Vivaldi
|
Anonimna JUN, dobrodošla med nami! A ni to super, da smo ene čiste začetnice, druge pa že izkušene mačke Sploh nisem vedela, da se nam tudi v Sloveniji obeta porodni center? A mogoče veš, kje bo? A boš potem rodila z doulo, ali kako? Oprosti, sem te čisto zasula z vprašanji. No, saj če bo novembra, bo pa to za nas ravno prav, ne? Dobrodošle tudi vse ostale nove, kar nekaj se nas je že nabralo, kaj še bo! Miška, držim pesti za pregled, pa sporoči, če so tvojega zraven spustili Seveda bo vse ok, prav lepo ti bo pomahal! Glede telovadbe so mnenja različna, Pušenjak pravi, da lahko delaš vse, kar ti paše, do 12. tedna, naprej po občutku, meni pa je sestra pri G odsvetovala pretirano skakanje, prav tako niso fajn športi, kjer so pogosti padci. Je pa za nsa super, da se bomo lahko celo poletje namakale v morju in razbremenile našo hrbtenico! Jaz se pri znancih, s katerimi se pogosto vidimo, prav težko zadržujem, da ne bi povedala, še posebej, ker so vse ravno rodile ... No, do četrka moram vsekakor zdržat. Komaj čakam! Drage moje so , imejte super čudovit ponedeljek, nas je pokapljal prav lep pomladni dežek
|