|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
18.3.2012 18:25:10   
LinLin
jst sm kar konkretno lena in nič kaj dosti ne telovadim...upam, da se bom sedaj, ko bo sonce, večkrat odpravila na kakšen sprehod, pa rolat ipd.

(odgovor članu potnica)
Neposredna povezava do sporočila: 251
18.3.2012 21:20:17   
Anonimen
HOjla, punce... ste pa zgovorne!

Midva bova še nekaj čava pestovala skrivnost, tako da se razkrijem malo kasneje (lahko sme pa anonimna JUN, če nas bo več ;-) JOj mi pa že več kot eno leto vsi po vrsti morijo če sem noseča, ker mi je ostal kr "lep " trebušček...

Pri nas bo to že tretji. Doma imamo fantka in punčko...Mislim da bo pričakovanje skozi otroške oči najlepše :-)

Največja skrb mi je ap kam bom šla rodit..pa o tem še kdaj drugič... žal porodnega centra še ne bo v Sloveniji do novembra...

Aha, pdp je med 10. in 20. 11. Bom počakala kaj mi bo G naračunala..joj saj se moram še prijavit...

Skratka, luštno vas je brat k ste prvič noseče in tako vesele... No, saj sme jaz tudi, ampak čisto drugače :-)

Nočko!

(odgovor članu LinLin)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
19.3.2012 6:54:53   
Vivaldi
Anonimna JUN, dobrodošla med nami!user posted image A ni to super, da smo ene čiste začetnice, druge pa že izkušene mačkeuser posted image Sploh nisem vedela, da se nam tudi v Sloveniji obeta porodni center? A mogoče veš, kje bo? A boš potem rodila z doulo, ali kako? Oprosti, sem te čisto zasula z vprašanji.user posted image No, saj če bo novembra, bo pa to za nas ravno prav, ne?user posted image

Dobrodošle tudi vse ostale nove, kar nekaj se nas je že nabralo, kaj še bo!user posted image

Miška, držim pesti za pregled, pa sporoči, če so tvojega zraven spustiliuser posted image Seveda bo vse ok, prav lepo ti bo pomahal!user posted image

Glede telovadbe so mnenja različna, Pušenjak pravi, da lahko delaš vse, kar ti paše, do 12. tedna, naprej po občutku, meni pa je sestra pri G odsvetovala pretirano skakanje, prav tako niso fajn športi, kjer so pogosti padci. Je pa za nsa super, da se bomo lahko celo poletje namakale v morju in razbremenile našo hrbtenico!user posted image

Jaz se pri znancih, s katerimi se pogosto vidimo, prav težko zadržujem, da ne bi povedala, še posebej, ker so vse ravno rodile ... No, do četrka moram vsekakor zdržat. Komaj čakam! user posted image

Drage moje souser posted image , imejte super čudovit ponedeljek, nas je pokapljal prav lep pomladni dežekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
19.3.2012 8:04:09   
Zewa
Dobro jutrooo punce!!

Kako ste? Evo, pri nas pada dežek.. Saj je prav, da malo namoči tole zemljico, moti me edino to, da sem potem še bolj taka zaspana..user posted image
Miška, nam boš malo poročala kako poteka prvi pregled ane? Da vem kaj pričakovati..

Sedaj pa grem delat naprej, danes bo še dolg danuser posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 254
19.3.2012 9:11:09   
*bobika*
Punce če katera še nima nosečniških oblačil ..prodam ene kavbojke iz H & M številka 38 za 15€ ..nošene so skoraj nič , ker sem kr na hitro vzkipela, da sem že na 40 :) :(

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 255
19.3.2012 9:23:34   
abubabu
Jutro!

Mi smo po starem. Utrujenost in slabost sta še vedno prisotni... Imamo pa sonček user posted image

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 256
19.3.2012 9:31:36   
44gatti
Oh joj... ta slabostuser posted image user posted image user posted image
Do bruhanja še ni prišlo (pa upam, da niti ne bo), ampak sm k cunja!!! Glava in trebuh me bolita, kot da bi se prenajedla s pokvarjeno hrano... Najhuje je zgodaj zjutraj, pol pa čez dan malo mine in spet pride...
Sicer sem na bolniški iz drugih razlogov. Jutri naj bi šla delat... ampak, nism sposobna normalno funkcionirat user posted image Nisem taka, ki bi glumila bolniško, ampak res ne morem. Kaj pa če mi zdravnica ne dovoli ostat doma? uffff user posted image

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 257
19.3.2012 9:32:30   
sontschica
Dobro jutro

moje slabosti so vsak dan hujšeuser posted image
pri nas se pa proba sonček prebiti čez oblakeuser posted image
Miška držim pesti za pregleduser posted image user posted image

