pebs -> RE: Za tiste, ki še... (19.3.2012 20:24:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: danyy IZVIRNO SPOROČILO: pebs Dobr večer! Pa kaj smo dons vse pico delale za kosilo? Jest sm mela tud margerito, se še kr ogibam mesu,se bol počutm brez njega. Drgač mam pa že spet druge probleme glede teže. Zdej so mi končno tud ostale hlače prov,sam zdej mam pa čist preveč izbire in čist nč ne vem kaj nej oblečm. Prej sm mela na razpolago ene tri trenirke pa dvoje hlače, pa je blo[sm=smiley36.gif]. Vidm da nas je kr neki k smo brez službe kako vam gre? Meni je vredu tako, sma se z mojim tako odločila, da bom jaz z malim to leto še doma, tako da trenutno zaposlitve niti ne iščem. Na srečo ima mož spodobno plačo, pa še na svojem smo, tako da nam gre ven. Za naslednje leto pa se še odločama kako in kaj, pa nekajse že o drugem otroku pogovarjama.[sm=smiley36.gif]. Saj pride kak dan, ko mi je tečno in sem sama sebi odveč, večinoma pa se imama z malim prav lepo. Ja,sej to ti čist verjamem. Men je blo prov fajn,ko sm mela še pupe doma. Zdej sta pa obe v vrtcu,jest pa doma[sm=smiley13.gif]. Mi je že kr smotan,res. Sej dela mam ful,mi mine čist prehiter. Drgač sm si pa mal preračunavala glede od in plačila vrtca,pa zgleda da bom na slabšem, sm rekla,če ne bo šihta,vsen če jih mam doma. Sam ne vem,no, sm že kr stara pa nimam nevem kaj delovne dobe,ma bomo vidl kaj bo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|