LuLu -> RE: Za tiste, ki še... (5.4.2012 18:14:41)
|
Ej, nekaj je v zraku... Kaj pa je bilo mami? Pa cel dan sem že pod vtisom tiste teme pod Žalujemo, ko bo jutri 1 leto odkar je fantek Patrick, ... umrl. In sem prebrala zakaj. Noro... Pa sedim v kuhinji, pred 20 minutami, nekaj za šolo delam, pa iz dnevne slišim neke čudne zvoke, pa pogledam in se sine igra s lego kockami in na široko odprta usta in te zvoke spušča. V tisočinkah sekunde mi je tisti fant prišel v glavo, pa da se mi mali davi, da je kocko pogoltnil, pa da se ne davi, ker te ni bi glasu spustil,... Fak! Pa pridem bližje, po tisti zelooo dolgi sekundi in vidim, da ima eno veliko temno kocko v ustih. Jo je z zobmi dol potegnil in se mu je zataknila. Pogoltnit je ne bi mogel, ker je prevelika, ni pa je mogel ven dobiti. Jaz sem jo samo obrnila in je šla ven.. Popiz***! Mali v jok, jaz ga tolažim, sama pa sem se tak tresla, da mi še zdaj srce razbija. Hudiča, da je bila temna kocka, so se na hitro vidla prazna usta, če bi bila svetla bi se takoj vidlo, da je v ustih nekaj.. eh,... mimo je, ampak te pa strese. Vem pa ziher, da pa zdaj več ne bo z zobmi dajal kocke dol... pa tolikokrat sem mu to rekla, da naj ne dela. Vem, da zdaj več ne bo. Se hitro uči, hvala bogu.
|
|
|
|