Barik@ -> RE: Za tiste, ki še... (12.4.2012 18:31:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pebs IZVIRNO SPOROČILO: Barik@ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Barik@ Evo me [sm=jezicek.gif] Lepo... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] To sem našla na netu: če kaj pomaga. Jaz sem tudi danes s "strahom" šla na bankomat. Tudi nisem vedla ali bo kaj ali ne. Po vseh mojih inf. bi morala dobiti, ker imam veljavno odločbo, kaj bo pa CSD poslal, pa se mi ne sanja. [color=#272525 size=1][color=#272525 size=1][color=#272525 size=1]• ukine se brezplačni vrtec za drugega otroka; za starejšega otroka starši plačajo za en razred nižjo ceno • pravica do brezplačnega vrtca preneha 1. julija 2012 No, če za starejšega plačamo en razred manj (npr. iz 3 razreda 2), potem za drugega ostane 3 razred?[sm=zmeden.gif] me zanima, kaj bojo nadmudrili. jutri mam namen it na CSd delat gužvo, ker npr. letos nimam nobenih prihodkov, razed OD, žiivmo od ene plače, lani pa sem nekaj malega imela in gledajo za nazaj, namesto za trenutno situacijo.[sm=hudicek1.gif] Jest sm tud hotla it jutr na csd,ker nism mela dons OD nakazanih,sam sm že na netu dobila odgovore. Bom pa saj poklicala,da se 100 % prepričam[sm=smiley1.gif] Drgač pa mi dons lih nisi najljubša[sm=smiley36.gif]. Se mi je dons sanjal,da mi je moj z Bariko pobegnu, pa mi ful ni blo jasn, od kod ta ime, dokler nism te teme odprla[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ni za bat, verjemi. ŠE za svojga nimam časa, ne da bi si še dodatno prtljago namislila[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|