|
RE: Avgustovke, kje ste 3.1.2006 15:13:08
|
|
|
|
violinski
|
Živjo! Evo, kot je napisala Tia, mi smo nazaj s plavanja Aljoša od takrat že drugič spi, ob 14h bi moral že jesti, pa je pozabil . Drugače imamo danes podaljšane počitnice, Lana je včeraj malo zakuhala na 38°C, pa smo se odločili, da kar vsi doma ostanemo (vedno mož dežura, če je Lana bolna, tako da imam jaz opravka samo z Aljošo, oz. da on prevzame Aljošo, če moram jaz popedenat Lano). Torej, na plavanju je bilo perfektno. Demi je pokazala čisto vse, kar zna, od dobre volje do šobice in jeze. Ta prava je! Tako je treba, punca. Nič se ne pusti fantom (z Aljošo sta si najprej roki podala, potem pa nje ni več zanimal) !! Aljoša jo je pa ko en čuk gledal. Se je pa na plavanju spet obrnil s hrbta na trebuh (glih ko ni treba), ko sem se jaz preoblačila. Sem mu rekla, naj kar neha, če je do sedaj to samo 3x naredil, ni treba, da glih zdej . V vodi sta se pa oba prisesala na obroče, ker ju tako srbijo dlesni. Nogice pa kar obvladajo. Demi bi lahko že z Mankočem trenirala, Aljoša je malo bolj počasen, ampak on itak ne sme biti Olimpijec Dobrodošli, ery in Nika, končno še ena deklica, so imeli fantki skoraj monopol tukaj. Jaz sem gim.maturant in potem pred 9 leti absolvirala Višjo upravno, diplomirala pa nikoli . Delam kot referent za uporabnike (kot ta prvi amortizer med podjetjem in strankami). Mož je univ.dipl.inž.elektro in dela za državo (no, sej to ne pomeni, da jaz delam proti državi ). Skupaj sva 9 let (bova marca), od tega živiva skupaj 8 (bo julija), poročena sva pa 6 (bo aprila). Za dihanje smo enkrat tu že omenjale kremo materine dušice, jaz jo 100% priporočam, Lana je z njeno pomočjo preživela prvo polovico zime skoraj brez prehladov, to, kar je zdej fasala, pa dobila virus od bratranca, ki že nekaj časa smrka in kašlja. Kremica pa tako pomaga, da diha čisto normalno, pa tudi kašlja mehko, brez piskanja. Za nos pa 'krema za nos za otroke' od Galenskih laboratorijev. Super je, vsaj pol noči zaleže. Ni nič agresivna. Tina, kar se obračanja glave tiče pri čiščenju noska pa ti lahko rečem samo, da vztrajaj. Aljaž bo prej odnehal. Tudi ALjoša je bil pri tem zelo trmast in kategoričen, vendar nisva popustila in sedaj ni več problem pošpricat v nos s Sterimarjem ali očistiti z vatko. Grem naredit kaj za kosilo, Lana bo kmalu lačna.
|
|
|