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 258
19.3.2012 9:33:27   
abubabu
Aja sem pozabila... res je 1. user posted image čist kaj drugega kot ostale, ker je res vse prvič in te forbec kak kaj poteka od prgledov do vsega...tako da res uživajte!
Prvi pregled pa poteka nekako tako: Prideš not, se slečeš in to user posted image Potem ti nardi vaginalni uz, tist ni zelo prijeten filing, je potem uz trebuha ful boljše user posted image No in potem s tistim uz pregleduje ( ga premika gor dol, levo desno) in pogleda, če je vse ok, če se sliši srček-ga ti tudi slišiš (to je najboljši del celega pregleda) izmeri, če velikost štima pdp. Potem pa odvisno od G, nekateri ful povedo kaj in kako, glede prehrane, telovadbe itd. iz enih moraš bolj vleči. No mislim, da je približno to to.

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 259
19.3.2012 9:36:18   
abubabu

IZVIRNO SPOROČILO: 44gatti

Oh joj... ta slabostuser posted image user posted image user posted image
Do bruhanja še ni prišlo (pa upam, da niti ne bo), ampak sm k cunja!!! Glava in trebuh me bolita, kot da bi se prenajedla s pokvarjeno hrano... Najhuje je zgodaj zjutraj, pol pa čez dan malo mine in spet pride...
Sicer sem na bolniški iz drugih razlogov. Jutri naj bi šla delat... ampak, nism sposobna normalno funkcionirat user posted image Nisem taka, ki bi glumila bolniško, ampak res ne morem. Kaj pa če mi zdravnica ne dovoli ostat doma? uffff user posted image

Vem kako se počutiš user posted image Če imaš vredu zdravnico, ti bo ziher napisala bolniško.

Miška dobro opravi danes user posted image

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 260
19.3.2012 10:01:52   
LinLin
mene danes tudi malo slabosti dajejo...upam, da ne bo hujšega... bolj mi je problem to nihanje razpoloženja - hormoni očitno grozno uplivajo name na tem področju in pol me prime kr neki - od joka, do strahu, smeha...mislim...res totalno kr neki user posted image se mi zdi, da mi je tudi slabo bolj od tega, ker sem živčna kot od user posted image ...
no - definitivno upam, da bo šlo na boljše...

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 261
19.3.2012 10:48:47   
melona27
Oooo, že kr novembrke 2012!kako čas beži;) js imam doma novembrčka 2011, lih včeraj pred enim letom sem delala test, ki je pokazal +:))kakšno veselje je to bilo;) Punce, js vam vsem želim lepo in zdravo nosečnost, pa uživajte 100 na uro, poleti bo fino, lih z najlepšim trebuščkom boste čofotale po morjuuser posted image

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 262
19.3.2012 11:31:05   
piki_ca
Da se še jst oglasim. Meni je tut ful slabo, se mi zdi, da je vsak dan huje....sedaj sem ugotovila, da je bolj, da kr skoz nekaj glodam. Še vedno mi ne diši čokolada, pa kavo sem tudi nehala pit, oz. spijem kakšno na teden. Mi je pa slabo takoj, ko se zbudimuser posted image

Dobrodošle vse nove user posted image
44gatti, pocajtaj se, jst mislim, da če imaš kokr tolk razumevajočo zdravnico, da bi lahko dala še kakšen dan bolniške
LinLin, te razumem glede razpoloženja, sva nekako na istem :)

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 263
19.3.2012 12:11:27   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: piki_ca

Da se še jst oglasim. Meni je tut ful slabo, se mi zdi, da je vsak dan huje....sedaj sem ugotovila, da je bolj, da kr skoz nekaj glodam. Še vedno mi ne diši čokolada, pa kavo sem tudi nehala pit, oz. spijem kakšno na teden. Mi je pa slabo takoj, ko se zbudimuser posted image

Da se še jaz malo vklopim v vaše dabete. Točno tako se počutim. In ker skos nekaj glodam, me pravkar tako tiščijo kaobojke, da komaj čakam, da bo ura 15h in da zgasnem. Ugotavljam, da bo potrebno v nakup pajkic in tunik, čeprav se mi zdi, da nisem tip za to.

Najraje bi šla spat, pa me popoldne čaka še plesni nastop, ki ga ima hči. In še k P moravase iti pokazati, ker ima na ličkih vsake toliko neke izpuščajčke. Tako da ne bo počitka do večera.

