol user posted image user posted image

1.11.
2.11.
gregorina, 35, 5 user posted image , 2 user posted image , Izola
LinLin, 24, 1 user posted image , 0user posted image , Po
fizolck, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj
3.11.
4.11.
5.11.
abubabu, 27, 2user posted image , 1 user posted image ,
6.11.
7.11.
Vivaldi, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
piki_ca, 29, 2 user posted image , 1 user posted image ,
AnjaZib, 20, 1 user posted image , 0 user posted image ,
8.11.
9.11.
koprčanka, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , Po
caryn, ?, 2 user posted image , 1 user posted image ,
10.11.
sontschica, 27, 2 user posted image , 1 user posted image ,
tanja26, 28, 2 user posted image , 1 user posted image ,
študentka55, 27, 1 user posted image , 0 user posted image ,
44gatti, 30, 1user posted image , 0 user posted image ,
11.11.
ValyMa, 38, 2user posted image , 1 user posted image
12.11.
Zoja Miša, 35, 2 user posted image , 1 user posted image ,
13.11.
14.11.
15.11.
zewa, 24, 1 user posted image , 0 user posted image ,
16.11.
17.11.
18.11.
Austeja, ?, ?user posted image , ? user posted image ,
19.11.
thanchyka, 32, 1 user posted image , 0 user posted image ,
potnica, 31, 1 user posted image , 0 user posted image ,
20.11.
21.11.
žirafkaa, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
mayflower, 33, 3 user posted image , 2 user posted image
22.11.
mistina, 29, 2user posted image , 1 user posted image
23.11.
24.11.
25.11.
26.11.
27.11.
28.11.
29.11.
30.11.

1. pregled:

13.3
gregorina35, mayflower
19.3.
miška26,
21.3.
Zoja Miša,
22.3.
Vivaldi,
26.3.
sontschica,
27.3
LinLin,
Zewa,
2.4.
piki_ca,
3.4.
abubabu,
5.4.
koprčanka,
10.4.
potnica,
17.4.
rozi_ca,

25.4.
mistina,

2.pregled:
27.3.
thanchyk
11.4.
fizolck, caryn
18.4.
ValyMa

NUHALNA SVETLINA:

23.4.

fizolck,

SKUPAJ NAS JE: 22

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 316
21.3.2012 13:57:04   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
dans zjutri sm zagledala user posted image še kr ne morm verjet, jutr ponovim vajo...

Iiii bravo!!! Medve sva tudi skupaj čakali na temi "ne pričakujemo user posted image "user posted image Čestitamuser posted image

Jaz se počutim še vedno odlično-slabost je občasna (mogoče enkrat na teden), malo me po trebuhu špikne, pa zmatrana semuser posted image Aja, pa da ne govorim, da so mi zvečer vse hlače že malo ozke v trebuh. Tudi drugače nisem kakšna suhica (sploh ne), samo v pasu sem imela ponvadi vedno luft pri hlačah (ker če imaš veliko rit, pač ne dobiš hlač, ki so ti prav v pasu, če imaš pas ožjiuser posted image ) - zdaj je pa zginu nekamuser posted image user posted image

Zdaj grem pa malo počivatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 317
21.3.2012 14:00:31   
Anonimen
Pozdravljene.
Sem se odlocila da se tudi jaz javim. 11. 3. smo zagledali plusek na testu. Zaenkrat se kar ne dojamem. Slabosti nimam, pa tudi nobenih drugih znakov. Tako da komaj cakam prvi pregled, ki pa ga imam sele 16. 4., ko bom ze 9 tednov in 5 dni. PDP po mojih izracunih pa naj bi bil 16. 11. Zaenkrat ostanem se Anonimna. Upam in drzim pesti da je in bo vse ok.

(odgovor članu abubabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
21.3.2012 14:20:26   
ValyMa
Hay,hay!Zdaj že pridno kuham in čakam kadj bo prvi stopil skozi vrata!user posted image Anonimen držim pesti za tebe,da je vse ok! Miška 26 ja se zgodi,da tudi take obstajamo!Samo smo pa toliko bolj vesele,ko je test pozitiven in s pikecem vse lepo in prav!Vsem ostalim hvala za dobrodošlico in vsem,ki se nam bodo še pridružile lep pozdravček iz Maribora!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
   [Brisano sporočilo]
21.3.2012 15:22:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 320
21.3.2012 15:26:50   
miška26
ValyMa ja prou res,pa hvala bogu da se dauser posted image
Jest sem 3 teste naredila,pa še to CB digital vsak teden,ker pokaže
tedne nosečnosti, da sem spremljala, če hormon nosečnosti raste,
da sem bla bolj ziher da je vse OKuser posted image .
Ker psiho aneuser posted image

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 321
21.3.2012 15:40:21   
LinLin
mene pa skoz neki boli in špika trebuh...pač ta filig, kot da se maternica razteza, pa napihnjen trebuh mam (če imam oprijeto majco se ga že prav vidi)...a mislite, da je to ok? ker traja skoraj cel dan.. user posted image

naj bo že kmalu ta pregled, da vidim, da je vse ok... user posted image

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 322
21.3.2012 15:43:46   
LinLin
mene pa skoz neki boli in špika trebuh...pač ta filig, kot da se maternica razteza, pa napihnjen trebuh mam (če imam oprijeto majco se ga že prav vidi)...a mislite, da je to ok? ker traja skoraj cel dan.. user posted image

naj bo že kmalu ta pregled, da vidim, da je vse ok... user posted image

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 323
21.3.2012 15:55:57   
mojci13
Pozdravljene nosečke,

Še ena med vami, PDP 07.11.2012, pričakujem tretjega otroka, stara 36 let. Glede nosečnosti pa takole... vsaka je drugačna... trenutno me dajejo celodnevne rahle slabosti,.. nič mi ne diši, pa skoz občutek lakote...1. in 2. sem se počutila enkratno brez slabosti. Ampak zaenkrat je vzdržno, upam, da tako ostane.

Čuvajte se.

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 324
21.3.2012 17:41:19   
DCgirl_
Eto mene, danes sem računala PDP, zgleda 6.11.2012. Če sem prav računala naj bi bila zdaj v 8. tednu. Upam da se bo na uz že lepo vidla pikica... čestitke vsem novim user posted image in user posted image :)

Lp

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......