danyy -> RE: Za tiste, ki še... (14.6.2012 7:28:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Poka Čez kakšen mesec bom verjetno bolj kot ne v pisarni delala, pa lahko prideš mimo, pa lahko tud gremo na kavo (pivo, al karkoli). Pa zakaj se obremenjuješ s tem, da nisi suhica, a tu sploh je kaka glede na to, da je tema o hujšanju - Ko boš tukaj se javi ... lahko tudi na ZS. Vsak dan ečkiram vse ... z veseljem pridem, pa da se spoznamo. A potem si ti tudi za zmenek v LJ? Saj ni tako daleč. V taki mali Sloveniji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ej, obremenjujem se... nikoli nisem bila debela, vsi v moji družini so normalno težki, jezijo me razlogi zaradi katerih sem se zredila, razlogi zakaj ne uspem shujšati,... sem tudi že pomislila, da bi enostavno SPREJELA to težo in postavo, ampak ne gre. Imam rada lepo telo, več kot 30 let sem bila navajena na normalno postavo, nikoli problemov... težko se sprijaznim s tem kakšna sem danes. Pa saj bo... bo prišlo mojih 5 minut in bo šlo vse dol, kar je odveč. Pač zdaj ni pravi čas... bom pa. Jaz ti ne verjamem, da zdaj nisi normalna, zame je vse normalno, sam če je v glavi normalno. Ker jaz vedno pravim - shujšaš lahko vedno, kadarkoli, lahko narediš iz sebe čudeže, sam če nimaš v glavi pošlihtano (s tem ne mislim na inteligenco ampak bolj to, da si v redu kot človek), pa ne moreš nikoli pomagat. Pri meni npr. so večinoma vsi v družini zelo suhi, npr. moj brat in moja mama. Nikoli se ni bilo nikomur treba opbremenjevat niti za eno samo samcato kilo in ko je enkrat moja mama dobila gor kg iz 45 na 47, je že hujšala... Jaz 47 kg nisem nikoli imela, razen konec osnovne šole in mogoče prvi letnik. Pa vedno me je provocirala zaradi tega, koliko pojem, ker sem res veliko in za njo sem bila vedno bolj debela, npr. pri 52 kg bi mogla po njenem shujšat enih 5 kg. Ko se pa zdaj gledam nazaj, sem bila pa takrat edino normalna. Ampak ravno zaradi tega mi je pa čisto vseeno kaj si kdo misli, imam čez 6o kg, več kot 10 kg več in veš kaj ti povem - tipi me še vedno osvajajo [sm=jezicek.gif] Odločila sem se, da pa to težo vržem dol zaradi sebe, ne zaradi drugih, ker pač opažam, da nisem več tako gibčna, pa nisem vsak dan mlajša, pa ker se v nosečnosti zrediš, pol pa res ne vem, če bi imela motivacijo... Pri meni je tudi bil razlog za +kg - zelo stresno obdobje in sem v bistvu ponosna na to, da mi je uspelo druge cilje uresničit. Vsak pa ima žal tudi šibko točko - mene tudi malo jezi, da nisem bil npr. psihično toliko močna, da bi še to zdržala. Jaz se vam žal trenutno še ne morem pridružit, mislila sem sicer, da bom imela še 3 tedne dela, pa grem v ponedeljek na dopust - ampak bo aktivni dopust, ko si bom iskala službo. Namreč poleg te male firme, ki obstaja zato, da če se karkoli zgodi, da upam, da stradala nikoli ne bom ali pa obremenjevala državnega proračuna, sem še bila zaposlena drugje (ker tudi moji starši so brez službe, brat itd...), zdaj mi pa pogodba poteče in moram nujno iskat ali drugo službo ali pa posel za firmo, da si lahko plačo nakažem, ki bo vdržim pestsaj pokrila kredit... Ful ena čudna situaciaj je nastala, no :)) Mal me je strah, mal mi je smešno, mal sem pa že apatična. V glavnem, niti ne vem, če bi bila trenutno jaz primerna družba :P Ojej, držim pesti, da čimprej najdeš službo ali posel. Ti delaš v šolstvu, če se še prav spomnim? JIh kar veliko poznam, ki bodo ostali brez službe zaradi tega novega zakona o zaposlovanju.[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|