Se bom poskušala malo bolj javljati.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu piki_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 264
19.3.2012 12:17:18   
abubabu
No tudi jaz se počutim kot piki_ca in Zoja Miša user posted image S tem, da čokolada mi ne smrdi user posted image 1 kava na dan mi pa tudi paše. Ja ja bo menda kar držalo to, da ti je v 2. user posted image bolj slabo kot v prvi. Meni je včeraj bilo cel dan user posted image Danes je bolje. Večinoma pa mi je slabo zvečer, ponoči in zjutraj. In mi tudi pomaga, če skoz nekaj glodam.
Ah saj bo... Komaj čakam na drugo tromesečje, ki je res zakon.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 265
19.3.2012 12:26:34   
fizolck
Joj punce, mene pa taka volčja lakota daje user posted image Sploh se ne nasitim, kar jedla bi in jedla. Slabo mi je bilo samo na začetku prejšnjega tedna, potem je pa minilo.

me pa v pasu že konkretno tišči, tudi čutim, da je trebušček bolj zaobljen in trd pod špehkom user posted image

Kar se tiče telovadbe - midva z mojim dokaj redno hodiva na bližnji hrib. Sicer se hitreje utrudim, ampak greva počasi. Meni je ginekologinja rekla, naj bom zmerna in naj ne pretirava, sicer pa je vsaka vadba OK, če ne padaš.

Miška, držim pesti!

A se je Študentka55 kaj javila?

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 266
19.3.2012 12:44:48   
sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: fizolck

Joj punce, mene pa taka volčja lakota daje user posted image Sploh se ne nasitim, kar jedla bi in jedla.

jaz sem tudi kar naprej lačna, imam apetit za 3 osebe, samo probam glodat sadje namesto sladkih stvariuser posted image

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 267
19.3.2012 13:17:01   
Vivaldi
No, meni še kar ni nič slabo, edino včeraj zjutraj sem imela en čuden občutek v želodcu, in ko si je moj za zajtrk neko meso rezal, mi je ful zasmrdelo. user posted image Sicer pa nič. Me pa spet malo bolj joški bolijo (če recimo skačem med kakšnim izpadom veseljauser posted image )

Bobika
, si ne upam nič nosečniškega še naročat, bom počakala, da vidim, kam se bom najbolj redilauser posted image

Tukaj noro noro lije in prav paše!user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 268
19.3.2012 15:15:41   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Bobika, si ne upam nič nosečniškega še naročat, bom počakala, da vidim, kam se bom najbolj redilauser posted image

mene sam v rit razganja :)user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 269
19.3.2012 15:23:38   
Austeja
Pozdravljene!

Še ena novembrka tukaj! Rok 18.11.2012. Čestititke vsem user posted image

Sem ravno s prvegal pregleda. Vse kar smo videli, je bila ena mini črna pika, grem še 1x čez tri tedne, ko bo kaj več za videt :) Pika je velika 4 milimetre.

Jaz nimam nobene slabosti, nekaj napetosti v prsih (pa ''vetrovi'' ;). Upajmo, da ostane tako.

A

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 270
19.3.2012 15:28:06   
žirafkaa
Punce super ste, zelo rada vas berem.. Kar nisem si upala napisat podatkov za seznamček, z mislijo, če bi bilo kasneje kaj narobe. Odločila sem se, da ne bom več tako mislila in da bo itak vse okej z user posted image .
Drugače pa je zame to prva nosečnost in sem še malo zmedena in veliko berem forume, kar me včasih spravi tudi v zelo slabo voljo. Že tako ali tako pa moje razpoloženje zelo niha. Slabo pa mi ni kaj dosti, včasih zjutraj če nič ne pojem. Me pa dostikrat špika v trebuhu. Se pa še sploh dobro ne zavedam, da sem noseča. user posted image
Še podatki za seznamček: žirafkaa, 25, 1user posted image , 0user posted image , Lj, pdp 21.11.2012

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 271
19.3.2012 15:30:37   
žirafkaa
Aja pa ČESTITKE vsem novembrčicam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žirafkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 272
19.3.2012 15:30:39   
sontschica
dobrodošli austeja in žirafkaa
austeja kako pa to da te je G naročila tako zgodaj na prvi pregled? pri nas na prvi pregled naročajo med 8. in 10. tednom, kar se meni zdi čist prav, da ne povzročajo nepotrebnih skrbi.user posted image

(odgovor članu žirafkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
19.3.2012 16:50:35   
Austeja
ja, ne vem, zakaj sem bila tako zgodaj naročena :) meni se je tudi čudno zdelo, ko mi je povedala datum. sem si mislila, da že vedo, kaj delajo :D no, ampak je bilo vseeno lepo videt tisto piko

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 274
19.3.2012 17:26:24   
abubabu
Dobrodošle nove nosečke user posted image user posted image user posted image

Vam pa priporočam, da berete samo novemberke user posted image vam bomo tu odgovorile vse kar vas zanima user posted image Ah saj vem kako je prvič, greš vsak dan celo rr prebrat user posted image

(odgovor članu Austeja)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......