Poka -> RE: Za tiste, ki še... (12.4.2012 21:49:02)
|
Jaz tudi podpiram to, da se borimo za to, kar nam pripada in kar so nam pravzaprav vzeli. Me ful jezi: 1. morala sem it delat še en faks in ga plačat, ker na mojem področju ni služb, razen po vezah 2. zato smo odprli firmo, ki hvala bogu nekaj začenja delat... kolikor pač lahko v teh razmerah - ni namen imet kuksuz ampak da je vsaj denar za hrano, če si npr. brez službe - da ne bo trena kakih nepremičnin prodajat 3. glede na to, da ponavadi ne rata [sm=rozacrtici.gif] ravno tist mesec, ko si zamisliš pa da niti ni pri nas za 12 mesecev pogodb, mi verjetno ne bo uspelo lovit rokov pred iztekom zaposlitve, kar pomeni že itak nižjo porodniško 4. ker mi prej ni uspelo [sm=duda.gif] bom sigurno v tisti skupini s krepko nižjo porodniško 5. in ker bom zelo pozna z [sm=duda.gif] pa če mi sploh uspe imet ene dva vsaj, bosta sigurno bolj kot ne eden za drugim, bom še pa seveda mogla plačevat dva vrtca naenkrat - babi servis odpade, ker bodo vse že prestare... Jupiii, a ne - najraje bi koga mahnila nekam [sm=jezicek.gif][sm=hudicek1.gif] Mi pravzaprav že vsi malo gledamo, eč bi lahko šli nekam v tujino - jaz sem vedela že 7 let nazaj, da tole ne bo v redu in sem že bila namenjena, pa si je moj premislil, zdaj samo upam, da ni vlak že odpeljal... Kako naj se posvečaš sebi, če bi pa od živciranja vso shrambo sladkarij izpraznila? [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|