|
RE: Avgustovke, kje ste 5.1.2006 15:46:55
|
|
|
|
tina104
|
Tia, glede kapljic AD3 - mi smo dobili 2 flaški, pa sem eno že porabla, zdaj uporabljamo drugo, vsak dan dajemo 7 kapljic. Kolikor mi je znano, če pride do predoziranja se pojavi driska ali kaki drugi stranski učinki (v navodilih piše). Jessy, tudi meni ni jasno, kako bomo uvajali goste obroke, ko pa ima naš toliko malic. Se mi zdi sicer, da zadnje dneve ne je več toliko krat, ampak še vedno nekje na dve do tri ure podnevi, včeraj je celo 4 ure zdržal!, ponoči pa tudi še je, pa ne samo 1x. Včasih se mi zdi cartanje, ampak včasih pa konkretno je. Nimamo nekega ritma, še tisti ritem, ki je bil, je zdaj ko je bil bolan čisto nekam zginil. Danes smo vsaj malo več spali. Prvič je jedel nekaj čez polnoč, potem pa ob pol štirih in sem ga mogla previt, po eni uri je nazaj zaspal še do sedmih. To je že malo boljše kot zadnje dni, samo upam, da bo to spanje še vsaj za eno uro podaljšal, ker ob pol štirih vstajanje mi je pa res prehitro, pa čeprav sem bolj jutranji tip. (ob petih je že skoraj v redu ). Nisem še začela dodajat goste hrane, tako, da težko svetujem kaj v tej smeri, no pa vseeno, nelči - glede na to, kar sem prebrala: 1. najbolje na začetku ponudit novo hrano, ko je otrok že spil malo mleka, ni pa se čisto najedel. To povsod piše, pa se mi zdi kar logično, ker če je preveč lačen, potem ne bo hotel jesti, ker bi rad čimprej prišel do hrane, to pa je težko, ker ni navajen na žličko. Če pa je preveč sit, pa tako ne bo hotel jesti zaradi tega. 5. riževa kašica je lahko za zgoščevanje druge hrane, za dodajanje k sadju, zelenjavi, kasneje mesu..., kot mlečno žitni obrok pa jo ponavadi priporočajo kot večerjo, vendar po tem obroku še pride dojenje tik pred spanjem. Mi smo bili danes pri zdravniku, ker mali še vedno kašlja, pa me je zanimalo, če je že bolje, ker zdaj naj ne bi več dobival zdravil. Zdravnik je rekel, da je pač še nek virus, o bronhitisu ni več sledi, pač nek prehlad, samo nosek mu naj špricamo s sterimarjem, pa vlažimo zrak in to je to. Pa na sprehod vsekakor lahko gremo, če nima vročine. Sem se že veselila, da bova danes končno šla ven, pa ful sneži in dežuje - vse v enem. Smo pa Aljaža tam tudi stehtali - v bodiju in plenički je imel 9260g, dolžina je pa tu nekje med 65 in 68 - je ful brcal, pa sestra ni imela nekega časa. Demi, bravo za nove akrobacije . Tia, verjetno tebi take vragolije niso zelo všeč. Hitro bo prišel čas, ko bomo mogli veliko bolj gledat na naše .
|