danyy -> RE: Za tiste, ki še... (11.3.2012 8:42:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rdečebela uf, vidim da ste ogromno napisale, nisem uspela prebrat vsega, se samo na hitro javim. dopoldne pohajale s kolegico in njenim malčkom v Bovcu. piha tudi tu pri nas. popoldne smo dobile par obiskov... ampak, kar sem hotla povedat je to, da je očitno nekaj v zraku ki moti te naše sončke, moja in od kolegice mali sta bla dons sitnega za pop**** pa sta ponavadi kar dobrovoljčka. okej, je res da sta tud mal smrkava, ampak nič jim ne paše. tamala se mi je včeraj zbudila ob 22h in potem do polnoči nema boga da bi zaspala. premetavala se je po postelji sem in tja in gor in dol in po meni in jamrala in dristila in joooj, katastrofiš! seveda jo njen očka ponavadi v taki (in vseh ostalih ) situacijah elegantno popiha, z izgovorom da mora nujno kaj drugega delat in mami j*** se po domače povedano. in ker že cel dan ni dovolj, si je privoščil še večerni izhod. res mam filing da zato ker sem šla včeraj jst na večerjo, da mora it danes pa on. ampak jst se lahk zmislem ki tazga 2krat na leto, njega pa praktično nikol ni in mi je začelo to že resno presedat! da bi pa enkrat za spremembo reku, da bo on pazu nanjo en popoldan, al pa 2 uri. neeeee, krona bi u padla z glave verjetno, konc bi ga blo. ne, ne, sej bv da se zej tle neki razburjam, ampak pač, enmu sem mogla povedat... no, zdej vas je ratalo najbrž več, ampak nema veze. še današnji jedilnik: zajtrk jabolko, malica: bela kava, kosilo njoki, večerja: še tuhtam česa se bom lotila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mogoče je luna vplivala na otroke[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Pravijo, da bi naj bilo nekaj na tem, jaz nisem opazila. Jaz pa sem bila kar presenečena včeraj kako je bil priden na roj. dnevu, pa še lepo je meso jedel[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], pa spal celo noč (no do pol 6).
|
|
|
|