Poka -> RE: Za tiste, ki še... (7.4.2012 19:52:35)
|
Jaz sem imela skoraj tri tedne pavze hujšanja, kar smo začele s tem... ker sem bila 14 dni bolana, potem me je en teden trebuh bolel od ene fuj pripravljene hrane iz Lidla... in nisem mogla nič.... OK nisem ne vem kako nezdravo jedla, nisem pa nekaj pazila in premalo zelenjave sem... da ne govorim o današnjih sladkarijah... to je bil greh :)) Ampak sem pa hkrati že pripravila jedilnik in hrano za naslednji mesec za v zmrzovalnik, vsaj deloma. Celo dopoldne kuhanja. Mi druga niti ne preostane - med tednom pridem domov ob nemogočih urah in se mi ne da še soplate oprat... Pa rešili smo problem neznanja kuhanja pri mojem fantu, ki si bo kar iz zmrzovalnika vzel in pogrel, tudi če me ni doma. Naslednji moj načrt je - ker se zadnje čase težko spravim k ovsenim kosmičem za zajtrk, da si jih skuham v naprej in zjutraj samo pogrejem... Zraven pa pest jagod, ker jih zdaj na gajbe prodajajo. Nekaj jih gre v zmrzovalnik za smoothije na hitro - oprane in že zrezane. Se pravi za zajtrk jem - ovsene kosmiče, sadje, za malico sadni šejk z jogurtom, druga malica mogoče kak beljakovinski šejk, ker imam ene beljakovine v prahu za ponucat, kosilo eno meso ali riba s solato, večerja kaka kremna juha, po večerji beljakovinski šejk. Pijača: limonada, ohlajen čaj z limono, oranžada, mineralna ali navadna voda.
|
|
|
|