ronja -> RE: Za tiste, ki še... (13.6.2012 15:21:38)
|
Haha, ne bit picajzel, no, lulu, saj tak suha pa tut nisem[sm=smiley36.gif] Sicer sem se pa že 1x tu oglasila, ko mi je bilo dolgčas, ker je bil pač naslov za tiste, ki še ne hujšajo... kar res ne, tak da ustrezam[sm=smiley36.gif]. Zdaj mi je komaj kliknilo... Ronja, a mož ve, da greš z njim na morje? Hehe, itak da moj "nemož" ve! Saj je še sam predlagal! (in me potem še spomnil, da naj se zmenim) Najprej sem hotela s sabo vzet kolegico, pa ne more, poleg tega ima tudi ona 3 otroke in bi bila že malo stiska s prostorom in tudi ne vem, koliko bi si katerakoli lahko spočila - mislim rečt mami s tremi otroki: "a lahko malo še moje 3 pogledaš, da grem jaz 2 km odplavat"[sm=jezicek.gif]... Skratka, lubi je sam predlagal - saj me pozna, pa ve, da se nima kaj bat[sm=smiley1.gif] niti ni ljubosumen tip, ki bi se počutil ogroženega od vsakega iksipsilona (dobesedno:D). Ne vem, zakaj bi se sekiral, čisto vseeno je, če je na morju z mano prijatelj ali prijateljica, ker oba enako gledam, z nobenim ne bi spala, z obema mi je pa lažje, da lahko grem eno odplavat v miru, pa da lažje kosilo skuham, pa da ni dolgčas:). Če bi kaj hotela met, bi si lahko tudi dol koga našla, navsezadnje, s tem punce nimamo glih problemov, se mi zdi[sm=smiley36.gif]. Sicer pa se je mogoče grdo bralo, ampak v resnici fant ni slab, je pa res picajzel, to priznam (in jaz in on:D) in tudi takoj povem, ker vem, da to zna bit dealbraker, pa je brezveze, da se nekaj matrate s spoznavanjem, če mate v štartu čist druge predstave;). Kar se let tiče, ne vem, koliko si ti stara, zato sem napisala, da ne vem, kako bi šlo skup, ker on je mlajši od mene. O plodnosti nimam pojma, ne vem, nisem nikoli šla za tem[sm=smiley36.gif], od kod bi sploh to lahko sklepala - tega ni še testiral[sm=smiley36.gif]. Meni sicer ni dolgčas, ko se pogovarjava, nisem pa glih normalna, tak da baje ne smem sklepat po sebi (to mi lubi vsakič pove - no in vsi ostali...) Je pa mal sramežljiv. Kar se mene tiče, veš, da sem majčken bolj divja (bla sem pa precej hujša), pa tudi sicer pač nismo vsi za skup - vsi moji prijatelji se mi zdijo fajn kot osebe, noben ni pa to to za bit skup (razen lubija, obviously[sm=smiley36.gif]) Kar pa hvalabogu ne pomeni, da niso super za bit skup za koga drugega.
|
|
|
|